üles
Laupäev, 12. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

12. oktoober

13. oktoober

14. oktoober

15. oktoober

16. oktoober

19. oktoober

Töötajate sünnipäevad

15. oktoober

Arvamus / VariaArhiivinurk XV
Galerii!
Gert Lutter, 30. mai 2018

Kas kool on oma õpetajate nägu või on õpetajad oma kooli nägu? Otsusta ise!

Igal sügisel on koolitöötajad traditsiooniliselt kogunenud ühispildile ja nüüd on need aastate jooksul tehtud fotod ilusti kokku kogutud ning vaadatavad kooli kodulehel. Kõikide fotode vaatamiseks klõpsa galerii viitele foto all!

Esimene õpetajate foto on aastast 1979 ja kokku on arhiivi jõudnud 30 fotot. Uudistamist ja tuttavate äratundmist jätkub kauemaks ...

Teade / ÕppetööÕpikute suvepuhkus
Urve Aedma, 30. mai 2018

Peagi saab läbi õppeaasta ja praegu on sobiv aeg tagastada raamatukogule õpikud ja muud raamatud, mida te enam õppetöös ei vaja.

Raamatukogu on avatud koolipäevadel 29. juunini kell 8.00–16.00.

Eve Tuisk, 30. mai 2018

Teisipäeval, 29. mail oli kõikidel soovijatel võimalus kohtuda meie kooli 38. lennu vilistlase Uudo Sepaga, kes sel pühapäeval astub üles saate "Eesti otsib superstaari" superfinaalis Saku suurhallis. Uudo üllatusvastuvõtu korraldas saatemeeskond Kuressaare kuursaali esisel platsil, kus kohal olid nii vallavanem Madis Kallas kui ka fännid KGst ning mujalt. Vallavanema sõnul on Uudo juba praegu võitja, ei ole vahet, kas ta tuleb saatest koju esimese või teise kohaga. Me oleme selle mõttega päri!

Uudis / ÕppetööLoov/duslaager algas taas
Raili Kaubi, 29. mai 2018

Viiendate klasside loov/duslaager Jõulumäel sai jälle hoo sisse. Kui haiku keeles ütelda, siis ...

Eve Tuisk, 28. mai 2018

Oi koolikell, kui rõõmsalt täna

sa aktusel meil tilised!

Sul pole muret meie pärast,

sest enam me ei hiline!

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 25. mai 2018

Maris Kazlas, 9.a klass. Kuressaare Gümnaasium 40.

Artikkel / SportParim võitku!
Annmarie-Tuuli Koskinen, 12.b klass, 25. mai 2018

Reedel, 18. mail toimus linna staadioni muruplatsil pingeline jalgpallivõistlus – KG vs SÜG. Kuna mõlemad koolid on eelnevatel võistlustel tublid olnud ja seetõttu viiki jäänud, oli mäng veelgi pingelisem – karika viib koju võitja. Eelnevalt on olnud korv- ja võrkpallivõistlused, kus KG tüdrukud võitsid mõlemal alal ja SÜGi poisid võitsid samuti.

Merle Rekaya, 25. mai 2018

Sellel aastal kehtib lihtne reegel: kui oled Kuressaare Gümnaasiumi korraldataval Solistical edukalt osalenud, oled saates "Eesti otsib superstaari" kolme parima seas. Pühapäeval, 27. mail on TV 3 ette naelutatud pea kõik saarlased, sest superstaari-tiitel on väga lähedal. Uudo Sepp, Solistica parim saarlane 2014, Merilin Mälk, Solistica parim saarlane 2017, ja Sissi Nylia Benita, Solistica 2017 grand prix, on pakkunud meeldejäävaid elamusi meie konkursi lavalaudadel.

Gert Lutter, 24. mai 2018

Neljapäeva hommikul tervitasid kooli varaseid töölesaabujaid lintidega kinni tõmmatud sissesõiduteed – nimelt toimuvad esialgu kaheks päevaks planeeritud õuevahetunnid, mille käigus saab kooli sisehoovi parklast mängu- ja tantsuväljak.

Eve Tuisk, 24. mai 2018

9. klassidel oli täna emotsionaalne tutiaktus. Sõna said ka asjaosalised ise. Victoria Rosing 9.a, Katariin Aer 9.b ja Mari Kallasmaa 9.c klassist proovisid võimatuga siiski hakkama saada ja oma kõnesse võimalikult palju kirja panna.

Gert Lutter, 24. mai 2018

Esmaspäeval, 21. mail toimus Kuressaare kultuurikeskuses Inspira heategevuslik kevadkontsert.

Eriti ägedad õhtujuhid Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand juhatasid sisse meeleolukad esinemised Inspira laulu- ja tantsulastelt ning loomulikult ei puudunud ka Sõleseppade etteasted!

Eve Tuisk, 24. mai 2018

9. klassidel on täna viimane koolipäev, mis päädib emotsionaalse tutiaktuse ja meeleoluka tutijooksuga. Homsest hakkavad põhikooli lõpetajad keskenduma lõpueksamitele. Seega on käes ka viimaste klassijuhatajatundide aeg. Eile kohtusid 9.b klassi õpilased oma armsa esimese klassijuhataja Merle Tustitiga, kes nagu kord ja kohus viis läbi ka viimase tunnikontrolli.

Hedili Nõu, 10.c klass, 23. mai 2018

Meie kooli 10.c klassi õpilane Marilis Remmel käis Marokos toimunud rahvusvahelistel koolispordivõistlustel ja saavutas kaugushüppes tubli 4. koha.

Külli Mänd, 23. mai 2018

Hea rattur, mis on pildil valesti?

Loomulikult see, et koolimaja ette pargitud rattad on ummistanud ujula evakuatsiooniväljapääsu, mida ei tohiks juhtuda. Aga miks ometi?

Arvamus / VariaArhiivinurk XIV
Ujula ja võimla osa ehitamine. / KG arhiivVaade õppekorpusele sisehoovist. / KG arhiivVaade valmivale koolimajale. / KG arhiiv
Gert Lutter, 23. mai 2018

Ehitame maja! Ehitame maja, kena väikse maja ...

4. novembril 1976 pandi nurgakivi uuele keskkoolihoonele Nooruse tänaval, ametlikult asutati Kingissepa 2. Keskkool 21. juunil 1978. aastal.

Sellised fotod kooli ehitamisest meie arhiivist.

Pilvi Karu, 22. mai 2018

Laulukarussell tiirleb pidevalt juba oi kui palju aastaid, 2018. aastal koos meie kooli õpilaste Marili Paimre ja Oliver Leppikuga. Viimastel aegadel jõuab telesaade vaatajate ette üle aasta, kuid laululaste teekond sinna nõuab keerlemist ja tiirlemist väiksematel lauluvõistlustel oma kodukohtades kogu vahepealse aja jooksul.

Merle Rekaya, 22. mai 2018

21. mail oli KGs külas Kristel Aaslaid. Pärast kahte loengut meie õpilastega istub ta korraks koos minuga maha ruumis 310, et meenutada möödunut ja rääkida tulevikust. Meie vestluse katkestab korraks Kristeli eesti keele õpetaja Maret Laurson, et teda kallistada ja šokolaadiga turgutada. Pärast kohtumist nendib Kristel väikese hämmastusega, kui säravad meie kooli õpetajad ikka on ...

Kätriin Rohulaid, 8.c klass, 22. mai 2018

Neljapäeval, 17. mail toimus Kuressaare Gümnaasiumis klassidevaheline teatevõistlus KG Pentatlon, kus osalesid õpilased esimesest kuni 12. klassini ja ootatud olid nii vilistlased kui ka lapsevanemad. Küsisime osalejatelt, kuidas enesetunne enne starti on ja kuidas ning kui lihtne oli valida aladele osalejaid.

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii