üles
Neljapäev, 17. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

24. oktoober

Laura Nook, 10.c klass, 15. veebruar 2018

Laura Nook: "Mul on uhke olla eestlane! Mul on uhke olla osa millestki nii väiksest, kuid samas nii suurest. Meid, eestlasi, peetakse tihti külmadeks, kinnisteks ja reserveeritud inimesteks, kuid tegelikult oleme me väga ühtehoidev rahvas."

Sander Suurhans, 14. veebruar 2018

Kuressaare Gümnaasiumi 12.c klassi õpilane Hendrik Lillemets noppis kahel järjestikusel nädalavahetusel kergejõustiku Eesti meistrivõistlustelt kuldmedali.

Anu Saabas, 14. veebruar 2018

Täna kohtusime jälle kooli endiste õpetajate, tänaste pensionipõlve nautivate kolleegidega.

Teade / ÕppetööJa tahadki koolis käia
toimetus, 14. veebruar 2018

"Kuressaare Gümnaasium on mammutkool, kus omandab haridust üle tuhande lapse. Lasterikka kooli tugikeskuses Amare tegutsevad lastega mitmed tugispetsialistid. Toetust ja nõu saavad ka lapsevanemad ja õpetajad."

Nii alustas Annika Poldre eelmise nädala Õpetajate Lehes artiklit meie kooli tugikeskusest.

Marta Rõõm, 12.b klass, 14. veebruar 2018

Marta Rõõm: "Sellel tähtpäeval soovin ma õnne Eestile ehk kõigile meile, sest meie olemegi Eesti. Ma unistan, et me saaksime olla õnnelikud ja tunda uhkust selle üle, et meil on võrdsed võimalused kasvada ise ja kasvatada oma lapsi ausateks ja hoolivateks kodanikeks."

Artikkel / KultuurHõissa, meil on vastlad!
Kellel tuleb kõige pikem vastlaliug? / Marit TarkinJa nüüd kuklit sööma! / Marit Tarkin
Marit Tarkin, 13. veebruar 2018

1.a ja 10.a seadsid täna hommikul üheskoos sammud kelgumäele, sest üle hulga aja on Eestis korralik vastlapäev, mil saab ka liugu lasta. Lusti oli nii suurtel kui väikestel. Koos meiega lustisid mäel ka 1.c klassi õpilased. Pärast maitses vastlakukkel ja soe tee imehästi ja koolipäev võib jätkuda! Soovime kogu kooliperele toredat päikselist vastlapäeva ja aitäh meie sööklaperele imemaitsva tee, kukli ja hernesupi eest!

Maidu Varik, 13. veebruar 2018

Megaaju turniiri 5. vooru järel toimus jällegi muutus liidrite osas. 11.c ja õpetajate võistkonnad Takt ning 13õ on kogunud punkte võrdselt, noorematest on eesotsas 8.c, 9.a ja 6.b võistkonnad. Järgmistes voorudes on suurem tähelepanu käimasosolevatele olümpiamängudele ja loomulikult ka lähenevale Eesti Vabariigi sünnipäevale.

Mida pikem liug vastlapäeval, seda megam aju!

Sandra Kuusk, 9.c klass, 13. veebruar 2018

Sandra Kuusk: "Mõnus on elada teades, et võid vabalt uksest välja minna, kooli või tööle jalutada, hingata sisse värsket õhku, avaldada oma arvamust, tantsida, maalida, joosta, karjuda, kasvõi roomata. Siin me seda kõike teha saamegi."

Arvamus / KultuurPimekohting raamatuga
Urve Aedma, 13. veebruar 2018

Kohtumine tundmatuga tekitab uudishimu ja nõuab julgust. 6.b klass tegi läbi pimekohtingu raamatutega. Pimekohting pole kunagi riskivaba, aga riskida tasub kindlasti. Äkki saab raamatust, millest oleks riiulis pilgu üle libistanud, hea sõber või peituvad tema kaante vahel lummavad lood. Võid ka pettuda, kui valitud raamat ei vasta just sinu maitsele.

Madli-Maria Naulainen, 13. veebruar 2018

Sulle meeldib leiutada, luua ja ehitada uusi ning põnevaid asju? Kui jah, siis see on just sulle! Leiutajate võistlusel avaneb sulle suurepärane võimalus näidata kogu maailmale, millised vahvad leiutised sinu peas on ja kuidas sa nendega maailma muuta saad. Kui sa nii kindel ei ole, siis võta kampa hea sõber, kellele meeldib leiutada, ja osale koos temaga!

Arvamus / ÕppetööEV100: Eesti on kodu
Renate Lempu, 11.b klass, 12. veebruar 2018

Renate Lempu: "Eesti tähendab kõigi jaoks midagi erinevat, aga mis iganes keegi sellest mõtleb, see jääb alati ja igavesti siiski meie koduks: meie sinine taevas, meie tumedad mullad ja see valge, mis helgib vapralt iga inimese silmis, kes seda riiki südamest armastab."

Marit Tarkin, 12. veebruar 2018

10.–11. veebruaril toimus keskkoolide vabariiklik II väitlusetapp Lähte gümnaasiumis. KGd esindasid kaks tiimi koosseisus Rauno Rauniste, Gerly Ots, Richard Mõisaäär ning Ketli Rihkrand, Kirsika Rahu ja Eliisa Täht. Meistrivõistlustel osales ka Karoliina Tammel, kes oli KG vilistlasest turniiridirektori Ann Tarkini parem käsi. Võistkond Söörömöö, kelle koosseis sel etapil muutus, tegi meistrivõistlustel üllatusliku lennu, jõudes esialgu poolfinaali ja siis juba finaali ... Palju õnne!

Madli-Maria Naulainen, 12. veebruar 2018

Laupäeval, 10. veebruaril toimus Kuressaare Gümnaasiumis maakondlik ajaloo-olümpiaad. Vabariigi sajandal juubeliaastal võttis olümpiaadist osa väga ilus arv õpilasi – 100. 9. klasside arvestuses on parim ajalootundja maakonnas Arlin Pihlas 9.c klassist. Palju õnne! Suur tänu kõigile olümpiaadil osalenud õpilastele ja nende juhendajatele.

Merike Kivilo, 12. veebruar 2018

15. veebruaril 2018 kell 23.06 algab idamaade kalendri järgi kollase maakoera aasta.

Hiina keele õpetajate Abby ja Lucy eestvedamisel saame meiegi hiina kevadfestivali tähistamisest osa KG talveaias neljapäeval, 16. veebruaril alates teisest vahetunnist (9.45), kui õpetajad koos õpilastega pakuvad huvilistele võimalust teha hiina käsitööd, proovida pelmeene ja kuulata hiina muusikat.

Madli-Maria Naulainen, 12. veebruar 2018

Rahvusvaheline viktoriin “Noored Euroopa metsades” ootab osalema õpilasi vanuses 15 kuni 19. Võistluse käigus omandatakse teadmisi Euroopa riikide looduse ja metsanduse kohta. Käsitletakse näiteks säästvat metsade majandamist, elurikkust, metsade kaitset, metsapoliitikat jm. Võistluse riiklikud voorud leiavad aset kevadel, Euroopa finaal septembri lõpus Leedus. Kokku võtab võistlusest igal aastal osa üle 10 000 noore enam kui 10 riigist.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 9. veebruar 2018

Kertlyn Kiil, 7.c klass. "Eesti 100."

Artikkel / Klassilood9.b, armastan sind!
Liisa Rannaste, 9.b klassi vahetusõpilane, 9. veebruar 2018

Hei! Olen Liisa, võib-olla nägid mind koolis eelneva kahe nädala jooksul. Tahtsin sulle rääkida, miks ja kuidas ma üldse siia tulin. Saaremaa järele olen ma juba aastaid igatsenud, täpselt ei teagi, miks. Siin tundub kõik lihtsalt nõnda rahulik ja eriline. Mõte just siia vahetusõpilaseks tulemisest tekkis kohe, kui VeniVidiVicist kuulsin. Kuulasin teie kooli laulu juba eelmise aasta kevadel – Kuressaare Gümnaasiumis õppimine muutus väikseks unistuseks.

Irene-Liis Saar 8.b klass, Anni Liisi Lauk 8.c klass, 9. veebruar 2018

Nädal on kiirelt mööda läinud ja käes on laagri eelviimane päev. Endiselt ärkasime kell 7.30 ning korrastasime oma toad. Peagi toimus tubade kontroll ning veidi hiljem ka kogunemine fuajees. Arutasime päevaplaane ning juba veidi hiljem startisid ülejäänud grupid, kes polnud veel suusamuuseumit või veskit külastanud. Kes maha jäid, kiirustasid juba sissesõidetud suusaradadele, mida kattis värske lumekiht.

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii