üles
Laupäev, 19. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

25. oktoober

26. oktoober

Töötajate sünnipäevad

26. oktoober

Maidu Varik, 16. märts 2017

Just sellist nime kannab Erasmus+ programmi koostööprojekt, milles Kuressaare Gümnaasium osaleb. Pisut kummalise nime taga peitub aga inglisekeelne väljend STEAM, mis oli projektile ajendiks. Science, Technology, Engineering, Math – on laialt kasutatav sõnakomplekt, mis seob küll ühiskonnale väga vajalikke valdkondi, mida aga õpilased peavad tihtipeale liiga raskeks või liiga teoreetiliseks ning nende motivatsioon selle valdkonnaga süvendatult tegelemiseks on visa kasvama.

Heidi Carolina Martinsaari, 16. märts 2017

Teisipäeval, 14. märtsil oli ülemaailmne pii päev. Pii on matemaatiline konstant: lõpmatu ja mitteperioodiline kümnendmurd. See tähendab, et kohti pärast koma on lõputult ning ühtegi numbrite grupi kordumist ei teki. Selle puhul õppisid auahnemad 9. b klassi õpilased arvu pii komakohti. Neist parim oli Sten Kongas, kes kirjutas peast õigesti arvu pii 125 komakohta!!!

Kristian Vaþinski, 11.b klass, 15. märts 2017

Lugu sellest, kuidas ma teist aastat järjest 100 Women Day Hugs Challengi korraldasin.

Artikkel / Klassilood5.a Tartusse
Ebeliis Truu, 5.a klass, 15. märts 2017

Meie klass, 5.a võitis võimaluse ööbida Tartus Hektor Design Hostelis ühe öö tasuta. Uurisin klassiõelt Laura-Liisalt, kuidas see juhtus.

Laine Lehto, 15. märts 2017

Pühapäeval, 12. märtsil Tallinnas Nordea kontserdimajas toimunud Eesti filmi- ja teleauhindade (EFTA) galal pälvis parima helirežissööri tiitli meie kooli vilistlane Matis Rei filmiga “Päevad, mis ajasid segadusse”. Palju õnne!

Mai Rand, 14. märts 2017

13. märtsi õhtupoolikul oli meie kool rõõmsate lastelaulude päralt. Toimus järjekordne, arvult juba 23. KG Laululind.

Eve Tuisk, 14. märts 2017

Mitu häälikut on sõnas mootor? Mida tähendab väisama? Mitu tähte on tähestikus? Kuidas poolitatakse sõna arvuti? Kes on Saaremaa tuntuim keelemees? Kas pliita või pliit? Mida tähendab nagu vasikaga võidu jooksma? Kes on metsatöll? ... Ja paljudele teistele küsimustele pidid vastama õpilased, kes osalesid ülekoolilisel emakeelepäeva viktoriinil.

Ülle Räim, 14. märts 2017

Kuna õnnehormoonide üheks liikumapanevaks jõuks on kehaline aktiivsus, siis teeme endile vaheajaks kingituse – loome eeldused heaks enese- ja rahuolutundeks!

Laine Lehto, 13. märts 2017

10. ja 11. märtsil toimus Jõgeva Põhikoolis XXI Alo Mattiisenile pühendatud koolinoorte vokaalansamblite konkurss. KG huvikooli INSPIRA esindas viis kollektiivi: segaansambel Sambel ja tütarlaste ansambel Kõlagu (juh Pilvi Karu), poisteansambel Moskiitod ja tütarlaste ansambel Üksmeel (juh Helle Rand) ning noormeeste ansambel Õunaraks (juh Laine Lehto). Edukaim neist oli Kõlagu, kes saavutas VI-VII klasside vanuserühmas 5. koha, palju õnne!

Ave Jõgi, 13. märts 2017

3. märtsil toimus maakondlik inglise keele olümpiaad 8.-9.klassidele. Kuressaare Gümnaasiumist osales kokku 18 õpilast.

Merle Rekaya, 12. märts 2017

Kauaaegne KG matemaatikaõpetaja Maret Leesi tähistab 12. märtsil 75. sünnipäeva. Kunagised kolleegid meenutasid toredaid ühiseid hetki, kogu tänane koolipere ühineb õnnesoovidega – palju õnne, armas Maret!

Ebeliis Truu, 5.a klass, 8. märts 2017

5.a klassi tüdrukud käisid täna kehalise kasvatuse tunni ajal väljas lumeehitisi tegemas.

Triinu Vipre, 7.c klass, 8. märts 2017

Mina intervjueerisin oma ema Silja Vipret, kes on laulja ja tegeleb kitarri mänguga ning kirjutab ise laule. Ta on mulle eeskujuks sellepärast, et ta õppis ise laulma ja kitarri mängima.

Lelet Aavik-Part, 8. märts 2017

A. H. Tammsaare on öelnud: “Imet aimates, imet oma südamega nähes saab selgeks, et inimene ainult mingisuguse ime tõttu elabki ja et ei ole tõsist elu, kui puudub ime, ime aimus või ime usk.”

Artikkel / KlassiloodSära, päike!
Inga Engso, 8. märts 2017

1.a klassi lapsed joonistasid päikest, et päevad oleksid soojad ja rõõmsad ning tuju hea.

Artikkel / Kultuur14. märts, emakeelepäev
Malle Tustit, 8. märts 2017

"Keel on rahva suurim omapärasus, ta hing. Rahvas kestab rahvusena niikaua, kui tal on oma keel." (Johannes Aavik)

14. märtsil 216 aastat tagasi sündis mees, kes ütles:

"Kas siis selle maa keel

laulutuules ei või

taevani tõustes üles

igavikku endale otsida."

Mai Rand, 7. märts 2017

Kevad on hoogsalt tuure üles võtmas, hoogu sellele lisame ka meie! Algklasside laululinnud teevad oma nokad lahti 13. märtsil KG aulas.

Kristel Rand, 7.c klass, 6. märts 2017

Mina viisin intervjuu läbi oma eeskujuga ehk oma ema Reet Rannaga. Miks just ema? Sest tema on ju see, kes õpetab mulle, kuidas elus hakkama saada, tema räägib mulle, kuidas elati tema lapsepõlve ajal ja kui palju on ühiskond selle väikese ajaga muutund.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii