üles
Reede, 18. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

25. oktoober

Ave Jõgi, 29. september 2017

KG ülekoolilise 20. spordipäeva raames toimus ka traditsiooniline matk-orienteerumine. Matkal osales 20 õpilast 4.–12. klassidest, kes moodustasid kokku 6 võistkonda. Kuna lähenemas on KG 40. sünnipäev, olid kõik seekordse matka objektid seotud nii- või naapidi Kuressaare Gümnaasiumiga.

Artikkel / KlassiloodMeie tegime kivist kooki
Anni Liisi Lauk, 8.c klass, 28. september 2017

Eelmise nädala teisipäeval käisime 8.c klassiga Lümanda lubjapargis.

Arvamus / VariaMiks (mitte) valida?
Karoliina Pilden, 10.c klass, 28. september 2017

Hiljuti langetati valimisea alampiiri, see tähendab, et nüüd saavad alates 16. eluaastast noored valida. Osalen ise ka valimisvalvurite projektis, seega olen selle teemaga üsna hästi kursis.

Teade / Õppetöö"Rendez-vous" raadio Kadis
Merle Rekaya, 27. september 2017

Täna, 27. septembril kell 18 on raadio Kadi eetris 14. hooaja esimene KG noortesaade "Rendez-vous" (tõlk kohtumine). Saate panevad traditsiooniliselt kokku meie 12. klassi meediakursuse õpilased. Saate põhiteema on sisseelamine nii 1. kui 10. klassi, räägime Jukude nädalast ja meie oma autosporditundja avab veidi 50. Saaremaa ralli tagamaid. Mõnusat kuulamist!

Timmo Toll, 10.c klass, 27. september 2017

Minu jaoks on valimised täiesti tühi maailm. Igal aastal, kui hakkab see valimistetrall jälle pihta, üritan ma võimalikult palju seda lihtsalt ignoreerida.

Galerii!
Merle Rekaya, 26. september 2017

Kuressaare Gümnaasiumi õpilaste jaoks ei olnud reede, 22. september tavaline päev – see oli nende jaoks lõbusalt sportlik reedene päev. Päev algas rongkäiguga läbi kesklinna lossihoovi, mis oli täis kilkeid ja naeru. Kõigil olid rõõmsad näod ning palju energiat. Lossihoovis lauldi ühiselt koolilaulu, mis tekitas paljudes kohe sooja tunde. Muidugi ei puudunud ka spordipäevalt tants, Jukude vande andmine, teatejooks ning ka juba traditsiooniks saanud iga-aastane mullitajatega mullitamine.

Artikkel / Klassilood10.a ja 1.a said sõpradeks
Sõbrad üheskoos / Marit TarkinPlakatile tuli joonistada iga rühmaliikme lemmikasi või -olend. / Marit TarkinMänguline tutvumine / Marit Tarkin
Holger Nõgu, 10.a klass, 26. september 2017

22. septembril toimus KG aulas enne spordipäeva rongkäiku 10.a ja 1.a klassi õpilaste vahel sõprusmängimine.

Holger Nõgu, 10.a klass, 26. september 2017

Reedeni on võimalik kandideerida KG õpilasesindusse!

Artikkel / SportLeia oma rütm!
Sirje Metsküll, 26. september 2017

Juba 20 aastat on Kuressaare Gümnaasiumi sügisene tervisespordipäev teistmoodi üritus. Et muuta päev võimalikult tulusaks, korraldame meie spordipäeva, kus ei ole eesmärgiks sportlike tulemuste saavutamine. Sellel päeval saavad õpilased valida neile meeldiva spordiala, millega sel päeval tahetakse tegeleda. Igal aastal saab valida uue ala.

Lisette Riand, Eliis Kaseväli, 11.b klass, 25. september 2017

Meie kooli 11.b klassi õpilased Eliis Kaseväli ja Lisette Riand võtsid osa PERHi kahepäevasest katastroofiõppusest, mängides koos teiste vabatahtlikega kannatanuid. Õppus leidis aset 14. ja 15. septembril Kuressaares. Õppuse eesmärgiks oli harjutada omavahelist koostööd Eesti Päästemeeskonna meditsiinirühma, Soome ja Eesti Punase Risti ning kohalike abistajate vahel. Kahel päeval mängiti läbi mitmeid erineva sisuga stsenaariume.

Eliisa Täht, 10.c klass, 25. september 2017

Viimasel ajal on palju juttu valimistest, eriti sellest, et meie, 16-aastased, saame nüüd ka valida. Olen mõelnud valimistele nooremana. Mu vanaisa on poliitikast huvitatud ja võib-olla on temalt see huvi tulnud.

Artikkel / KoolitusErasmus+ ja +34
Riina Haljas, 25. september 2017

Sügistuultes ja külmas vihmas on nüüd hea tagasi vaadata kursusele tunduvalt soojemas kohas. Augusti lõpus osalesid õpetajad Kersti Kirs ja Riina Haljas Maltal Erasmus+ KA1 õpirände projektis "Paremaks professionaaliks läbi elukestva õppe ja enesetäiendamise".

Artikkel / KlassiloodVahva õhtu seikluspargis
Merle Tustit, 24. september 2017

Viimase täispika suvepäeva õhtu otsustasid 3.b ja 12.c klass veeta üheskoos seikluspargis. Üheskoos ikka sellepärast, et väikestel oleks ohutum.

Eve Tuisk, 22. september 2017

Täna on Kuressaare Gümnaasiumi koridorid tavapärasest palju vaiksemad ja tühjemad. Peaaegu samasugune vaikus valitseb ka klassiruumides. KG 20. tervisespordipäeva puhul on iga õpilane leidnud endale meelepärase spordiala, kus enda võimed ja oskused proovile panna. Spordipäeval "Leia oma rütm" jagunevad õpilased umbes 30 erineva ala vahel. Suur aitäh kõikidele juhendajatele! Nauditavat liikumist õpilastele ja õpetajatele! Terves kehas on ju teadupärast terve vaim!

Artikkel / KlassiloodLõbus päev Miku metsapargis
Reet Lasn, 22. september 2017

Kui 3.d klass hommikul bussiga kooli juurest välja sõitis, oli suur mure, kuidas selle ilmaga täna on. Pidime ju terve päev õues olema. Aga meile tuli päike ja aeg läks liigagi ruttu.

Maidu Varik, 21. september 2017

Sel nädalal on 5 KG 12. klassi õpilast – Karoliina Tammel, Kadi Pirn, Morten Raamat, Märten Opp ja Artur Leivategija – Taanis, kus neid võõrustab Nordplus projekti koordinaatorkool Kalundborgi gümnaasium.

Külli Mänd, 21. september 2017

Hea koolipere, teie ees kokkuvõte äsjatoimunud evakuatsiooniõppusest! Õppus läks igati korda, koolimajast väljumine toimus rahulikult, kõik alarmseadmed toimisid, uksed-aknad nõuetekohaselt vabad, evakuatsiooniteed olid vabad.

Artikkel / KlassiloodSügis koputab uksele
Anu Rand, 21. september 2017

22. septembril algab sügis. Et sügise sünnipäeval ikka lehekulda jätkuks, aitasid 3.c klassi lapsed maalermeistril maalida. Lehed said väga ilusad. Kaunist sügist kõigile!

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii