üles
Reede, 11. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

11. oktoober

12. oktoober

13. oktoober

14. oktoober

15. oktoober

16. oktoober

Töötajate sünnipäevad

11. oktoober

15. oktoober

Maidu Varik, 29. oktoober 2018

Euroopa koolide kogukond eTwinning, mille tegevust korraldab European Schoolnet, tunnustas KG koostööprojekti:

"Palju õnne! Teie koolile on antud Euroopa kvaliteedimärk silmapaistva töö eest eTwinning-projektiga "The European Chain Reaction 2018". Teie õpilaste ja teie kooli tööd on tunnustatud kõige kõrgemal Euroopa tasemel.

Teie projekt pannakse ka välja spetsiaalsele leheküljele Euroopa portaalis aadressil http://www.etwinning.net.";

Maidu Varik, 29. oktoober 2018

Selle aasta 10. kuu 10. kuupäeval toimunud teadushäppening andis oma panuse ülemaailmse vaimse tervise päeva teadvustamiseks, ent nagu ikka oli kesksel kohal võimalus vaadata, kuulata ja ise kaasa lüüa mitmekülgselt harivates tegemistes.

Kessu Hollo, 4.a klass, 29. oktoober 2018

Veerandi viimases klassijuhatajatunnis käisime looduse aitamiseks klassiga Tervisepargis prügi koristamas. Jaotasime klassi gruppideks ja asusime asja kallale.

Raili Kaubi, 29. oktoober 2018

Eesti käsitööõpetajate seltsi Aita ja ajakirja Käsitöö poolt korraldatud konkursile laekus ligi 400 tööd erinevatest Eesti koolidest.

Kaja Puck, 26. oktoober 2018

Eelmise veerandi lõpus toimus eelkooli esimene kohtumine. AB-kool on nüüdseks 20-aastane (esimene kord toimus see sügisel 1998). Kui lastevanemate koolitus on tavapäraselt olnud loengu vormis, siis sel korral otsustati üheskoos, et proovime ka eelkooli vanematele sisustada õhtu hariduskohviku stiilis. Laudades avaldati mõtteid erinevatel teemadel. Millest juttu oli, saab lugeda alljärgnevalt.

Eve Tuisk, 26. oktoober 2018

Laupäeval, 20. oktoobril kogunesid Eesti lastekirjanduse keskusesse võistulugemisele „Kus hundist räägitakse“ Eesti 4. klasside parimad ettelugejad. Saaremaad esindas vabariigis 2. koha vääriliselt meie kooli 4.a klassi õpilane Linda Männik. Kohtun Lindaga kohvikus, et temalt toimunu kohta pisut lähemalt uurida.

Arvamus / VariaArhiivinurk XXVI
Koos klassitäie Astrodata arvutitega sai kool ka 2 serverit. Pöörake tähelepanu kolmele (!) SCSI CD-lugejale ja DAT kassetiseadmele! / KG arhiivArvutiklass enne remonti 2002. aastal. Arvutikastid on juba kolitud 1. korruse arvutiklassi. / Gert LutterIT-spetsialisti töökoht! / Gert Lutter
Gert Lutter, 24. oktoober 2018

Vaheajanädalat võtab ka Arhiivinurk veidi kergemalt. Näitame, milline nägi arvutiklass välja enne viimast suuremat remonti.

Esimesel fotol: koos klassitäie Astrodata arvutitega sai kool ka kaks serverit. Pöörake tähelepanu kolmele (!) SCSI CD-lugejale ja DAT kassetiseadmele!

Teine foto näitab arvutiklassi enne remonti 2002. aastal. Arvutikastid on juba kolitud 1. korruse arvutiklassi.

Ja kolmandal fotol on näha kõige olulisem ehk IT-spetsialisti töökoht!

Kohtume järgmisel nädalal!

Anette Kuusk, 5.a klass, 24. oktoober 2018

Meie veerandi viimane päev algas KG PROga, kus panime oma tehnilised teadmised proovile nii Kahooti mängides kui ka ahelreaktsiooni ehitades.

Lisette Sepp ja Melani Saat 4.b klassist, 24. oktoober 2018

Lustakas mäng, kus mõõtu võtavad kivi, paber ja käärid. Miks mitte kehalise kasvatuse tunnis ja sportlikus võtmes?

Neljapäeval, 19. oktoobril tuli kooli võimlasse külla korvpallitreener Siim Hiie, kellega liitusid 4.b klass ning 1.b ja 1.c poisid.

Arvamus / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 19. oktoober 2018

8.c klassi õpilaste Janeli Lemberi ja Kertlyn Kiili koostöös valminud fantaasiatöö "Hoiame loodust – hekilaama".

Viivian Laes, 12.c klass, 19. oktoober 2018

12. oktoobril külastas meid 34. lennu vilistlane Hanna Martinson. Kella üheksaks kogunes aulasse nii pisemaid kui ka gümnaasiumis olevaid õpilasi, et kuulda Hanna gümnaasiumiajast ja tegemistest peale seda. Peale tunniajalist loengut oli mul võimalus vestelda Hannaga omavahel.

Ülle Jasmin, 19. oktoober 2018

Uurisime puid, põõsaid ja rohttaimi. Kogusime taimede kohta andmeid raamatutest ja Internetist.

Saime palju uusi teadmisi taimede välisehituse, toitumise, kasvamise, kasvukoha ja kasutamise kohta. Õpilastel oli põnev oma lühiuurimust klassikaaslastele tutvustada.

Reet Lasn, 19. oktoober 2018

Igal sügisel on neljandatele klassidele toimunud üleriigiline ettelugemisvõistlus. Saaremaa ettelugemisvõistlus toimus 15. oktoobril. Sel aastal loeti võistu hundilugusid. Kõige populaarsemaks autoriks, keda loeti, oli Andrus Kivirähk raamatuga “Kaka ja kevad”. Just selle katkendiga pälvis võidu ja pääsu finaalvõistlusele Tallinna ka Linda Männik. Eripreemia sai meie kooli poiss Taavet Tenno. Tublid olid ka kõik teised KG õpilased.

Artikkel / Klassilood4.b reis Tartusse
Maria Pae ja Kendra Kakkum, 4.b klass, 18. oktoober 2018

Meie reisi eesmärgiks oli külastada Vanemuise teatrit, põllumajandusmuuseumi ja mänguasjamuuseumi.

Külli Mänd, 18. oktoober 2018

10. oktoobril jõudis riigikogu külastamise järjekord Kuressaare Gümnaasiumi 11.b ja 12.b klassi kätte. Startisime kooli eest kahe bussiga ning saime mõned tunnid hiljem sõbralikult Toompeal kokku.

Maidu Varik, 18. oktoober 2018

Tänasest teemaloost leiad mobiili- ja arvutimängude arendaja Imre Paadiku soovitused algajale äpitegijale.

Arvamus / VariaArhiivinurk XXV
Bussisõit! / KG arhiivBussisõit! / KG arhiivBussisõit! / KG arhiiv
Gert Lutter, 17. oktoober 2018

Reisile! Laagrisse! Arhiivinurk vaatab, millega õpilased ja õpetajad koolimajast väljaspool tegelevad.

Kindlasti meeldib kõigile lugeda klassilugusid, kus kirjeldatakse, kuidas istuti bussi, sõideti veidi ringi ning seejärel mindi bussi tagasi, et koju sõita! Seega just nende fotodega alustamegi!

Sisust aga leiate mõned fotod näiteks kümnendike laagrist Abrukal, õpetajate ekskursioonist õpetajate päeval, ÕE tegemistest ning lisaks boonusena ühe praeguse KG töötaja odavisketehnikat lihvimas.

Malle Tustit, 17. oktoober 2018

Väike Teatriõhtu läheneb. 1. novembriks palun registreerida õpetaja Heidi Truu meiliaadressil heidi@oesel.edu.ee järgmised andmed:

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii