üles
Reede, 30. august 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

30. august

31. august

1. september

2. september

3. september

4. september

6. september

Töötajate sünnipäevad

1. september

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Navitrolla jäljendus / Liisa SallNavitrolla jäljendus / Kirke NookNavitrolla jäljendus / Mariliis Sepp
Ene Pidmann, 21. jaanuar 2022

8. klassi õpilased jäljendasid Eesti maalikunstniku Heiki Trolla, kunstnikunimega Navitrolla maale.

Inge Jalakas, 19. jaanuar 2022

Tulemas on esimesed Nooruse kooli sulgpalli meistrivõistlused, mis varem on toimunud kahel korral Kuressaare Gümnaasiumis.

Ülle Jasmin, 18. jaanuar 2022

Kui õues ei saa lumememme teha, siis tuleb neid teha kunstitunnis. 1.a rühmatööna valmisid lõbusad memmed. Nüüd ootame sulailma, et ka kooliõuele lumememmesid meisterdada.

Katrin Kannik, 18. jaanuar 2022

Pärast maalimist tulid õpilastel oma töid vaadates pähe toredad mõtted ...

Eve Tuisk, 17. jaanuar 2022

On pikk traditsioon, et kogu meie kool teeb teatrit. Nii ka sel õppeaastal. Aga – uues koolis uued kombed! Sel korral saavad teatripäevad hoo sisse teatrikuus märtsis. Sellega seoses otsime teatripäevadele sobivaid nimesid. Kui senimaani olid meil Suur ja Väike Uba ning Suur ja Väike Teatriõhtu, siis nüüd vajame kolmele teatripäevale uusi, omavahel sobivaid nimesid. Kui Sul tuleb hea mõte, anna teatriõhtute vastutajatele sellest märku hiljemalt 31. jaanuaril!

Ristivanem saab teatrikuul tänatud ja tunnustatud!

Artikkel / PersonaaliaPalju õnne, Maria Pärn!
Gert Lutter, 15. jaanuar 2022

Täna, 15. jaanuaril tähistab oma 75. juubelit meie kooli kauaaegne vene keele õpetaja Maria Pärn.

Tema juhendamisel on vene keelega tutvust teinud suur hulk õpilasi meie koolis selle algusest peale. Lisaks kogu südamega tehtud klassijuhatajatöö.

Soovime kogu kooliperega Mariale palju-palju õnne juubeli puhul ning jõudu ja jaksu edaspidiseks!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Lumeskulptuur / Iti JõevereLumeskulptuur / Lisete EerikLumeskulptuur / Kristella Rauniste
Ene Pidmann, 14. jaanuar 2022

Lumeskulptuurid 1.–2. klassi kunstiringilt. Autorid Iti Jõevere ja Lisete Eerik 2.b klassist ning Kistella Rauniste 1.b klassist.

Merle Tustit, 14. jaanuar 2022

1.b klassi lapsed osalesid detsembrikuus VEPA jõulukaartide konkursil.

Konkursile saatsime kõikide 1.b klassi laste joonistatud jõulukaardid.

Pärast tulemuste selgumist tuli meile rõõmus teade, et 1.b klassi õpilase Hans Orumaa jõulukaart on saanud eripreemia esimeste klasside seas.

Raina Tiidovee, 14. jaanuar 2022

Detsembrikuu parimad Tähekese tundjad on 1. klassidest Madli Tuuling, 2. klassidest Marie Aavik ja Nora Org, 3. klassidest Anna Naulainen ja Henry Prostang. Jaanuari Tähekese küsimused ootavad juba varsti vastamist!

Eve Tuisk, 14. jaanuar 2022

Täna on juubelisünnipäev meie kooli legendaarsel majandusjuhatajal Aino Valmasel. Miks julgen tähtpäevalist kuulsaks nimetada? Sest nõnda Nooruse kooli inimesed räägivad. Veel teavad nad lisada, et Ainol on nakatav naer ja säravad silmad, sisemine väärikus ja väline maitsekus, vaimukas huumor, osavad käed … Nimekirja võiks jätkata, kuid see pole vist vajalik.

Samamoodi, nagu Aino alati koolile head ja paremat soovib, soovime meie kogu kooliperega Ainole sedasama – ikka head ja paremat! Kaunist tähtpäeva!

Gert Lutter, 14. jaanuar 2022

Eile, 13. jaanuaril toimunud kultuurivaldkonna tunnustusüritusel tunnistati aastapreemia 2021 vääriliseks Pilvi Karu autorialbumi „Padrikus“ väljaandmine.

Merle Rekaya, Solistica meediaesindaja, 13. jaanuar 2022

Karl Ristikivi on luulekeelde seadnud järgmise mõtte: „Meie juured ei ole lapsepõlves, kodumullas ja maakamaras, murukoplis, kus aabitsalapsed mängivad. Meie juured on igas paigas, kust me kunagi mööda käinud.“

Mulle meeldib mõelda, et juba kümme aastat on Solistica juuri ajanud nende inimeste meeltesse, kes konkursiga rohkem või vähem kokku on puutunud!

Virge Lember, 13. jaanuar 2022

Kui 1. voorus edestasid õpetajate võistkonnad õpilasi, siis 2. voorus jagavad 1.–2. kohta 10.SPORT ja 7.c iii 5 punktiga. Ühe punktiga jäävad neist maha Aiapäkapikud (5.b), A.H.K. (6.b), Sidur, pidur, gaas (7.b), Joonealused ja Hellan.

Virge Lember, 12. jaanuar 2022

On öeldud, et lugedes viibib inimene parimas seltskonnas ja selle tõestuseks on 2. kooliastme õpilastel võimalus 19. jaanuaril juba kolmandat korda veeta õhtu koolis põnevate raamatute, kaasahaaravate tegevuste ja vahvate tegelaste seltsis. Mõnda raamatut saab sellel õhtul kõigest maitsta, mõne tervelt alla neelata ja mõne võibolla isegi peeneks närida ja ära seedida. 

Uudis / ÕppetööArvutiklass kolis!
Tehnoloogiaõpetuse tund uues arvutiklassis. Õpetajaks Nikolai Räbin / Gert Lutter9.d klassi õpilased tehnoloogiaõpetuse tunnis / Gert Lutter
Gert Lutter, 10. jaanuar 2022

Uuel aastal leiab Nooruse kooli mõlemad arvutiklassid teiselt korruselt, sest varem esimesel korrusel ruumis 113 asunud arvutiklass kolis vastremonditud ruumi 215 teisel korrusel.

Eve Tuisk, 4. jaanuar 2022

Käesolevast õppeaastast juhendavad Nooruse kooli kodutütreid Merike Saar-Ruumet ja Anneli Õige. Seniste tegemiste nimekiri on juba väga uhke, aga ees on ootamas veel mitmeid põnevaid üritusi. Järgmisel korral kohtutakse teisipäeval, 11. jaanuaril kell 14 ruumis 310. Kui Sul on kodutütarde tegemiste vastu huvi, võta soovi korral sõbranna kaasa ja vaata üle, millised plaanid alanud aastaks on.

Kristin Lauri, 26. detsember 2021

Head tehes ei aita me mitte ainult neid, kellele heategevus suunatud on, vaid täidame ka enda südant. Heategevusel on tugev jõud, see õpetab meid märkama, nägema ning annab andjale tagasi. Eelmisel nädalal oli Nooruse koolis heategijaid terve hulk. Selle üle saab ainult tohutult rõõmu tunda.

Eve Tuisk, 25. detsember 2021

Ära koo mu käpikuisse päikest, parem kuu või mõni täheke ... Nii laulavad mitmed tuntud eesti lauljad. Aga milliseid säravaid tähti on kirjutatud neli kuud Nooruse Meridiaani nime kandnud ajalehte? Millised on lugejatele enim huvi pakkunud artiklid? Milliseid „tähti“ tõstavad esile lehetoimetuse liikmed ise?

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii