üles
Reede, 4. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

11. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

11. oktoober

Rubriik: Uudis
Ariita Sepp, 14. märts 2014

Meie kooli õpilane Sander Tamm oli kutsutud matemaatika olümpiaadi lõppvooru, mis toimus 8.-9. märtsil Tartus. Sander oli väga tubli ning saavutas tugevas konkurentsis 11. koha.

Õnnitleme Sanderit ja tema õpetajat Signe Vahkalit suurepärase tulemuse puhul ning täname meie kooli maine hoidmisel.

Merike Kivilo, 10. märts 2014

Reedel, 7. märtsil toimus Tartu Ülikooli inglise keele ja kirjanduse osakonna poolt korraldatud inglise keele vabariikliku olümpiaadi finaalvoor Tartus, kuhu oli kutsutud ka meie kooli õpilane Laura Oolup (12.c), kelle uurimustöö teemal "The Analysis of Mistakes of the Usage Google Translate and Bing Translator Based on T.S. Eliot’s The waist land: IV Death by Water in English" pälvis tubli 6. koha. Laura juhendajateks olid õpetaja Eve Tuisk ja Merike Kivilo.

Eve Tuisk, 10. märts 2014

Laupäeval, 8. märtsil osalesid Kuressaare Gümnaasiumi kodutütred Vanalinna kooli võimlas maakondlikul kodutütarde olümpiamängudel. KG esindusse kuulusid Elena-Liis Lember, Grete Neilinn, Gretten Vaga, Irene-Liis Saar, Karoline Malk, Kerli Adamson ja Nete Jurask.

Tiina Käen, 3. märts 2014

Laupäeval, 1. märtsil, toimus Viljandis Eesti Koolispordi Liidu Võimlemisfestival, kus osalesime seekord kahe kavaga- 6.b klassi poiste A-rühm ja 12.a +10.c koondkava Wonder. Mõlemad rühmad andsid endast parima ja esitasid kavad korrektselt. Juba kolmandat aastat järjest tõime jällegi ära ühe laureaadi tiitlitest. Sellega said seekord hakkama koondkava esitajad Heelika Aavik, Marleen Kubits, Janita Selirand, Airi Kolomainen, Grete Miller, Mairi Kukk, Kert Toost, Henri Rump, Ago Mägi, Argo Maidle, Daniel Andrejev ja Sander Süld.

Reene Kanemägi, 27. veebruar 2014

26. veebruaril toimus Saaremaa Ühisgümnaasiumis I Jäljendusvaadend Saaremaa koolidele. Huvi konkursi vastu oli suur, sest registreerunud oli maakonnast 243 õpilast, kes kandsid ette 30 väga eripalgelist numbrit.

Maidu Varik, 21. veebruar 2014

21. veebruaril külastasid meie kooli Tšehhi suursaadik Richard Kadlcák ja Kuresssaare linnapea Hannes Hanso. Kohtumisel gümnasistidega räägiti nii diplomaadi elust ja ametist kui ka Eesti-Tšehhi suhetest ning Euroopa poliitikast.

Laine Lehto, 17. veebruar 2014

Laupäeval, 15. veebruaril Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias aset leidnud VII üleriigilisel muusikaolümpiaadil saavutas KG 7. a klassi õpilane Kerstin Tang hõbediplomi. Teda juhendasid Helle Rand, Pilvi Karu ja Lolita Äär.

Palju õnne Kerstinile ja tublidele juhendajatele!

Laine Lehto, 14. veebruar 2014

Kõigil saarlastel on põhjust täna end telerite ette sisse seada, sest kell 21:45 algavas Eesti Laul 2014 1. poolfinaalis astub ansambli Vöörad koosseisus lavale KG vilistlane Tuuli Rand. Järjekorras kuuendana esitusele tuleva laulu “Maailm on hull” autoriteks on Priit Uustulnd ja Meiko Umal.

Hoiame siis õhtul pöidlad peos ja hääletuse ajal ka telefonid töös:)

Laine Lehto, 13. veebruar 2014

Kolmapäeval, 12. veebruaril toimus Salme rahvamajas koolinoorte vokaalansamblite päev, kus kokku osales 14 ansamblit üle maakonna. Neist täpselt pooled olid Kuressaare Gümnaasiumi või KG huvikooli Inspira kollektiivid: 4. klasside ansambel (juh Veikko Lehto), tütarlaste ansamblid Üksmeel ja Krööded (juh Helle Rand), Säde ja Särts (juh Pilvi Karu), poisteansambel Õunaraks ning segaansambel Sa:rlaine (juh Laine Lehto).

Merle Rekaya, 6. veebruar 2014

5. veebruaril toimus Saare maakonna etlejate konkurss kolmes vanuseastmes. 4.–5. klass ja 6.–9. klass võistlesid Vanalinna koolis, gümnasistid särasid Kuressaare Linnateatri laval. KG esindus oli tubli, meile tulid hulk preemiad.

Laine Lehto, 5. veebruar 2014

Reedel, 31. jaanuaril Saaremaa Ühisgümnaasiumis toimunud maakondlikul muusika aineolümpiaadil saavutasid põhikooli arvestuses kaksikvõidu KG õpilased. 1. koha ja edasipääsu üleriigilisele võistlusele 15. veebruaril Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias pälvis 7. a klassi õpilane Kerstin Tang (juhendajad Helle Rand, Lolita Äär, Pilvi Karu), tubli 2. koha saavutas Karl Jõgi (juhendaja Veikko Lehto) 7. b klassist.

Laine Lehto, 4. veebruar 2014

Möödunud nädalavahetusel Kuressaare Gümnaasiumis toimunud Eesti noorte lauljate konkursil Solistica 2014 osalenud 12 saarlasest kogus enim tunnustusi KG 10.b klassi õpilane Uudo Sepp (juh Pilvi Karu).

Margit Düüna, 29. jaanuar 2014

Eelmisel neljapäeval tunnustas ja tänas Eesti Töötukassa oma parimaid koostööpartnereid üle Eesti. Tänuüritus leidis aset Rahvusooperi Estonia Valges saalis.

Parim koostööpartner tööturuteenuste pakkumisel on töötukassale Saare maakonnas olnud Kuressaare gümnaasiumi koolituskeskus Osilia ja seda juba aastaid.

Töötukassa andmeil on nii tööturukoolitused kui ka tööklubid ja -harjutused Osilias korraldatud väga korrektselt. Teenuseid osutatakse meeskonnana ning läbiviijad on olnud väga tugevad õppejõud ja juhendajad.

matemaatikaosakond, 29. jaanuar 2014

Neljapäeval, 23.jaanuaril kohtusid meie abituriendid – laia matemaatika õppijad, kevadel lõpetanud vilistlase Ain-Joonas Toosega. Külaline rääkis oma informaatikaõpingutest TTÜ-s , aga ka matemaatika õppimisest, koduste tööde vajalikkusest ja puudumistest tulenevatest raskustest. Kõik kuulasid huviga, kohtumine oli informatiivne ja hariv.

Maidu Varik, 24. jaanuar 2014

Megaaju V vooruga jõudis selle-aastane turniir poole peale. Kõige enam punkte on senini kogunud 12.a võistkonnad, neile järgneb senine liider 12.b ja õpetajate võistkonnad. Noorematest on parimal positsioonil 9.a, 8.b ja 6.c võistkonnad.

NB! Alates järgmisest voorust põhineb üks küsimus alati Meie KG sisule!

Ave Jõgi, 14. jaanuar 2014

Kui mäletate, olid novembris meie koolis vahetusõpilased Tallinna Sakala Eragümnaasiumist, kes õppisid meil eesti keelt ja elasid meie õpilaste kodudes. Nüüd kutsuti meid vastukülaskäigule.

Inge Jalakas, 20. detsember 2013

Kooliaasta algul alustati KG kõige-kõigemate otsinguid erinevate sportlike tegevuste vallas: septembris selgitati välja kõige-kõigemad palli- ja odaviskes ning oktoobris 1000m jooksus. II veerandil, novembris ja detsembris, avastati kehalise kasvatuse tunnis uusi võimekaid õpilasi kõhulihaste ning hüpitsa testide sooritamisel.

Uudis / VariaMärka ligimest!
Johanna Suurhans, 12.a, 18. detsember 2013

Esmaspäeval, 16. detsembril toimus taas Kuressaare Gümnaasiumi 36. lennu A klassi eestvedamisel traditsiooniline supiköök.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii