üles
Reede, 11. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

11. oktoober

12. oktoober

13. oktoober

14. oktoober

15. oktoober

16. oktoober

Töötajate sünnipäevad

11. oktoober

15. oktoober

Eve Tuisk, 14. juuni 2018

Pärast saate "Eesti otsib superstaari" võitu on KG 38. lennu vilistlase Uudo Sepa päevad täis tihedat sagimist: küll osaleb ta erinevate raadiojaamade (hommiku)programmides, küll annab intervjuusid erinevatele väljaannetele. Meie rõõmuks leidis ta hilistel öötundidel aega vastata ka oma koolikaaslaste küsimustele. Fännid Saaremaalt uurisid temalt nii kooliaja kui ka edasiste plaanide kohta.

Artikkel / Klassilood6.c klassi reis Ida-Virumaale
Merily Saksakulm, 6.c klass, 14. juuni 2018

Meie klassireisi sihtpunktiks oli Kohtla kaevandusmuuseum ja teel sai külastatud ka mitmeid teisi huvipakkuvaid vaatamisväärsusi.

Eve Tuisk, 13. juuni 2018

Teisipäeval, 12. juunil oli viimane koolipäev 1.–8. ja 10.–11. klasside õpilastele. Pidulikel üleminekuaktustel anti kätte kiituskirjad tublimatest tublimatele õppijatele, tunnustati parimaid klasse spordis, peeti meeles vägevamaid nuputajaid ja silmapaistvamaid lugejaid ning anti üle teatepulgad uutele klassijuhatajatele. Õpetajad aga üllatasid õpilasi sel korral nii ...

Arvamus / VariaArhiivinurk XVII
Lendude esindajad süütavad küünlad. / KG arhiivKõneleb Kusti Kokk. / KG arhiivEsineb koor, juhatab Silja Tammeleht. / KG arhiiv
Gert Lutter, 13. juuni 2018

Kui peagi jõuab kätte kooli 40. aastapäeva tähistamine meeleoluka vilistlaspeoga 22. juunil, siis selle nädala arhiivinurka valisin fotod kooli 10. aastapäeva tähistamiselt.

Esimene foto: lendude esindajad süütavad küünlad.

Teisel fotol vaade aulasse (kes mäletab veel seda aula tagaseina?!) ja kõneleb Kusti Kokk.

Kolmandal fotol esineb koor ja juhatab Silja Tammeleht.

Artikkel / Klassilood8. klassid praktikapäeval
Irene-Liis Saar, 8.b klass, 13. juuni 2018

Neljapäeval, 7. juunil käisid 8. klassid praktikapäeva raames Kuressaare lennujaamas ja Kuressaare reoveepuhastusjaamas.

Aija Lember, Senta Koplimäe, 6.b klass, 13. juuni 2018

7. juuni hommikul kell 7.15 hakkas Kuressaare Gümnaasiumi eest sõitma buss mandri poole. Esimesena läksime Türi Rahvusringhäälingumuuseumisse. Seal saime teha oma telesaate. Iga paar pidi uudise välja mõtlema ja siis selle kaamera ees ette lugema.

Ebeliis Truu, 6.a klass, 13. juuni 2018

5.–6. juunil toimusid 7.c ja 6.a projektipäevad, mille raames käisime nii Paides, Narvas, Kohtla-Järvel, Jõhvis kui ka Kohtla-Nõmme kaevandusmuuseumis. Reisi jooksul saime palju erinevaid asju proovida ja teada. Sellega seoses küsisin reisikaaslastelt taaskord kaks küsimust: mida reisil õppisid?; mis ja miks sulle kõige rohkem meelde jäi?

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Martin Villig
Merle Rekaya, 12. juuni 2018

Martin Villigu nimi seostub tänasel päeval ilmselt kõige rohkem Taxifyga, selle aasta märtsikuus tunnustati teda koos vennaga Eesti Aasta Ettevõtja 2018 tiitliga, 2015. aastal kuulutas Eesti Ettevõtlike Noorte Koda ta silmapaistvaks nooreks eestlaseks teaduse ja tehnoloogia kategoorias. See nimekiri ilmselt jätkub. Vaatame täna aga korraks tagasi ...

Thomas Hendrik Liiv, 7.b klass, 12. juuni 2018

7.b klassi praktikapäevad toimusid 4.–5. juunil. Meie seiklus algas varahommikul kell 6.35, kui pidime olema kohal KG ees. Alustasime bussisõitu kell 6.45 ning suundusime Rakverre, et sealsesse linnusesse ekskursioonile minna. Rakvere linnusesse jõudes käisime kõigepealt Rakvere linna sümbolit Tarvast uurimas. See oli üks väga suur kuju pullist. Seejärel suundusime linnusesse sisse ning tänu meie giidile õppisime palju linnuse kohta.

Grete Pihl, 12. juuni 2018

Viimasel koolinädalal külastasid kõik Kuressaare Gümnaasiumi 4. klassid Silma Õpikoda Haapsalu lähedal. Õppepäevad Silma Õpikojas toimusid KIK-i poolt rahastatud õuesõppeprojekti raames.

Uudis / VariaPärlipäev 2018
Galerii!
Maria Vera Pšenitšnaja, 12.a klass, 12. juuni 2018

Kolmapäeval, 6. juunil toimus Saaremaa kinos Apollo Kuressaare Gümnaasiumi ja huvikooli Inspira parimate õpilaste tunnustusüritus Pärlipäev 2018.

Maidu Varik, 12. juuni 2018

Sel õppeaastal esimest korda toimunud konkursi Aasta Kool 2018 võitis Tallinna 32. keskkool.

Selle tubli kooli direktor ja õppealajuhataja nimetavad oma kooli vahel ka saarlaste kooliks või KG filiaaliks, sest direktor Maarja Merigan on KG 16. lennu vilistlane ja gümnaasiumiastme õppealajuhataja Kerstin Vessik lõpetas meil 24. lennus.

Järgnevalt lühiusutlus 2018. aasta parima kooli direktori Maarja Meriganiga.

Gert Lutter, 11. juuni 2018

Esmaspäeval, 11. juunil oli meie koolis külas grupp õpetajaid, koolijuhte ja haridusametnikke Peterburist.

Erilist huvi pakkusid külalistele IT-valdkonna teemad.

Kooli tutvustavate ettekannetega esinesid Madli-Maria Naulainen ja Nikolai Räbin, e-õppe võimalustest meie koolis rääkis Maidu Varik ja robootika-alase kava valmistas ette Olle Arak.

Gert Lutter, 11. juuni 2018

11. juunil oli soovijatel võimalik osaleda tunnustatud spetsialisti Ekaterina Koudryavtseva töötoas, teemaks keelte õppimine mängude kaudu.

Marit Tarkini sõnul oli tegemist väga huvitava koolitusega. Olulise teemana tõi ta välja selle, et uue keele õppijat ei tohiks grammatikaga kohe ära ehmatada ning tõi näite, kus kõigepealt räägitakse muinasjutt, arutletakse sõnade erinevate tähenduste üle ja sellega koos tuleb vaikselt grammatika: "Kõigepealt tuleb panna rääkima, siis tuleb ka grammatika."

Eve Tuisk, 11. juuni 2018

27. aprillil valiti Eesti Vabaharidusliidu uus volikogu, mis omakorda valis 5. juunil uueks volikogu esimeheks Margit Düüna, Kuressaare Gümnaasiumi koolituskeskuse Osilia juhataja. Viimased kolm aastat juhtis Eesti Vabaharidusliidu volikogu Reet Valgmaa õppekeskusest Tõru ja enne seda pikka aega koolijuht Ivo Eesmaa meie naabersaarelt Hiiumaalt. Jõudu-jaksu Sulle, Margit!

Lelet Aavik-Part, 11. juuni 2018

4.–6. juunil õppis meie kooli 4.d klass Kihelkonna koolis. Väikest maakooli külastati juba teist aastat! Sellest, mida me nende päevade jooksul täpselt tegime, kirjutab 4.d klassi õpilane Geito Jermolov. Vaata ka videot, mille pani kokku 12.a klassi õpilane Kateriine Püüa!

Raido Kahm, 10. juuni 2018

Menusaates "Eesti otsib superstaari" suurepärase kolmanda koha saavutanud Merilin Mälk naasis pealinnast tohutu kogemustepagasiga. Nüüd plaanib ta pühenduda muusikale, kuid kõrvale ei jää ka kool.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 10. juuni 2018

Kertlyn Kiil, 7.c klass. Töö pealkirjaga "Tahame koolis olla!"

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii