üles
Pühapäev, 6. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

11. oktoober

12. oktoober

13. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

11. oktoober

Märt Käesel, 21. november 2020

Täna on silmapaistev tähtpäev kooli kauaaegsel vene keele õpetajal ja paljude klasside juhatajal Ellen Kasel. Me soovime Sulle, hea õpetaja, palju-palju õnne sünnipäevaks! Sulle on tulnud kiri!

Katariin Aer, 12.c klass, 20. november 2020

Täna, Suure Teatriõhtu Suurel Päeval võtab meie leheveergudel sõna meie abiturient Katariin Aer. Kuna Katariin sattus „teatrirattale“ kohe esimesel meil oldud aastal, siis oleks patt temalt mitte küsida, kuidas ta teatritegijate hulka sattus, mida ta teatrielust arvab ja kas seal tekkivatesse paralleelmaailmadesse võib ka ennast kaotada.

Artikkel / KlassiloodÜks pilt toob naeratuse näole
Kaari Maidle, 20. november 2020

3.a klass osales Kuressaare haigla üleskutsel kinkida õendusosakonnale kunstitöid.

Gert Lutter, 19. november 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

9.b klassi foto valisid motohuvilised noormehed. Autoriks on Erik Kristo Kremm.

Kohtume järgmisel nädalal, kui meiega jagab oma fotot 7.c klass!

Jaana Puksa, 19. november 2020

Kas kooliõpilase suvepuhkuse ajast tasub tööl käia? Rubriik „Töö ja kool“ uurib endiselt meie õpilaste töölkäimisi: mida nad ise sellest arvavad, miks nad seda teevad ja kuidas õnnestub omavahel ühendada suvine puhkamine ja töö.

Andree Goidin on 11.c klassi õpilane, kes suve veetis Eesti teises otsas Nõo Lihatööstuses ja Leigo turismitalus töötades.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Lehar Kütt
Eve Tuisk, 18. november 2020

Kui Meie KG maikuus esimest korda Lehari poole pöördus, tegi tema 90tunniseid töönädalaid. Põhjusega! Kui juhid riiklikku finantseerimisasutust, pole kriisiajal muudmoodi võimalik. Nüüd, pool aastat hiljem on 21. lennu b-klassi vilistlasel õige pisut rohkem aega – et oma tegemistest rääkida ja ka gümnaasiumiaegse klassijuhataja uudishimulikele küsimustele vastata. Mis värvi on Lehari arvates armastus? Millesse soovitab ta eraisikutel investeerida? Kuidas saab erinevatele kriisidele võimalikult kiiresti reageerida?

Toomas Takkis, 18. november 2020

Kuulutame välja Kuressaare Nooruse Kooli laulu konkursi.

Laulu noot peab sisaldama korrektselt vormistatud duurimärkidega viisi ja sõnu, soovi korral võib lisada demosalvestuse mp3-formaadis.

Materjale ootame aadressile kool@oesel.edu.ee hiljemalt 15. jaanuariks 2021.

Toomas Takkis, 17. november 2020

Kuulutame välja Kuressaare Nooruse Kooli logo konkursi.

Vektorvormingus logo kavandid palume saata PDF- või AI-failina aadressil kool@oesel.edu.ee hiljemalt 15. jaanuariks 2021.

Margit Düüna, 17. november 2020

Koolituskeskuses Osilia lõpetas eelmisel reedel juba sel aastal kolmas ettevõtluskoolitus. Üldse on Osilia läbi viinud ettevõtluskoolitusi alates 2010. aastast. Ettevõtluskoolituse eesmärk on anda potentsiaalsetele ja alustavatele ettevõtjatele vajalikud baasteadmised ning oskused, et luua oma ettevõte ja alustada tegutsemist ettevõtluses ettevõtjana. Koolitus annab teadmised äriplaani koostamise olulisusest ettevõtte loomisel ning oskused koostada jätkusuutliku ettevõtte äriplaan.

Artikkel / KultuurTeater tee on tegijaile
Marit Tarkin ja Eve Tuisk, 16. november 2020

Teatripisik on meie koolis nakatanud 43 erineva lennu vilistlasi, alguses kooliteatritega, siis alates 1998. aastast Suure Teatriõhtuga. Ei ole kokkusattumus, et tänane teatriõhtu eestvedaja on juba viiendat aastat selle ürituse enda laps, meie kooli 31. lennu vilistlane, KG õpetaja Lelet Aavik-Part. Teatris on vägi ja kui juba sõrme annad, siis ... see kannustab, kannab, hoiab ja haarab kaasa.

Kristin Lauri, 16. november 2020

Toimus miniõpilasesinduse teine koosolek. Miniõpilasesindus on 1.–6. klassi õpilastest koosnev õpilasesindus, kes koguneb kaks korda kuus, et anda oma panus kooliellu ja koolikeskkonna heade tingimuste loomisesse.

Ave Jõgi, 14. november 2020

Väärikal verstapostil võtab täna õnnitlusi vastu meie kooli kauaaegne emakeeleõpetaja, õpilastele õige tee kättenäitaja kooli raamatukogus ja tegelikult – lihtsalt soe, südamlik kolleeg Ilse Au. Ilse sisu ja tema olemise KGs on nii toreda pöördumisega kokku võtnud kolleeg ja sõber, õpetaja Malle Tustit. Ta ütleb nii:

Jaana Puksa, 13. november 2020

Teatrikratid on tegutsenud ning Väike Teatriõhtu 2020 on saanud ajalooks. Andrus Kivirähki 50. sünnipäevale pühendatud etendustes jõudsid meie ette 11 ehk siis kõigi 7.–9. klasside omanäolised ning kaasahaaravad tõlgendused armastatud kirjaniku loomingust.

Tänan kõiki asjaosalisi, ja kellel etendused vaatamata jäid, saab seda teha nüüd!

Tiina Kaup, 13. november 2020

Austraalia kirjaniku Nat Amoore’i „Koolihoovi miljonäri saladused“ on kahe parima sõbra, Tessi ja Toby lõbus ning õpetlik lugu. Nad leiavad oma tagaaiast koti, milles on miljon dollarit.

Järgneb pöörane, keerdkäike täis seiklus, mis tõestab, et miljoni dollari kulutamine polegi nii lihtne, kui oled kümneaastane. See on lugu sõprusest, perekonnast ja paljudest asjadest, mida raha eest osta ei saa … ja natuke ka neist, mida osta saab.

Lelet Aavik-Part, 13. november 2020

Juba nädala pärast näeme teatriõhtu laval gümnaasiumiklasside lavaküpseks saanud etendusi. Kes on esimene, kes teise poolaja viimane? Vaata esinemisjärjekorda siit!

Artikkel / KultuurSanditamine KGs
Kaie Saks, 12.c klass, 13. november 2020

9. novembril oli kooli peal näha kasukates ja maskides marakratte. Kuid olge mureta, polnud need keegi muud kui mardisandid.

Mariliis Maasik ja Silvia Laur 9.b klassist, 12. november 2020

Teisipäeval, 10. novembril toimus Kuressaare Gümnaasiumi aulas Väike Teatriõhtu, milles osalesid kooli 7.–9. klassid. Teatriõhtu oli pühendatud Andrus Kivirähki 50. juubelile ja laval mängiti Kivirähki loomingut.

Esinejaid hindas žürii koosseisus: Eve Tuisk, Kai Kallas, Tiina Kaup, Jan Jõgi ja Mihkel Vendel.

Artikkel / Klassilood1.c klassi talveootus
Inna Vann, 12. november 2020

1.c klassi lapsed ootavad talve. Nad meisterdasid käpikuid, et ikka kätel soe oleks. Hando Runnel on kirjutanud toreda luuletuse soojadest käpikutest.

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii