üles
Laupäev, 5. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

11. oktoober

12. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

11. oktoober

Rubriik: Uudis
Uudis / SportTehtud!
Gabriel Sepp, 28. september 2011

Eile õhtul Põltsamaal toimunud otsustava võrkpalli kohtumise võitsid meie noormehed 3 : 2 ja tagasid võiduga pääsu ISF maailma meistrivõistlustele. Täname kõiki poolehoidjaid. Nüüd alles läheb treeninguteks. Võrkpall on võrratu :)

Maidu Varik, 28. september 2011

Kolmapäeva, 28. septembri õhtul k. 20.00 algab KG sisehoovis teadusaasta sügishäppening. Üles astuvad Kuukiviklubi ja väitlejad, tegeldakse tähistaeva vaatlemisega, tutvustatakse robootika mudeleid, kohale peaksid jõudma ka mõned põnevad külalised, huvilised saavad kätt proovida Wii-mängudes.

Uudis / SportPoolel teel maailma
Gabriel Sepp, 26. september 2011

2012. aasta juunikuus toimuvad Prantsusmaal rahvusvahelise võrkpalliföderatsiooni maailmameistrivõistlused gümnaasiumitele. Eestit soovivad sellel võistlusel esindada kahe kooli meeskonnad: Põltsamaa Ühisgümnaasium ja Kuressaare Gümnaasium. Osavõtuõigus, kes esindab Eestit, selgitatakse katsevõistlusel.

Marit Tarkin, 20. september 2011

Just sellisel teemal väitlesid KG väitlusklubi verivärsked liikmed klubi esimesel suuremal kokkusaamisel. KG väitlusklubi liikmed viisid uutele tulijatele läbi Popperi formaadi minikoolituse ja kuna parim õpetaja on praktika, siis asutigi kohe väitlema.

Grete Pihl, 19. september 2011

Reedel, 16.septembril osales 22 meie kooli 4.-7. klasside õpilast Paides väikeste kodu-uurijate päeval. Kokku oli kohale sõitnud 96 väikest kodu-uurijat üle Eesti.

Maidu Varik, 15. september 2011

Tervisespordipäeva maleturniiril osales 14 õpilast IV-XII klassini. Poisid pidid seekord tunnistama tüdrukute ülekaalu.

Uudis / PersonaaliaMeie aednik on linna parim!
Külli Mänd, 14. september 2011

Ülelinnalise heakorrakonkursi Kaunis Kodu parimate seas oli ja aasta heakorratöötaja 2011 tiitli pälvis KG Sihtasutuse aednik Merle Vaha.

Autasu ja Kuressaare linna tänukirja andis kooli talveaias toimunud tänuüritusel üle Kuressaare linnapea Mati Mäetalu.

Maidu Varik, 13. september 2011

Praeguse seisuga on Kuressaare Gümnaasiumi lõputunnistuse saanud 3725 õpilast. Kui 35. ja 34. lend lõpetavad suuremate muudatusteta, siis aastal 2014. lõpetab KG 4000. lõpetaja, kes praegu on 10. klasside nimekirjas 73. real.

Maidu Varik, 31. august 2011

Õpilaste teadusajakirja Akadeemiake uues numbris ilmus kolme Kuressaare Gümnaasiumi õpilase ülevaate-artiklid oma uurimistööst. Piret Salumäe töö käsitleb omadussõnu trükireklaamis (juhendaja Marit Tarkin), Riho Eichfuss uuris inimeste teadlikkust nafta ja alternatiivsete kütuste kohta (juhendaja Sirje Kereme), Teele Meriste töö "Veiste tähtsus Matsalu rahvuspargi pärandkoosluste hooldamisel ja hindamisel (juhendajad Sirje Kereme, Marje Loide).

Laine Lehto, 31. august 2011

18. juulil Kuressaare Raekojas toimunud Saaremaa Ooperipäevade pidulikul avamisel osalesid ka kodusaare tublid lauljad, Eesti Meestelaulu Seltsi üleriigilise

poiste-solistide lauluvõistluse Poistelaul 2011 finalistid Eerik Heinmaa (juh Laine Lehto), Alo Benno (juh Mari Ausmees) ja Risto Paiste (juh L. Lehto).

Uudis / KultuurKõik-kõik on uus...
Tiiu Smidt, 30. august 2011

Kõik ei ole, kuid mõningad muutused on toimunud küll. Kindlasti ei jää kellelegi märkamata, et koolimaja esine on saanud uue ilme: vana asfaltplats on asendatud tänavakiviga, eemaldatud viltused väravad ning peatrepp saanud kauni katte. Ka majas sees on tunda värske värvi lõhna.

Lehekülg: eelmine /79

Kuulutused

Galerii