üles
Laupäev, 12. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

12. oktoober

13. oktoober

14. oktoober

15. oktoober

16. oktoober

19. oktoober

Töötajate sünnipäevad

15. oktoober

Märten Lehto, 10.a klass, 3. mai 2018

Istume Erkoga muusikaklassis, kõhud täis söödud ja pikad loengud peetud. Nimelt oli Erko KG juubeliaasta raames kodukoolis külas ja esines tervelt kahe tunni jooksul erinevatele klassidele, tutvustades enda tegemisi ja arutades muusika üle. On aeg teha väike intervjuu, kus saame teada, milline on olnud Erko elu.

Lelet Aavik-Part, 2. mai 2018

Nüüd on meie kooli 1. korruse algklasside koridoris lõbus sein, kuhu on võimalik vahetunnis kriitidega joonistada ja kirjutada.

Kriiti saavad I kooliastme lapsed küsida oma õpetaja käest. Klassis kasutusel olev tahvlilapp sobib ka seina puhastamiseks.

Loovaid ideid ja lõbusaid vahetunde!

Inge Jalakas, 2. mai 2018

Täna, 2. mail kell 18.00 avaneb ainulaadne võimalus vaadata soololavastuste esietendusi Kuressaare Linnateatris!

Arvamus / VariaArhiivinurk XI
Rul'a Chaker / KG arhiiv / Andi Roost3.b klassi näitetrupp / KG arhiiv / Andi RoostEKSL II liigas korvpallis 1. koha saavutanud võistkond / KG arhiiv / Andi Roost
Gert Lutter, 2. mai 2018

Seekordsed fotod ja allkirjad pärinevad arhiivikaustast pealkirjaga "KG parimad tegijad muusikas, näitlemises, kunstiõpetuses ja spordis". Aasta on 1999/2000.

Ansambel Rul'a Chaker saavutas üleriigilisel kooliansamblite konkursil 3. koha.

Õpetaja Ülle Jasmini juhendatud 3.b klassi näitetrupp osales edukalt maakondlikul konkursil etendustega "Pipi läheb kooli", "Jutumemme prillid", "Koll Kalli".

EKSL II liigas korvpallis 1. koha saavutanud võistkond, treener Andres Ader.

Mitu tuttavat leiad? :)

Ülle Räim, 2. mai 2018

Puhkusehetkedega pikitud õppereis asjatundlike kolleegidega nii meie kui naabervallast oli kui palsam hingele. Kevadiselt roheline ja lilleline Ukraina tervitas meid päikesepaistega. Tutvusime Odessa spordiobjektidega, milles oli nii avastamisrõõmu kui nostalgiat – suur Manchester Unitedi jalgpallurite lemmikstaadionil Tšernomoretsil saime tunda avarust ja pompoossust. Sisenesime staadionile ustest, mis mõeldud vaid võistlejatele, kuid avanesid meile tänu võõrustajate külalislahkusele.

Artikkel / PersonaaliaKG hea haldjas – Lea Rooda 75
Ave Jõgi, 28. aprill 2018

Lea Roodat võib päris oma õpetajaks pidada küll endine Kuressaare Põhikool, ometi sai ka Kuressaare Gümnaasiumile õnneks nii mõnedki head aastad koos töötada selle vahva energilise naisega.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 27. aprill 2018

Käti Saar, 7.c klass. Eesti kunstniku Eerik Haameri maalist inspireeritud töö ja õpilase enese nägemus praegusest Saaremaast.

Ave Jõgi, 27. aprill 2018

Täna ajame natuke sünnipäevajuttu meie kooli õpetaja Virge Lemberiga. On just õige aeg mõtiskleda selle päeva tähenduse üle ning ikka ja jälle midagi uut teada saada meie heast kolleegist ja õpetajast. Niisiis esitame talle mõned küsimused.

Merle Rekaya, 27. aprill 2018

Kuressaare Gümnaasiumis töötab väga armas inimene Leili Võrel, kes tähistab 27. aprillil oma 60. sünnipäeva. Ega me Meie KG toimetuses Leilile valikuvariante, kas teeme temast loo ajalehes, ei andnudki, sest just tema muudab iga päev meie kõigi elu natuke mõnusamaks oma olemusega ja põhjalikkusega oma töös.

Eve Tuisk, 26. aprill 2018

7.a klassi õpilased mängisid keeleuuendajaid ja lõid uusi sõnu, mida seejärel luuletustes kasutasid. Loe salme ja mõistata, kas saad sõnade tähendusest aru.

Teade / ÕEMinifilm 2018
Holger Nõgu, 10.a klass, 26. aprill 2018

12. mail kell 17—20 toimub Kuressaare linnateatris Minifilm 2018! Pileti saab osta kohapealt ja õpilasesinduse liikmete käest. Pilet maksab 3€. Selle aasta filmide teemad on "Kui sa kukud, siis sa lendad", "Eesti 200 — robotid või Atlantis?", "Mu koduke on tilluke".

Filmide saatmise tähtaeg on 4. mai. Lisainfo registreerimise ja piletite kohta leiab Minifilmi Facebooki-lehelt.

Ave Jõgi, 25. aprill 2018

Kord juhtunud Kingissepa II Keskkoolis selline lugu: algas füüsika kontrolltöö, õpilased kordasid veel viimaseid valemeid, nagu ikka. Mõni (näiteks õpilane MK) oli tööks ka “põhjalikumalt” valmistunud ja kirjutanud vihiku tagakaanele ideaalse spikri, et siis õigel ajal vihik ümber keerata ja …

Maria Koppel, 25. aprill 2018

Õpilasvahetus 2018 on selleks korraks lõppenud.

Merle Rekaya, 25. aprill 2018

25. aprilli õhtul kell 18 on raadio Kadi eetris KG noortesaade "Rendez-vous", mille panid kokku meediakursuse õpilased Marta Rõõm, Geiry Magdalena Pilv, Annmarie-Tuuli Koskinen ja Sirli Tamm. Juttu tuleb KG abiturientide mõtetest eksamiperioodil, enne vaheaega toimunud õpilasvahetusest ning KG minifilmi festivalist. Stuudios on külas KG 28. lennu vilistlane, muusik Erko Niit. Toredat kuulamist!

Arvamus / VariaArhiivinurk X
Gert Lutter, 25. aprill 2018

Sõidame!

18. lennu c klass sõidab õppereisile kooli õppeautoga. Autole üritab astuda klassijuhataja Piret Pihel.

Ilusat jätkuvat vaheaega kõigile ja näeme jälle arhiivinurgas järmisel nädalal!

Gert Lutter, 24. aprill 2018

24. aprilli koolituspäeval said kõik koolitöötajad teadmisi tuleohutusest ja sellest, kuidas täpsemalt tulekahju korral käituda. Lisaks said kõik soovijad ka ise proovida tulekustuti kasutamist.

Koolituse ja harjutuse viis läbi Securitas Eesti AS.

Janek Reinaru, lauatennise treener, 24. aprill 2018

Neljapäeval, 19. aprillil korraldas Kuressaare Gümnaasiumi huvikool Inspira koostöös LTK Saarega maakonna kooliõpilastele lauatennise turniiri. Turniir toimus LTK Saare lauatennisesaalis kolmel laual. Võistlusel lõid kaasa 20 noort mängijat Saaremaa viiest koolist: Kuressaare Gümnaasiumist, Kuressaare vanalinna koolist, Saaremaa ühisgümnaasiumist, Valjala põhikoolist ja Kahtla lasteaed-põhikoolist.

Artikkel / Klassilood1.b soovitused koolivaheajaks
Ülle Jasmin, 23. aprill 2018

Käi õues, hinga värsket õhku!

Sõida rattaga ja jookse õues!

Korista tuba!

Maga kaua, puhka ja ole tubli!

Söö jäätist ning külasta veekeskust!

Käi vanaema juures!

Mängi sõpradega ning mõtle klassikaaslastele!

Mine maale ja hüppa batuudil!

Vaata telerist "Eesti otsib superstaari"!

Mine kalale!

Loe raamatut ja ole rõõmus, et on vaheaeg!

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii