üles
Reede, 4. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

11. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

11. oktoober

Rubriik: Uudis
Madli-Maria Naulainen, 26. detsember 2012

Eesti Inimõiguste Keskus ja MTÜ Mondo viisid lõppenud aasta jooksul läbi projekti “Vaatan, osalen, muudan!”, mille käigus valmisid inimõiguste simulatsioonimängud ja dokumentaalfilme täiendavad arutelumaterjalid.

Pilvi Karu, 20. detsember 2012

Käimas on videokonkurss kooridele, kes soovivad 2013. aasta suvel Tartus toimuval II Popkooripeol osaleda. KG tütarlastekoor Vocaliisa laulis esimesel peol ning kindel soov on ka 2013. aastal juuni lõpus Eesti tuntud ja tunnustatud lauljatega Tartu laululaval üles astuda.

Marit Tarkin, 17. detsember 2012

Esmaspäeval, 17.detsembril kogunes KG humanitaarosakond Madli-Maria Naulaineni hubasesse koju, et kokku võtta peagi lõppev aasta, puhuda mõnusalt juttu ja soovida üksteisele midagi head kaasa uude, juba peatselt algavasse aastasse. Meie 11- liikmelisele osakonnaperele lisaks olid seekord kohal ka meie 6 väikest päkapikku, kes jõulumeeleolu ja ühiseid põnevaid mänge nautisid. Sama meeleolu lainel soovime kogu kooliperele toredaid pühi!

Uudis / KultuurKG Eesti laulul
Maidu Varik, 14. detsember 2012

Konkursi "Eesti laul 2013" poolfinalistide hulgas on ka KG esindatud: 20 laulu hulgas, mis alustavad võistlemist Eurovisioonile pääsemise eest, on 11.a klassi tüdruk Grete Paia oma lauluga "Päästke noorte hinged". KG vilistlased Teele Viira ja Tuuli Rand esitavad KG vilistlase Priit Uustulndi laulu "Ring The Alarm". Teele ja Tuuli on ka grupi Söörömöö koosseisus.

Margit Düüna, 12. detsember 2012

Kuressaare Gümnaasiumi koolituskeskuse Osilia esindaja osales 02.-05. detsembrini 2012 Grundtvigi õpikoostöö projekte ettevalmistaval kontaktseminaril „Lifelong learning: A key to employability“, mis toimus Sevillas Hispaanias. Kontaktseminaril osalesid 13 riigi täiskasvanuhariduse organisatsioonide esindajad. Kuressaare Gümnaasiumi koolituskeskus Osilia leidis partnerid Türgist, Küproselt, Poolast, Saksamaalt, Hispaaniast ja Leedust.

Uudis / KonkurssKevadel Strasbourgi!
Merike Kivilo, 11. detsember 2012

Kuressaare Gümnaasiumi 10.b klassile laekus ametlik teade Euroopa Parlamendist, et klassi osalemine EUROSCOLA konkursil oli väga edukas ja 24 õpilast koos kahe õpetaja ja ajakirjanikuga on oodatud 16. mail osalema Euroscola päevale Euroopa Parlamendi Louise Weissi hoonesse Strasbourgis. Päeva programm on tihe. Euroscola päeva käigus saavad umbes 500 erinevatest Euroopa riikidest pärit õpilast "mängida läbi" ühe päeva Euroopa Parlamendi istungitesaalis.

Malle Tiitson, 10. detsember 2012

Laupäeval, 8. detsembris toimus meie koolis maakondlik geograafiaolümpiaad, õpilasi oli kokku tulnud täpselt 100 ja konkurents tihe, punktisummade vahed olid lõpparvestuses minimaalsed.

Uudis / ÕppetööMagus jõuluootus
Anu Rand, 10. detsember 2012

6. ja 7. detsembril olid esimese kooliastme klassiruumid täis magusaid lõhnu. Toimusid martsipanist ja šokolaadist meisterdamise töötoad. Kõik lapsed said endale valmistada põnevad jõulumaiused. Töötubades juhendas meid Kadrin Pintson.

Maidu Varik, 10. detsember 2012

Algas mälumängu Megaaju XVI hooaeg rekordarv osalejatega. 53 võistkonda IV -XII klassini ja õpetajate võistkonnad võrdlevad oma teadmisi nii maailmasjadest kõigis mälumängu traditsioonilistes valdkondades kui ka kooli ajaloost. Esimese kahe vooru järel juhib võistlust 12.a võistkond, kellele tihedas konkurentsis järgnevad 11.c, 12.b, 12.c ja 7.a võistkonnad.

Et gaudium et solatium in litteris! (Teadmistes on nii rõõm kui lohutus! Plinius)

Riina Haljas, 9. detsember 2012

Reedel, 7. detsembril toimus SÜGis vabariikliku inglise keele olümpiaadi piirkondlik voor üldhariduskoolide 10. - 12. klasside õpilastele. Selgitati ka Saare maakonna parimad inglise keele tundjad 2012/2013 õppeaastal.

Eve Tuisk, 6. detsember 2012

Täna, 6. detsembril toimus Kuressaare Gümnaasiumis maakondlik etlemiskonkurss "Koidulauliku valgel". Osalejad, keda oli kokku 30, esitasid nii Lydia Koidula kui ka Ellen Niidu loomingut. Konkursi grand prix nooremas vanuseastmes võitis Anna-Maria Lember (SÜG; juhendaja Rita Ilves) ja vanemas vanuseastmes Riin Oeselg (KG, juhendaja Marit Tarkin). Mõlemad neiud esindavad Saare maakonda vabariiklikul Koidulauliku konkursil 12. detsembril Pärnus.

Urve Aedma, 5. detsember 2012

Raamatukogus saab vaadata meie kooli kunstiringi õpilaste joonistusi, mis on pühendatud Eesti filmi sajandale juubelile. Pildid on valminud nende lasteraamatute põhjal, millest on tehtud filme.

Sirje Kereme, 3. detsember 2012

Saaremaa Miniteaduspäevadel, mis toimusid 30. november- 2. detsember 2012, osales meie koolist 9 õpilast. Koju toodi üks laureaaditiitel ning üks eripreemia.

Marit Tarkin, 20. november 2012

Austatud õpetajad, gümnasistid ja külalised! Olete oodatud Suurele Teatriõhtule 2012 "Lugu läbi tantsu" KG aulas neljapäeval, 22. novembril 2012. aastal kell 18.00.

ÕHTU KAVA

Uudis / KonkurssKunstivikkerilt esikoht
Ene Pidmann, 16. november 2012

Teisipäeval, 13. novembril toimus Kuressaare Ametikoolis maakondlik kunstikonkurss "Kunstivikker". Meie kooli tuli 7.- 9. klasside II koht ja 10.- 12. klasside I koht.

Ingrid Pruunlep, 8.b, 13. november 2012

Teisipäeval, 30. oktoobril toimusid Kuressaare spordihoones põhikooli meistrivõistlused, millest ka 8.b väga osavalt osa vöttis. Parimatest kohtadest veidi lähemalt.

Karina Vallimaa ja Egelin Ellermaa, 11.a, 12. november 2012

Laupäeval, 10. novembril sai koolimajas kokku üheteistkümnendate klasside projektigrupp, et Skype´i teel esmakordselt suhelda horvaatlastega, kellega on kavas ühiselt osaleda keskkonnaalases projektis.

Marit Tarkin, 5. november 2012

Novembrikuu on meie koolis teatrikuu, millesse mahub 4 erinevat teatriõhtut, kus osalevad 1. - 12. klassi õpilased. Kogu teatritegemise võtab kokku 27. novembril toimuv teatrigala, kus esinevad nelja teatriõhtu parimad näiteseltskonnad. Austatud koolipere! Olete oodatud homme, 6. novembril kell 9.00 KG aulasse meie kooli noorimate näitlejate teatripäevale Väike Uba. Sel aastal on teatripäev „Armsa kirjaniku lugu“ pühendatud Aino Pervikule.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii