üles
Reede, 18. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

25. oktoober

Ülle Räim, 14. september 2017

Siinkohal toome välja veel viimaste alade kirjeldused, et õige spordiala valiku tegemine lihtsam oleks.

Artikkel / KlassiloodMustrid
Linda Männik, 3.a klass, 13. september 2017

Sügis on käes ja nagu ikka käivad sügisega kaasas mustrid. Sügismustrid pugesid ka 3.a klassi laste meeltesse. Küll need mustrid seal rabelesid, kuni lõpuks me need mustrid endast välja lasime. Nendest mustritest tulid vägevad pildid, mille üle 3.a on väga õnnelik.

Ülle Räim, 13. september 2017

Registreerimine avatakse kooli kodulehel neljapäeval, 14. septembril kell 19.00 ja lõpeb teisipäeval, 19. septembril kell 24.00. Registreerimisel on õpilasel vajalik teada oma isikukoodi, millega saab end vastavasse keskkonda sisse logida. Tutvu juba Meie KG vahendusel või stendilt lugedes pakutava valikuga, sest head grupid täituvad kiiresti. Loe alade kirjeldusi ka siit!

Lelet Aavik-Part, 11. september 2017

Mängime armastust! Või Aliast? Mängime lolli! Teeme nii, et mina olen sina. Aga tikkudega ei tohi mängida! Päriselt!

Ülle Räim, 11. september 2017

Käesoleva aasta 23.–30. septembril korraldavad Eesti Olümpiakomitee ja ühendus Sport Kõigile kolmandat korda Eestis spordinädalat. Nädala eesmärgiks on pakkuda võimalikult paljudele Eesti elanikele toredaid ja positiivseid liikumisega seotud kogemusi. Korraldajad loodavad, et 2017. aastal koondub spordinädala kalendrisse üle 1000 erineva sündmuse, mida viivad läbi haridusasutused, spordiorganisatsioonid ja ettevõtted. 20. KG tervisespordipäev toimub juba 22. septembril!

Laine Lehto, 8. september 2017

Neljapäeval, 7. septembril olid meil külas Tampere Linnainmaa kooli 9. klassi muusikagrupi õpilased. Koos tütarlastekooriga Vocaliisa ja gümnaasiumi bändiga Ocean Credit anti koolirahvale meeleolukas ühiskontsert. Pärast seda said külalised ringkäigul meie majaga tutvuda ning lõunat süüa. Kingituseks toodi meie koolile kena kõlaga ukulele.

Artikkel / KoolitusMuuseumid ehitavad digisilda
Madli-Maria Naulainen, 8. september 2017

30. augustil toimus KUMUs muuseumihariduse infopäev, mille keskmes olid muuseumide digitaalsed õppekeskkonnad ja nende kasutusvõimalused. Suunatuna õpetajale oli infopäeva eesmärgiks luua piltlikult sild kooli ja muuseumi vahele.

Eve Tuisk, 5. september 2017

Esmaspäeval tutvustas linnapea Madis Kallas Kuressaare Gümnaasiumi õpetajatele, hoolekogu liikmetele ja teistele kuulajatele võimalikke muudatusi meie koolivõrgus. Õpetajad said küsida, linnapea sai vastata. Linnapeale oponeeris direktor Toomas Takkis, kes juhtis tähelepanu mitmele kitsaskohale, millele pole koolivõrgu muudatuste puhul mõeldud.

Endel Tustit, 5. september 2017

Suvistel kergejõustikuvõistlustel tegid KG kergejõustiklased mitmeid eredaid sähvatusi.

Tiina Käen, 4. september 2017

Et ennast uude õppeaastasse hoogsalt ja reipalt sisse lükata, võtame abiks käimiskepid. Miks, küsite? Sest tervisepark on käeulatuses, käimiskepid suusaruumis, kooli alustamise pinged vajavad maandamist ja tunniplaani augud täitmist.

Eve Tuisk, 4. september 2017

Kas silme ees on juba kirju ja kõik on segamini, kes meie maja uued õpetajad-töötajad siis õigupoolest on? Pole hullu, siit saad teada. See õppeaasta toob KGsse juurde kuus uut töötajat. Kõigi nende lood on üleval „Personaalia“ rubriigis, aga saab ka siit artiklist lingi kaudu õige loo juurde liikuda.

Teade / PersonaaliaÕnne ja jõudu, hr Takkis!
Ave Jõgi, 1. september 2017

Sellel aastal täitub meie koolijuhil 30 aastat ametipostil Kuressaare Gümnaasiumis. Selleks puhuks soovib kogu koolipere jõudu ja jaksu jätkuvalt hulludeks ideedeks, jätkuvat tahet anda meile vabadust tegutseda, innustada meid, märgata ja luua ilu, juurelda tõe olemuse üle. Ja ikka kasta, kasta, kasta ...

Eve Tuisk, 1. september 2017

Kuressaare Gümnaasiumi õpetajaskonnaga liitub sellest õppeaastat Raido Kahm, kes hakkab õpetama ajalugu ja ühiskonnaõpetust. Lisaks sellele on ta 7.c klassi juhataja ja Meie KG toimetuse värske liige.

Lelet Aavik-Part, 1. september 2017

Sel õppeaastal alustab Kuressaare Gümnaasiumis tööd noor ja tegus klassiõpetaja, meie kooli vilistlane Stevelin Tamm. Tema käe all alustavad kooliteed 1.a klassi õpilased. Ka Stevelini enda jaoks on esimese klassi õpetajaks olemine esmakordne ja põnev kogemus.

Eve Tuisk, 1. september 2017

Kuressaare Gümnaasiumi perega liitub sel õppeaastal ka uus matemaatikaõpetaja Andra Allmägi, kelles on nii mõnigi krutski peidus.

Merle Rekaya, 1. september 2017

Huvikool Inspira alustab 13. hooaega ja täieneb põneva ringijuhi võrra – meiega liitub tantsuõpetaja Annette Rungi.

Ave Jõgi, 1. september 2017

Täna saame tuttavaks uue õpetajaga Kuressaare Gümnaasiumis – võõrkeeleõpetaja Piret Postiga.

Esitasime talle mõned küsimused ja tema vastas neile lahkesti. Niisiis:

Merle Rekaya, 1. september 2017

Janne Põld on Kuressaare Gümnaasiumi kooliteenistuja.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii