üles
Reede, 18. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

25. oktoober

Aija Lember, 6.b klass, 9. oktoober 2017

Käisime eelmisel nädalal Tartus õppeekskursioonil koos Mustjala kooli õpilastega. Ärkasime vara, buss hakkas kooli eest sõitma kell kuus hommikul. Sõitsime mitu-mitu tundi ja lõpuks jõudsime Tartusse.

Reportaaż / VariaKG õpetajate päevast
Youtube video!Galerii!
Merle Rekaya, 6. oktoober 2017

KG 40. lend korraldas õpetajatele ja õpilastele armsa õpetajate päeva. Aitäh teile! KG meediakursuse õpilased filmisid üles mõned mõtisklused.

Maidu Varik, 6. oktoober 2017

Tiiu liitus meie ajalooõpetajate seltskonnaga 2000. aastal. Temale omasel rahulikul ja asjalikul moel tuli tal lisaks ainetundide andmisele juhtida ka sotsiaalteaduste aineosakonda, kaasa lüüa Ajalooõpetajate Seltsi tegemistes ning olla ka klassijuhataja.

Rauno Rauniste, 11.a klass, 5. oktoober 2017

Gümnaasiumi klassidevahelises jalgpallivõistluses on neli vooru viiest peetud ning paremusjärjestus hakkab välja kujunema.

Toomas Takkis, 5. oktoober 2017

Kas oled kuulnud Greenwichi nullmeridiaanist? Kas teadsid, et vanades arhiivides leidub kaart, mille järgi loeti algmeridiaaniks Kuressaare linna läbivat meridiaani?

Just sellise kaardiga „Vene Impeeriumi atlas” oli müügil 1734.–1745. aastani. Ivan Kirillovi koostatud atlase kaardil on nullmeridiaaniks loetud meridiaani, mis läbis tookordse Vene riigi kõige läänepoolsemat linna Arensburgi ehk Kuressaaret.

Raido Kahm, 5. oktoober 2017

11.c klassi õpilased on oma klassijuhataja Ave Jõgiga nii rahul, et esitasid ta aasta klassijuhataja kandidaadiks. Nüüd ei jäägi Avel muud üle, kui 7. oktoobril sammud Pärnu kontserdimajja aasta õpetaja galale seada.

Lelet Aavik-Part, 5. oktoober 2017

4.d klass on alati tahtnud õpetajatelt küsida … Ja meie, õpetajad, võime igaüks vastata.

Eve Tuisk, 5. oktoober 2017

Õpetajate päeva puhul on meie kooli abiturientidel ilus tava teha õpetajatele kingitus – minna nende eest klassi ette tundi läbi viima. Lisaks sellele kingitakse õpetajatele pidulik aktus, kus teiste seas saab sõna õpetajate päeva direktor, ning seejärel viiakse pedagoogid üllatusväljasõidule.

Artikkel / Klassilood10.a käis surfamas!
10.a käis surfamas! / Merilin Mälk ja Maike Kadaja10.a käis surfamas! / Merilin Mälk ja Maike Kadaja10.a käis surfamas! / Merilin Mälk ja Maike Kadaja
Holger Nõgu, 10.a klass, 4. oktoober 2017

28. septembril oli 10.a klassil üks väga vesine väljasõit.

Maidu Varik, 4. oktoober 2017

Tervisespordipäeva maleturniiri esikolmikus eelmise aastaga võrreldes muutusi ei toimunud. Võitjaks osutus teist aastat järjest võidult võidule sammunud Kristofer Orglaan (5.d), küll aga vahetasid sel aastal omavahelised kohad II koha pälvinud Joonas Tiitson (9.b) ja seekord kolmandaks jäänud Risto Veemees (11.b).

Artikkel / KlassiloodÄge tund 5.c klassis
Marit Tarkin, 4. oktoober 2017

Esmaspäeval, 2. oktoobril külastas kooli meie 33. lennu vilistlane Risto Paiste, kes hetkel õpib Eesti Lennuakadeemias, aga on meile paljudele tuntud ka kui suurepärane laulja. 5.c klassi tekstiõpetuse tunnis võttis Risto ohjad enda kätte ja viis läbi väga põneva tunni. Aitäh, Risto, põneva tunni eest, tule meile jälle külla!

5. c klassi õpilased

Merle Rekaya, 3. oktoober 2017

3. oktoobril toimus Kuressaare Gümnaasiumi aulas II Debora Vaarandi luulekonkurss “Kasvasin kesk kadakaid”, millest võttis osa 27 maakonna 4.–12. klassi õpilast.

Ülle Räim, 2. oktoober 2017

Koputus klassiuksele. Saanud õpetajalt lubava peanoogutuse, sisenesid kehalise kasvatuse õpetajad Gabriel, Sander ja allakirjutanu 3.a ja 3.d klassi ...

Eve Tuisk, 2. oktoober 2017

Hanna õppis Kuressaare Gümnaasiumi 34. lennu b klassis. Tema algklassiperioodi klassijuhataja oli Raina Rääp, põhikoolis Helle Rand ja gümnaasiumis Gerta Nurk. Millega Hanna pärast gümnaasiumi lõpetamist tegelenud on, sellest saadki siit lugeda.

Eve Tuisk, 30. september 2017

Neljapäeval ja reedel korraldati Saaremaal restoranis Ritter IX üleriigilisi õppealajuhatajate koostööpäevi ehk Haridussauna saare moodi. Kuressaare Gümnaasiumist käis saunas õppealajuhataja Anu Saabas. Ettekandega esines eesti keele ja kirjanduse õpetaja Marit Tarkin.

Reportaaż / KlassiloodTervitusi sügisesest Peterburist!
Madli-Maria Naulainen, 30. september 2017

9. klassid sõitsid neljapäeva varahommikul Peterburgi ja on õppereisiga jõudnud poole peale. Esimesel päeval külastati Kroonlinna. Teisel päeval toimus linnaekskursioon Peterburis, mille käigus nähti palju erinevaid vaatamisväärsuseid, muuhulgas külastati Peeter-Pauli kindlust, sõideti kanalitel ja Neeval. Laupäeval on plaanis Ermitaaži ning Iisaku katedraali külastus ning pühapäeval enne tagasisõitu Peterhof.

Artikkel / Klassilood3.d vahtrapuud
Reet Lasn, 29. september 2017

Septembri lõpp on vahtrapuul.

Ja vaata, naerul on ta suu.....

Eve Tuisk, 29. september 2017

29. septembril valmistasid KG gümnasistidele koolieine kohvik Mosaiik peakokad Märten Sepp ja Kristjan Janke oma meeskonnaga. Eine valmistati Priit Lulla (Aquamyk) vikerforellist.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii