üles
Pühapäev, 6. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

11. oktoober

12. oktoober

13. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

11. oktoober

Gert Lutter, 30. detsember 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

„Alustasime detsembrikuud üheskoos kuuse meisterdamisega ja lõpetasime igaüks kodus kuuse joonistamisega,“ kirjutab 3.a klass, kellele jäi pildi saatmiseks viimane koolinädal, mille vaheajaeelsed päevad veetsime distantsõppel.

Nüüd peame rubriigiga väikese pausi ja loodetavasti kohtume juba pärast vaheaega koolimajas! 11.– 17. jaanuarist valib meile foto 3.c klass. Näeme!

Gert Lutter, 30. detsember 2020

Ei juhtu just tihti, et meie oma töötaja avaldab singli, nagu nüüd on juhtunud Pilvi Karu ja tema meelipaitava looga „Ei tule uni“, mille muusikavideot oleme sotsiaalmeedias juba vaadata saanud.

Kristin Lauri, 29. detsember 2020

Kolmapäeval, 30. detsembril kell 19 on raadio Kadi eetris „Rendez-vous“ (loe: randevuu ehk kohtumine). Saate panid kokku Kuressaare Gümnaasiumi õpilasesinduse liikmed Paula Nõmme, Katariina Aulik ja Merily Saksakulm.

Gert Lutter, 25. detsember 2020

Koolilehe Meie KG toimetus soovib kõigile ilusat vaheaega, kauneid pühi, meeldivat aastalõppu ja kõikide soovide täitumist uuel aastal!

Kohtumiseni!

Artikkel / KlassiloodJõulumuinasjutt: Uskumine
Jaana Puksa, 24. detsember 2020

Jõulud ja vaheaeg pole enam kaugel ning mille muuga ikka täita kirjanduse tunnid kui mitte jõulumuinasjuttude kirjutamisega! Mõned tublid kaheksandikud-muinasjutuvestjad lubasid oma kirjatükke ka ajaleheveergudel avaldada.

Neljandaks avaldame Therese südamliku jutu jõuludest ja päkapikkudesse uskumisest. Head lugemist!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Jõulukaart / Emma KruuserJõulukaart / Angel EllermaaJõulukaart / Merit Mets
Ene Pidmann, 23. detsember 2020

Jõulukaartidega soovivad meile kauneid pühi 8. klasside õpilased Emma Kruuser, Angel Ellermaa ja Merit Mets.

Ilusaid pühi ja toredat aastalõppu!

Gert Lutter, 23. detsember 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

„Kõik on timm!“ ütleb 8.a klass. Pildistas Marii-Katriin Vammus.

Vaheaja-alguse nädalast jagab järgmisel kolmapäeval meile pilti 3.a klass. Kohtumiseni!

Artikkel / KlassiloodJõulumuinasjutt: Kolm soovi
Jaana Puksa, 22. detsember 2020

Jõulud ja vaheaeg pole enam kaugel ning mille muuga ikka täita kirjanduse tunnid kui mitte jõulumuinasjuttude kirjutamisega! Mõned tublid kaheksandikud-muinasjutuvestjad lubasid oma kirjatükke ka ajaleheveergudel avaldada!

Kolmandaks avaldame Katariina põneva muinasjutu soovidest ja ootamatust kohtumisest. Head lugemist!

Margit Düüna, 22. detsember 2020

Vaatamata segastele aegadele kevadel oli koolituskeskusel Osilial võimalus anda nõusolek osalemiseks päris mitmes uues Erasmus+ rahvusvahelises projektis ja olime abiks ka projektitaotluste koostamisel. Seoses ülemaailmse Covid-19 pandeemiaga laekusid projektide tulemused väga aeglaselt ja kõikide projektide lepinguteni me ei ole veel jõudnud. Kokku sai antud nõusolek osalemiseks 11 projektis, millest 7 projekti said positiivse rahastusotsuse kogueelarvega 199 475 eurot.

Youtube video!
Inge Jalakas, 21. detsember 2020

Tavapärast jõulukontserti Kuressaare Gümnaasiumi huvikooli Inspira kõikide esinejatega me teieni kahjuks seekord tuua ei saanud. Õnneks jõudsime mõned numbrid siiski enne distantsõpet üles filmida. Soovime kõigile imelisi jõulupühi ja tervitame teid videokontserdiga.

Head vaatamist!

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Aivo Põlluäär
Eve Tuisk, 21. detsember 2020

32. lennu vilistlane Aivo Põlluäär tähistas detsembrikuus oma 30. sünnipäeva. Kuigi tavaliselt on tema tööruumiks mandril asuv mustaks vööbatud lae ja seintega stuudio, veetis ta ümmarguse tähtpäeva saarel koduseinte vahel. Haigena. Aga see oli hea võimalus meenutada, mõtiskleda ja kõigele lisaks vesta juttu klassijuhataja Kaariniga. Saaremaa oli ainuõige koht seda teha, sest saarega on Aivo läbi ja lõhki seotud, siin on tema juured. Või nagu ta ise ütleb – saar teda köidab!

Gert Lutter, 19. detsember 2020

Kuressaare Gümnaasiumi töötajate heategevusturg leidis aset keerulistest oludest hoolimata. Meie oma inimeste käsitöötoodete müügist koguti Saaremaa vähiühingule 459 eurot.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Youtube video!
Ene Pidmann, 18. detsember 2020

Veidi pühademeeleolu kunstitöö rubriiki! 6.c klassi õpilase Bianca Marie kodunduse kodutöö video!

Kaunist saabuvat pühadeaega!

Eve Tuisk, 18. detsember 2020

November on hingekuu! Meie koolis on see juba aastaid ka teatrikuu. Näitekunsti hingavad sisse ja välja nii õpilased, õpetajad kui ka vilistlased. „Kui sind pole teatriõhtul, siis sind pole olemas.“ „Väikesest teatriõhtust saadik olen mänginud tuules õõtsuvat puud, aga mingi aeg hakati mulle ka sõnalisi rolle usaldama.“ „Teatriõhtul ei saanud tähtsaks mitte rollid ega lavastused, vaid ühine loominguline tärkamine ja koostöövõime proovilepanek.“ Ja nii edasi ja edasi meenutavad oma kooliaegseid teatrielamusi meie vilistlased.

Seda kõike ei oleks, kui ei oleks loodud tingimusi: ruumi, vaimsust, õhkkonda ... Jaana ja Lelet on seda oktoobri- ja novembrikuus kogu südamest teinud.

Jaana Puksa, 18. detsember 2020

Jõulud ja vaheaeg pole enam kaugel ning mille muuga ikka täita kirjanduse tunnid kui mitte jõulumuinasjuttude kirjutamisega! Mõned tublid kaheksandikud-muinasjutuvestjad lubasid oma kirjatükke ka ajaleheveergudel avaldada!

Teiseks avaldame Anabel Lanna muinasjutu karupojast, kes kangesti tahtis jõule tähistada. Head lugemist!

Marit Tarkin, 17. detsember 2020

Kuidas portreteerida oma esimest õpetajat? Ülesanne on aukartust äratav, sest esimene õpetaja on kõige tähtsam inimene maailmas.

70. juubeli õnnitlusi koolis vastu võttes ütles Valve Rauna naerdes: „Teate, naised, seitsmekümneselt elu alles algab!“ See oli nii ilus mõte, mida olen enda ümmargustel sünnipäevadel sestpeale alati rõhutanud, on siht, millise ägeda verstapostini jõuda. Täna oled, armas õpetaja, jõudnud taas pika maa edasi sammuda ja pidupäeval kallistame Sind heade soovide ja meenutustega.

Gert Lutter, 17. detsember 2020

Neljapäeval, 17. detsembril läheb lahti Kuressaare Gümnaasiumi töötajate heategevusturg, mis seekord toimub veebis. Kahel päeval toimuva üritusega kogutakse raha Saaremaa vähiühingule ning ostes meie töötajate endi tehtud tooteid, saad anda oma panuse teiste aitamisse.

Gert Lutter, 16. detsember 2020

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

„Hullumeelne 10.a klass soovib teile rõõmu- ja (kingi-, lume-, emotsioonide-) naerurohkeid pühi!“ kirjutavad kümnendikud ise oma pildi juurde. Foto autoriks on Katariina Aulik.

Järgmisel nädalal näeme 8.a klassi fotot. Kohtume!

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii