üles
Reede, 11. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

11. oktoober

12. oktoober

13. oktoober

14. oktoober

15. oktoober

16. oktoober

Töötajate sünnipäevad

11. oktoober

15. oktoober

Ave Jõgi, 25. juuni 2018

Juhan Kolk on andnud endast parima, et KG pedagoogide keskmist vanust "mõõdukal tasemel" hoida, ometi saab ka temal täna juba 30 aastat täis. Meie KG uuris, kas 30 aastat mehe elus on paras aeg vahekokkuvõtteid teha ja plaane tulevikuks seada. Meie, tema kolleegid, soovime jätkuvat kirge tema tegemistesse ja õnne sünnipäevaks!

Madli-Maria Naulainen, 24. juuni 2018

Kuressaare Gümnaasiumi vilistlased tähistasid juubelit 22. juunil. Aitäh kõigile, kes armsaks saanud koolimajja kokku tulid, teid oli üle 600! Suur tänu kõigile KG töötajatele ja koostööpartneritele, kes peo õnnestumisse panustasid. Suures piknikusaalis istus koos üle 400 pidulise, diskosaalis lõid meeleolu ja tantsulusti meie oma vilistlas-DJ'd, nostalgiakohvikus lõid keeled ja hääled valla nii mõnedki vilistlased. Oli meeleolukas pidu, loodame, et nautisite. Oleme tänulikud. Kaunist suve!

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 22. juuni 2018

Kätlin Hiiuväin, 9.a klass. Kuressaare Gümnaasium – vabadus, ilu, tõde.

Saimon Moondu, 12.a klass, 21. juuni 2018

Kolmapäeval, 20. juunil lõpetas Kuressaare Gümnaasiumi 40. lend. Lennukaaslaste nimel võttis sõna Saimon Moondu.

Eve Tuisk, 21. juuni 2018

Õppeaasta jooksul on KGsse unustatud või kaotatud mitmete kotitäite viisi esemeid, alustades trikoodest ja ujumispükstest, lõpetades spordijalatsite ja dressidega. Kui Sinul või Sinu lapsel on mõni asi kadunuks jäänud, ole hea ja tule sellele järele enne 31. juulit. Kauem neid esemeid alles ei hoita. Asjade kättesaamiseks pöördu tööpäevadel haldustuppa 116.

Anu Saabas, 21. juuni 2018

Tänavu lõpetas kiituskirjaga klassikursuse 70 põhikooliõpilast.

Madli-Maria Naulainen, 20. juuni 2018

Armsad vilistlased. Oleme pikisilmi oodanud hetke, et teiega taas kohtuda. See hetk on nüüd kätte jõudmas. Juba reedel kohtume armsas koolimajas! Et oma külastust paremini planeerida, tuletame meelde ja täpsustame õhtu sisu.

Arvamus / VariaArhiivinurk XVIII
Galerii!
Gert Lutter, 20. juuni 2018

Tere, Triin!

Oled KG vilistlane ja on nii tore, et meie väikest ajalehte loed!

Üks õppeaasta hakkab jälle lõppema, jäänud veel vaid tänane 12. klassi lõpuaktus ja vilistlaste nimekirja lisandubki uus lend numbriga 40 ... 40 lendu, 4310 lõpetajat, 54 kuld- ja 159 hõbemedaliga lõpetajat, kes siit majast tuule tiibadesse saanud.

Juba sel reedel toimub meie kooli 40-aastaseks saamise puhul suur vilistlaste pidu ja loodan, et oled samuti kohal! Koos Pireti, Martini ja Margusega.

Gert Lutter, 20. juuni 2018

Täna, 20. juunil kell 14.15 algab Kuressaare spordikeskuses KG 40. lennu lõpuaktus.

On traditsiooniks saanud, et enne või pärast aktust asetavad abituriendid pärja Kuressaare Eesti Vabadussõjas langenute mälestussambale, mälestamaks Eesti Vabadussõjas langenuid. 40. lend viis mälestushetke läbi eile õhtul.

Lühikeste sõnavõttudega esinesid õppealajuhataja Maidu Varik, eesti keele ja kirjanduse õpetaja Merle Rekaya ja 12.c õpilane Cristo Prostang. Pärja asetas Janno Remmel 12.c klassist.

Madli-Maria Naulainen, 19. juuni 2018

Täna lõpetasid Kuressaare Gümnaasiumi 9. klasside õpilased. Tuult tiibadesse!

Ave Jõgi, 19. juuni 2018

Palju õnne sünnipäevaks, Epp! Minu tänase sünnipäevasooviga ühineb kogu koolipere! Nagu ikka, esitasime tähtsa päeva puhul ka Epule endale mõned küsimused.

Ave Jõgi, 19. juuni 2018

Täna tervitame sünnipäeva puhul head ja tublit meest meie suures koolimajas – Avo Käsperit. Mõtisklesime, mida 65 aastat ühe mehe elus tähendab. Soovime igal rindel edu ja õnne!

Eve Tuisk, 18. juuni 2018

Ei ole mingi saladus, et lugemine avardab silmaringi ja viib erinevatesse kohtadesse rändama. Raamatuid lugev inimene on sügav ja intelligentne, temaga on põnev suhelda. Just seepärast pöörasime möödunud õppeaastal lugemisele meie koolis erilist tähelepanu. Lugemisprojekti "Kogu KG loeb" käigus viisime läbi erinevaid üritusi ning saime tagasisidet põnevamate teoste ja mõtete kohta, mida loetu tekitas.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 15. juuni 2018

Käti Saar, 7.c klass. Töö pealkirjaga "Meie armas Kuressaare Gümnaasium".

Madli-Maria Naulainen, 15. juuni 2018

Täna külastasid Kuressaare Gümnaasiumi kolleegid Narva Kesklinna Gümnaasiumist, mis on meie kooliga üsna sarnane nii õpilaste kui ka õpetajate arvult. Narva koolitöötajate ja õpetajate huvi oli lähemalt kuulda meie IT-alastest tegemistest, lahendustest ja võimalustest. Kooli tegemisi tutvustasid Toomas Takkis, Madli-Maria Naulainen, Nikolai Räbin ja Maidu Varik.

Artikkel / Klassilood4.b – piknikult keskaega!
4.b õpilased, 15. juuni 2018

Miks selline pealkiri? Eks ikka seepärast, et 4.b klassi praktikanädal algas piknikuga ja lõppes retkega keskaega.

Merle Tustit, 15. juuni 2018

6. juuni hommikul asus rõõmus 3.b ja 3.c klassi reisiseltskond teele Hiiumaa poole. Sõru sadamas ootas meid giid õpetaja Ene. Ja Hiiumaa avastamine võis alata.

Arvamus / KlassiloodKauni kollase liblika suvi
Merle Tustit, 14. juuni 2018

3.b klass maalis uhkeid liblikaid. Soovime kõigile kaunist kollase liblika suve!

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii