üles
Kolmapäev, 2. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

9. oktoober

Rubriik: Uudis
Eve Tuisk, 20. oktoober 2017

Reedel kuulutati täiskasvanud õppija nädala (TÕN) tunnustusüritusel Saaremaa aasta klassijuhatajaks meie kooli õpetaja Ave Jõgi ning aasta hariduse teoks purjetamise algõpetus 2. klassidele. Margit Düüna pälvis tunnustuse kui aasta õpiteo "Lasteaia- ja kooliõpetajate eripedagoogika 160-tunnise kursuse toomine Saaremaale" üks eestvedaja.

Maidu Varik, 20. oktoober 2017

Global Junior Challenge on rahvusvaheline konkurss infotehnoloogia uuendusliku kasutamisega seotud haridusprojektidele. GJC finaalüritus toimub Roomas. Koolide kategoorias konkureeris üle 700 projekti kõigilt kontinentidelt.

Merike Kivilo, 13. oktoober 2017

Saaremaal viibinud Tapal asuva NATO lahingugrupi koosseisu kuuluv Suurbritannia pataljoni 100-mehelise kompanii neli sõdurit käisid kolmapäeval külas ka meie gümnasistidel. Kolm sõdurit olid pärit Suurbritanniast ja üks Kanadast. Sõdurid rääkisid oma sõjaväeelust, tutvustasid õpilastele sõdurite abivahendeid, jagasid nendega sõduripajukit ning vastasid õpilaste küsimustele.

Raido Kahm, 12. oktoober 2017

Teise klassi õpilased näoga mere poole pööranud Kuressaare Gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja ja ujula juhataja Juhan Kolk jõudis suure tunnustuse lävele, olles haridusasutuse aasta teo nominent.

Madli-Maria Naulainen, 11. oktoober 2017

10. oktoobril osalesid 11. ja 12. klasside võistkonnad aulas avalikul väitlusel, mille eesmärk oli tutvustada Sahharovi mõttevabaduse auhinnale esitatud kandidaate. Auditooriumina oli väitlust jälgimas kogu gümnaasium. Suur tänu kõigile tublidele väitlejatele!

KG 40!
Helle Rand, 11. oktoober 2017

KG 40. juubeliaasta puhul külastab oma kooli 31. lennu vilistlane Tuuli Rand alias WINDY BEACH.

Rauno Rauniste, 11.a klass, 5. oktoober 2017

Gümnaasiumi klassidevahelises jalgpallivõistluses on neli vooru viiest peetud ning paremusjärjestus hakkab välja kujunema.

Raido Kahm, 5. oktoober 2017

11.c klassi õpilased on oma klassijuhataja Ave Jõgiga nii rahul, et esitasid ta aasta klassijuhataja kandidaadiks. Nüüd ei jäägi Avel muud üle, kui 7. oktoobril sammud Pärnu kontserdimajja aasta õpetaja galale seada.

Eve Tuisk, 5. oktoober 2017

Õpetajate päeva puhul on meie kooli abiturientidel ilus tava teha õpetajatele kingitus – minna nende eest klassi ette tundi läbi viima. Lisaks sellele kingitakse õpetajatele pidulik aktus, kus teiste seas saab sõna õpetajate päeva direktor, ning seejärel viiakse pedagoogid üllatusväljasõidule.

Maidu Varik, 4. oktoober 2017

Tervisespordipäeva maleturniiri esikolmikus eelmise aastaga võrreldes muutusi ei toimunud. Võitjaks osutus teist aastat järjest võidult võidule sammunud Kristofer Orglaan (5.d), küll aga vahetasid sel aastal omavahelised kohad II koha pälvinud Joonas Tiitson (9.b) ja seekord kolmandaks jäänud Risto Veemees (11.b).

Merle Rekaya, 3. oktoober 2017

3. oktoobril toimus Kuressaare Gümnaasiumi aulas II Debora Vaarandi luulekonkurss “Kasvasin kesk kadakaid”, millest võttis osa 27 maakonna 4.–12. klassi õpilast.

Ülle Räim, 2. oktoober 2017

Koputus klassiuksele. Saanud õpetajalt lubava peanoogutuse, sisenesid kehalise kasvatuse õpetajad Gabriel, Sander ja allakirjutanu 3.a ja 3.d klassi ...

Eve Tuisk, 30. september 2017

Neljapäeval ja reedel korraldati Saaremaal restoranis Ritter IX üleriigilisi õppealajuhatajate koostööpäevi ehk Haridussauna saare moodi. Kuressaare Gümnaasiumist käis saunas õppealajuhataja Anu Saabas. Ettekandega esines eesti keele ja kirjanduse õpetaja Marit Tarkin.

Eve Tuisk, 29. september 2017

29. septembril valmistasid KG gümnasistidele koolieine kohvik Mosaiik peakokad Märten Sepp ja Kristjan Janke oma meeskonnaga. Eine valmistati Priit Lulla (Aquamyk) vikerforellist.

Eve Tuisk, 22. september 2017

Täna on Kuressaare Gümnaasiumi koridorid tavapärasest palju vaiksemad ja tühjemad. Peaaegu samasugune vaikus valitseb ka klassiruumides. KG 20. tervisespordipäeva puhul on iga õpilane leidnud endale meelepärase spordiala, kus enda võimed ja oskused proovile panna. Spordipäeval "Leia oma rütm" jagunevad õpilased umbes 30 erineva ala vahel. Suur aitäh kõikidele juhendajatele! Nauditavat liikumist õpilastele ja õpetajatele! Terves kehas on ju teadupärast terve vaim!

Maidu Varik, 21. september 2017

Sel nädalal on 5 KG 12. klassi õpilast – Karoliina Tammel, Kadi Pirn, Morten Raamat, Märten Opp ja Artur Leivategija – Taanis, kus neid võõrustab Nordplus projekti koordinaatorkool Kalundborgi gümnaasium.

Uudis / KlassiloodSügisnäitus
3.c klassis on teisipäevast neljapäevani avatud näitus sügisandidest / Gert Lutter3.c klassis on teisipäevast neljapäevani avatud näitus sügisandidest / Gert Lutter
Anu Rand, 20. september 2017

3.c klassis on teisipäevast neljapäevani avatud näitus sügisandidest. Väljapanek on mitmekesine: kurgid, suvikõrvitsad, pohlad, porgandid, kartulid, tomatid, söödapeedid ...

Sügis on helde aastaaeg.

Uudis / VariaMeie KG uuenes!
Gert Lutter, 18. september 2017

Uue aasta puhul uuenes veidi ka Meie KG veebilehekülg. Lehelugeja jaoks kõige silmatorkavam muudatus on suurem telefonisõbralikkus – uus lehekülg sobitab ennast palju paremini telefonide ja tahvelarvutitega.

Head kasutamist!

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii