üles
Neljapäev, 3. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

Rubriik: Uudis
Marit Tarkin, 16. detsember 2014

Reedel, 12. detsembril oli KG kolmel näiteseltskonnal suurepärane võimalus esineda Auriga jõulushoppingul ja sellega tänada meie teatriõhtute suurt abilist. Suur tänu härra Egert Eastile ja Aurigale väga meeldiva koostöö eest, mis loodame, kindlasti jätkub. Ürituse avaetteaste esitas Suure Teatriõhtu laureaat 10.b etendusega "Iga lõpp on uus algus". Loo etendamiseks oli suurepärane võimalus ostukeskuse treppidel. Seejärel astusid õhtu jooksul lavale Väikese Teatriõhtu laureaadid.

Malle Tiitson, 15. detsember 2014

Laupäeval, 13. detsembril toimus meie koolis maakondlik geograafiaolümpiaad, registreerinud oli üle saja õpilase, kuid torm ja haigused tegid oma töö ning lõpptulemuse eest võistlejaid oli kokku 98.

Maidu Varik, 11. detsember 2014

Kolmapäeval, 10. detsembril sai avalöögi MEGAAJU 2015 hooaeg. Esimeses voorus osales 57 võistkonda IV -XII klassini, sh ka 4 õpetajate võistkonda.

Esimese vooru küsimused olid piisavalt keerukad ning punktivahed võistkondade vahel on väikesed. Liidripositsiooni haarasid 12.b ja õpetajate võistkonnad, noorematest on eesotsas 5.b, 6.a, 7.c ja 8.b.

Järgmine voor juba 17. detsembril

Uudis / ÕppetööPadjad-padjad!
Raili Kaubi, 10. detsember 2014

Külasta padjanäitust kooli raamatukogus. Näitus on avatud teisipäevani.

Ene Pidmann, 9. detsember 2014

3.- 4. klassi kunstiringi õpilased Angeelika Siinor, Birgit Pruunlep, Käti Saar, Kertlyn Kiil, Oliver Oolup ja Voldemar Nuut meisterdasid plastiliinist kujundeid ja neist sai valmis lihtne ja lühike animatsiooniklipp.

Algus on tehtud!

Riina Haljas, 8. detsember 2014

Reedel, 5. detsembril toimus SÜGis vabariikliku inglise keele olümpiaadi piirkondlik voor üldhariduskoolide 10. - 12. klasside õpilastele. Väga tasavägises ja pingelises võistluses selgusid Saare maakonna parimad inglise keele tundjad 2014/2015 õppeaastal.

Ave Jõgi, 5. detsember 2014

Selle Marcus Aureliuse mõttega austati eilsel noorsootöötajate tänuüritusel meie kooli emakeeleõpetajat Heidi Truud.

Uudis / VariaMõtelda on mõnus
Tiia Kuusk, 4. detsember 2014

24.-27. novembrini toimus mõttespordi olümpiaadi I etapp. Mängiti nelja mängu: malet, kabet, gomokut ja sudokut. I etapi võitja Eesti koolide gümnaasiumiastme õpilaste arvestuses on KG 11.c klassi õpilane Reivo Vinter (pildil).

Maria Koppel, 2. detsember 2014

Esmaspäeval toimus Kuressaare kesklinnas ja lossihoovis päkapikkude orienteerumine. Kuressaare Gümnaasiumist võttis osa viis võistkonda. Võistkonnad koosnesid 1.d, 4.a ja 5.c klassi õpilastest, kellel hoidsid silma peal abituriendid. Samuti võttis osa ÕE võistkond.

IT osakond, 2. detsember 2014

Hommikul kooli jõudes pole aimugi mis tundi peaks minema? Ühenda oma nutikas telefon meie just välja ehitatud ja juba pea kogu koolimaja katva WiFi võrguga ja vaata meie tunniplaani telefonidele optimeeritud veebiäpist!

Maidu Varik, 1. detsember 2014

28.-29. novembril SÜG-is toimunud järjekordsetel miniteaduspäevadel esitlesid tulemuslikult oma uurimistöid ka KG õpilased.

Uudis / ÕppetööTÜ teadusbussi etendus
Reene Kanemägi, 26. november 2014

Eile tegi väikese peatuse meie koolis teadusbuss “Väike vanker”, mille roolis oli Kuressaare Gümnaasiumi 24. lennu vilistlane Priit Laes.

Laura Põder, 12.a, 24. november 2014

12. novembril toimusid meie aulas 1.-3. klassidele järjekordsed teadusvahetunnid, mille viisid läbi 12.a klassi projektigrupi õpilased.

Renate Pihl, 21. november 2014

Novembrikuu tõi positiivse rahastusotsuse kolmele meie kooli ja meie inimeste poolt esitatud keskkonnateadlikkuse programmi projektile, mille taotlused tegelikult juba augustikuus kokku pandi ning Keskkonnainvesteeringute Keskusele esitamiseks läksid.

Marit Tarkin, 20. november 2014

Kallis koolirahvas - 9.-12. klasside õpilased, õpetajad, vilistlased! Ootame teid täna, 20. novembril algusega 18.00 Suurele Teatriõhtule "Elas kord...". Saali pääseb alates 17.45. Avatud on meie koolisöökla, kus toimub ka otseülekanne saalis toimuvast. Teatriõhtu auhinnalauale on enda panuse andnud 19 Saaremaa firmat, aitäh teile! Õhtu kava:

Heidi Truu, 18. november 2014

Väikesel Teatriõhtul tunnustati järgmisi klassikollektiive ja õpilasi.

Maidu Varik, 10. november 2014

Reedel, 7. novembril käisid KG õpilastele esinemas Riigikogu esimees Eiki Nestor ja Tallinna Ülikooli maastiku- ja kultuurikeskuse teadlane Marju Kõivupuu.

Ene Pidmann, 3. november 2014

Kuressaare Lions klubi korraldas oktoobrikuus Kuressaare koolides rahvusvahelise rahuplakatite võistluse teemal "Rahu, armastus ja üksteisemõistmine". Meie koolist võttis sellest osa 6.a klass.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii