üles
Kolmapäev, 16. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

16. oktoober

19. oktoober

20. oktoober

21. oktoober

22. oktoober

23. oktoober

Eve Tuisk, 31. märts 2018

Möödunud nädalavahetusel toimunud Saaremaa miniteatripäevadel esindas meie kooli 12.a näitetrupp etendusega "Täna ei juhtu midagi". Lavastaja Kateriine Püüa pälvis tehtu eest dramaturgia eripreemia ning Karl-Romet Uljas preemia kui parim saarlasest näitleja. Palju õnne teile! Lavastaja Kateriine Püüa kommenteeris minikatel osalemist nii ...

Eve Tuisk, 30. märts 2018

Pühapäeval, 1. aprillil toimub saate „Eesti otsib superstaari” lohutusvoor, kust pääseb finaali neli lauljat – kolm rahvahääletuse tulemusena ja üks kohtunike otsusega. Hääletame üheskoos meie kooli 10.a klassi Merilini finaali! Merilin ise ütleb nii: „Tõestamaks, et Saaremaalt tulevad parimad lauljad, kutsun ma teid minu poolt hääletama. See tähendab mulle väga palju, loeb iga hääl ning ma tänan teid juba südamest ette, kes mind toetavad!”

Artikkel / KultuurSuur Uba 2018
Galerii!
Kristin Lauri, 30. märts 2018

Selleks kooliaastaks on II kooliastme teatripäev Suur Uba möödas ning Kuressaare Gümnaasiumi lava jääb põnevusega ootama järgmisi teatripäevi. Suur Uba sai oma inspiratsiooni Ellen Niidu loomingust. Meie tublide näitlejate esituses hakkasid elama paljud tegelased. Žürii andis välja eripreemiaid kõikidele klassidele, parimatele näitlejatele, lavastajatele, kostüümidele.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 30. märts 2018

Liselle Magus, 8.a klass, "Väärtustades Saaremaad".

Ilus oled Saaremaa ... Siin on hea elada.

Annely Oolup, 29. märts 2018

Märtsi alguses toimusid maakonna sisekergejõustiku meistrivõistlused D-vanuseklassile. Meie kooli parim oli Andre Jürisson, kes saavutas kaugushüppes I koha (4.45), kõrgushüppes II koha (1.35), 50 m jooksus III koha ja 200 m takistusjooksus II koha. Hästi võistles ka Harold Robin Kallas, kes saavutas turboodaviskes III koha tulemusega 21.10. Järgmised maakonna kergejõustikuvõistlused toimuvad juba mai lõpus.

Artikkel / KlassiloodPäikselisi lihavõttepühi!
Anu Rand, 29. märts 2018

3.c klass meisterdas pühadeks lõbusad munatopsid.

Häid pühi!

Irene-Liis Saar, 8.b klass, 29. märts 2018

Juba varsti on kätte jõudmas meie kooli Kuressaare Gümnaasiumi 40. juubel. Sellega seoses intervjueerisin meie kooli 1.–12. klassi õpilasi. Rääkisin igast lennust vähemalt ühe poisi ja ühe tüdrukuga. Tahtsin teada, keda meie kooli õpilased Kuressaare Gümnaasiumiga seostavad ning mis üritus tuleb õpilastel meelde KG-d mainides. Soovisin ka teada, millised emotsioonid selle isiku ja ürituse taga on. Kes on meie kooli nägu ja milline on kõige tähtsam üritus?

Raido Kahm, 29. märts 2018

Kuressaare Gümnaasiumi üheksanda ja üheteistkümnenda klassi õpilastele pidas loengu välispoliitikast Mart Nutt, kellel on doktorikraad rahvusvahelistes suhetes.

Intervjuu / KlassiloodKarl Berens on Eesti meister
Ebeliis Truu, 6.a klass, 29. märts 2018

6.a klassi õpilane Karl Berens on U-14 vanuseastme Eesti meister 60 meetri sprindis.

Marit Rohulaid, 8.c klass, 28. märts 2018

Gabriel Sepa võrkpallurid noppisid sellel hooajal kõik karikad. Märtsikuus toimunud 4.–6. klasside vanuseastmes maakonna meistrivõistlustel mänginud tüdrukud ja poisid said mõlemad 1. koha.

Ene Pidmann, kunstiringi õpetaja, 28. märts 2018

3.a klassi õpilane Keira Tuisk sai ülevabariigilisel joonistusvõistlusel "Minu olümpia" žürii eripreemia! Joonistusvõistlusel osalesid lapsed vanuses 7–16 eluaastat. Konkurss oli niivõrd edukas, et kokku laekus 1516 omanäolist tööd. Töid hinnati kahes vanusegrupis: 7–11-aastased ja 12–16-aastased.

Arvamus / VariaArhiivinurk VI
1978./1979. aasta orkester / KG arhiiv8.a noored rõõmustavad uute pillide üle / Gert Lutter
Gert Lutter, 28. märts 2018

Igal lapsel oma pill!

Õpetaja Valve Rauna valvsa pilgu all on esimesele fotole jäänud 1978./79. aasta orkester.

Teisel fotol aga poseerivad kitarriseina ees ja rõõmustavad uute ukulelede üle 8.a klassi noored.

Instrumendid muutuvad, muusika jääb!

Merle Rekaya, 28. märts 2018

Kolmapäeval, 28. märtsil kell 18 on raadio Kadi eetris selle hooaja 7. saade, mille panid kokku Keneth Parbus, Kateriine Püüa ja Maria Vera Pšenitšnaja. Külas on kirjanik Genadi Noa, moedisainer Laura-Maria Jõgi ning juttu tuleb KG spordisündmustest! Mõnusat kuulamist!

Maidu Varik, 28. märts 2018

Pekingis toimuva rahvusvahelise hariduskonverentsi raames sõlmisid omavahelise koostöölepingu KG ja Pekingi Tehnoloogia Instituudi juures tegutsev keskkool. Lepingu eesmärgiks on arendada rahvusvahelist koostööd, s.h ka õpilaste, õpetajate ja administratsiooni vahetusprojekte. Suurt tähelepanu pööratakse ka teineteise kultuuri tundmaõppimisele.

Marit Tarkin, 27. märts 2018

Täna, 27. märtsil toimus Kuressaare kultuurikeskuses Eesti Töötukassa Saaremaa osakonna korraldatud töö- ja karjäärimess. Messil tutvustati erinevaid firmasid, töövõimalusi ja toimusid põnevad õpitoad. 10.a klass ja ka osad 11.a, 11.c klassi õpilased osalesid Civitta Eesti virtuaalreaalses õenduse õpitoas, kus keskenduti kriisiolukordadele ja esmaabile. Keskpäeval toimunud foorumis aga võttis kõrvuti ettevõtjate ja vallavanemaga sõna meie väitlusklubi president Rauno Rauniste. Asine päev!

Piret Tenno, 27. märts 2018

22.–23. märtsil toimus Kuressaare Gümnaasiumi neljateistkümnele 4.–7. klassikomplektile kooli- ja küberkiusamise teemaline seminar.

Artikkel / KultuurIgal lapsel oma laul
Galerii!
Pilvi Karu, 27. märts 2018

Väikeste laste muusikaringides lauldakse palju – mitu korda nädalas ja nii sügisest kevadeni. Lauldakse kõigest, mis tähtis ja huvitav, ning kõigist, kes kallid ja lähedased. Kevade tulekuks on lauluvalik juba nii suur, et iga laps saab valida endale päris oma laulu. Ja need laulud kõlavad laste perede ja õpetajate rõõmuks väikeste solistide kontserdil.

Tiiu Smidt, 26. märts 2018

30. märtsil ja 1. aprillil on koolimaja suletud. Häid pühi!

Lehekülg: eelmine /368 järgmine

Kuulutused

Galerii