üles
Reede, 11. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

11. oktoober

12. oktoober

13. oktoober

14. oktoober

15. oktoober

16. oktoober

Töötajate sünnipäevad

11. oktoober

15. oktoober

Ave Jõgi, 1. september 2018

Iga uue kolleegi üle on meil kõigil hea meel. Eriti tore, kui enda vana kooli on juba pedagoogina üles leidnud kooli vilistlased. Esitasime mõned suunavad küsimused meie uuele eripedagoogile Liisi Laumile. Tema kirjutas nende põhjal toreda lookese. Soovime Liisile jõudu valitud teel. Et vaim ei väsiks!

Raido Kahm, 1. september 2018

Kuressaare Gümnaasiumi kollektiiviga liitub sel õppeaastal eesti keele ja kirjanduse õpetaja Jaana Puksa, kes teadis juba põhikooliõpilasena, et temast saab õpetaja.

Raido Kahm, 1. september 2018

Sellest õppeaastast on Kuressaare Gümnaasiumis tööl meie kooli 36. lennu vilistlane Kaari Maidle. Kaari käe all alustavad kooliteed 1.a klassi õpilased.

Merle Rekaya, 1. september 2018

Kuressaare Gümnaasiumis alustab sel aastal tööd kehalise kasvatuse õpetaja ja 7.b klassijuhataja Marko Kesküla, kelle elu on sport saatnud juba lasteaiaeast saati.

Raido Kahm, 31. august 2018

30. augusti õhtuhämaruses lõigati koolimaja nurgas kümnete inimeste silme all läbi punane lint. Selle sümboolse aktiga loeti avatuks kunagist nullmeridiaani tähistav plats.

Ave Jõgi, 31. august 2018

6. juuli Meie KGst lugesime Eesti Vabariigi presidendi kodukaunistamise konkursi Kaunis Kodu 2018 nominatsioonist. Pidulikul vastuvõtul Viljandis aga surus pr Kersti Kaljulaid juba meie koolijuhi Toomas Takkise kätt ja teatas, et meie kooliõu on kõige ilusam.

Madli-Maria Naulainen, 31. august 2018

Sügisel alustab meie koolis Eesti juubeliaastal 100 värsket gümnasisti, nad on ühtlasi viimane lend, kes KG gümnaasiumiosa lõpetab. Et kooli sisseelamine sujuks, kohtusid õpilased juba enne septembrit suvekoolis Taritu rahvamajas. Noored viidi kurssi eelseisvaga ja omavahel saadi lähemalt tuttavaks. Suur tänu Kristin Laurile ja abituuriumile, kes laagri põnevalt sisustasid ja edukalt läbi viisid! Jõudu kõigile 10. klasside õpilastele! Loodame, et teid ootavad unustamatud aastad!

Marit Tarkin, 31. august 2018

Uus õppeaasta on algamas ja ettevalmistused septembrikuuks käivad täie hooga. 24. augustil toimus õpetajatele põnev ja kogu maailmas teemana kõlapinda leidnud coachingu koolitus, koolitajateks oma ala tunnustatud asjatundjad Tiiu Allikvee ja Piret Jamnes Fontesest. Koolitusel osales 25 meie kooli õpetajat ja ühine tempokas õppepäev pälvis väga hea tagasiside. Suur tänu meie koolitajatele, õpitu ja kogetu inspireerib coachima ja läbitud meetodeid rakendama.

Anne Keerberg, 29. august 2018

Septembrikuus algab LELLE2 projekt – Let's Learn How to Learn!

Raido Kahm, 27. august 2018

Tallinna Arte Gümnaasiumi õpetajad külastasid uue kooliaasta eel Kuressaare Gümnaasiumi, et vahetada mõtteid ja leida inspiratsiooni.

Viktoria Bubukin, 24. august 2018

Neljapäeval, 23. augustil 2018 toimus Kuressaare Kultuurikeskuses Saare maakonna hariduskonverents "Merest kantud tarkus". Sel aastal keskendus konverents hariduslike erivajadustega õpilastele.

Urve Aedma, 21. august 2018

Õpikuid laenutatakse õpilastele alates 5. klassist kooli raamatukogus kella 9.00–16.00 järgmistel kuupäevadel:

laupäeval, 25. augustil need, kes määratud päeval tulla ei saa,

esmaspäeval, 27. augustil 5. klassid,

teisipäeval, 28. augustil 6. klassid,

kolmapäeval, 29. augustil 7. ja 8. klassid,

neljapäeval, 30. augustil 9. ja 10. klassid,

reedel, 31. augustil 11. ja 12. klassid.

Raido Kahm, 17. august 2018

Täna 25aastaseks saav tantsuõpetaja Annette Rungi jäi oma esimese aastaga Kuressaare Gümnaasiumis äärmiselt rahule. Uuelt kooliaastalt ootab ta energiast pulbitsevaid lapsi ja uusi väljakutseid.

Ave Jõgi, 9. august 2018

Tänase loo pealkirja jaoks isiklikust toimikust nopitud lause ütleb tegelikult juubilari enda kohta kõik ära. Kati pika pedagoogikarjääri jooksul sai see väide korduvalt kinnitust.

Ave Jõgi, 17. juuli 2018

Kas te teate, mitu lammast peate direktorile tooma, kui tahate last meie kooli panna? Või seda, et kohvik-sööklasse Noorus tööle kandideerides peate oskama läti keelt. Aga ka seda, et kõnnitee tuleb ehitada sinna, kus käiakse! Või et kasta on vaja ...

Tänasele juubilarile, meie koolijuhile Toomas Takkisele soovime õnne kogu kooliperega, soove saatmas väike pilguheit kauaselt kolleegilt ja "võitluskaaslaselt", õppealajuhatajalt Maidu Varikult.

Gert Lutter, 6. juuli 2018

Kuressaare Gümnaasium pälvis suure tunnustuse, kui valiti Saaremaa vallast konkursi "Kaunis kodu 2018" raames Vabariigi Presidendi tunnustuse nominendiks ning on oodatud pidulikule presidendi vastuvõtule 25. augustil Viljandis.

Õnnitlused ja väikesed meened andis koolijuhatajale Toomas Takkisele üle Saaremaa vallavolikogu esimees Tiiu Aro.

Eve Tuisk, 28. juuni 2018

Kuressaare Gümnaasiumi ajalehe Meie KG toimetus on üks väike töökas rakuke KG kollektiivis. Nüüdseks oleme ka meie suures soojas suves oma mõtetega, kuid see ei tähenda, et lehes midagi ei toimu. Kui ikka midagi tähtsat toimumas, anna meile sellest märku. Reageerime kindlasti! Lihtsalt nii palju lugusid, kui õppeaasta jooksul ilmus, suvehooajal tulemas ei ole. Enne nn hapukurgihooaega tasub aga vaadata, millised lood möödunud õppeaastal kõige rohkem lugejate tähelepanu pälvisid ...

Gert Lutter, 26. juuni 2018

Kooli juubeliaastal lõpetasid Kuressaare Gümnaasiumi 40. lennud – 19. juunil oli 9. klasside lõpuaktus ja 20. juunil 12. klasside lõpuaktus.

Siit saad uuesti vaadata mõlema aktuse salvestisi.

Leia end videost, meenuta hetke ja uute kohtumisteni, lõpetajad!

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii