üles
Reede, 30. august 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

30. august

31. august

1. september

2. september

3. september

4. september

6. september

Töötajate sünnipäevad

1. september

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Annely Oolup, 4. veebruar 2022

Laupäeval, 29. jaanuaril toimus võistlussarja TV 10 olümpiastarti II etapp. Seekord toimus võistlusTallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis.

Artikkel / KlassiloodLumememmede kokkutulek
Lumememmede kokkutulek / Kersti KirsLumememmede kokkutulek / Kersti KirsLumememmede kokkutulek / Kersti Kirs
Kersti Kirs, 4. veebruar 2022

2.c klassi lapsed lustisid klassis lumepalle meisterdades.

Artikkel / KlassiloodKülmalind
Külmalinnud / 1.c klassKülmalind / 1.c klassKülmalind / 1.c klass
Anu Rand, 3. veebruar 2022

Olen leevike, lumiste aedade lind.

Raina Tiidovee, 3. veebruar 2022

Taas panid 1. kooliastme õpilased end Tähekese tundmises proovile.

Toomas Takkis, 3. veebruar 2022

Teisipäeval, 19. oktoobril 2021 toimus kooli hoolekogu selle õppeaasta esimene koosolek. Osales umbes 35 kutsutut ja seatut. Arutati tähtsaid asju. Muuhulgas kipub enamasti igal aastal tulema jutuks ka liikluse olukord kooli juures, eriti hommikuti, kooli tulemise ajal. Ehk siis ummikud. Kes oma lapsi esimeseks tunniks autoga kooli toovad, need saavad aru, millest jutt.

Tõusin püsti ja esitasin auväärsele seltskonnale küsimuse: kes teist, lugupeetavad, toovad oma lapse(d) autoga kooli? Valdav enamik kohalolijatest tõstis käe.

Marelle Lehtjärv, 2. veebruar 2022

Sulgpalli MV viidi läbi loovtöö raames 24. jaanuaril Nooruse kooli võimlas. Emotsioon, mis mängijatelt tuli, oli positiivne. Võistluse korraldajatena võime öelda, et iga tiim oli võidu nimel valmis andma endast kõik. 

Gert Lutter, 1. veebruar 2022

Kuressaare Nooruse Kooli kodulehelt on nüüd leitav 2021. aastal läbi viidud rahuloluküsitluse kokkuvõte. Küsitlusele vastas ühtekokku 502 õpilast ja 181 lapsevanemat ning selle pani kokku hoolekogu koos kooli töötajatega.

Hoolekogu esimees Melani Veelaid kirjutab küsitluse kokkuvõttes, et hoolekogu ja kooli juhtkonna jaoks üllatusi ei olnud ning probleeme, mille kohta eelinfot polnud, küsitlusest välja ei tulnud.

Külli Mänd, 1. veebruar 2022

... On varane hommikutund.

Pilkasest pimedusest lõikub läbi kaks eredat valguskiirt.

Koolimaja ette sõidab auto. Laternad kustuvad.

Hämaruses vaevu aimatav inimkuju liigub kooli välisukse juurde, avab selle ja astub sisse ...

Merle Tustit, 31. jaanuar 2022

Kindad kätte ja mütsid pähe – 1.b meisterdatud tööd kutsuvad õue.

Jaana Puksa, 29. jaanuar 2022

„... kingid usku ja lootust.“ Need Airi Liiva laulu sõnad iseloomustavad meie tänast sünnipäevalast kõige paremini. Ka tema maalib: lastes kõlada kaunitel helidel ja luues ilu ning headust enda ümber. Meie kooli tugikeskuse individuaal- ja tugigrupi haldjalik õpetaja Maarja Vahter kiirgab soojust ja rahu, on alati põhjalik, toetav. On keegi, kellel jätkub tähelepanu ja naeratust kõigile, nii õpilastele kui kolleegidele.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Talvepäev / Kristella RaunisteTalvepäev / Annabel NuutTalvepäev / Erich Koitla
Ene Pidmann, 28. jaanuar 2022

1.–2. klassi kunstiringi õpilaste ühe toreda talvepäeva mälestus. Tööde autorid on Kristella Rauniste, Annabel Nuut ja Erich Koitla 1.b klassist.

Merle Rekaya, Solistica meediaesindaja, 28. jaanuar 2022

Täna algab kümnes Solistica, sedakorda toimuvad kontserdid Thule Kojas. Enne kõige algust aga viimane lugu – Solistica korraldajate meenutused …

Gert Lutter, 26. jaanuar 2022

Inspira lasteaiaealised muusikaringide õpilased said lõpuks esineda oma kauaoodatud talvekontserdil.

Tiia Kuusk, 26. jaanuar 2022

Mõttespordi olümpiaadi eesmärk on populariseerida mõttesporti koolinoorte seas. Sel õppeaastal on toimunud pooled mõttespordi olümpiaadi võistlused.

Merle Rekaya, Solistica meediaesindaja, 25. jaanuar 2022

10. Solistica on kohe-kohe käes. Nende aastate jooksul on konkursi lavalaudadele kokku jõudnud 573 lauljat (päris paljud ka mitmel järjestikusel aastal) ja kokku 118 erinevat juhendajat, žüriilaua taga on kokku istunud 72 muusikamaailma silmapaistvat esindajat, Solistica bändis on mänginud 11 eripalgelist pillimeest, Solistica parima juhendaja ja grand prix' juhendaja tiitli on saanud 9 inimest Eestimaa eri paigust – sellist statistikat võiks jätkata veel ja veel …

Ülle Räim, 25. jaanuar 2022

Jääpurjetamise Eesti meistrivõistlused võitis Ice-Optimist klassis Anni Kubjas.

Youtube video!Galerii!
Sirje Mehik, 25. jaanuar 2022

On kolmapäeva õhtupoolik. Koolimajas on siginat-saginat. Õhinaga registreerivad 4.–6. klassi õpilased end lugemisõhtule „Öö loeb“. Kaunilt kujundatud lugemisõhtu märk rinda, kompvek põske, järjehoidja kätte ja mask ette. Õpilased suunduvad aulasse, sest külla tuleb kirjanik Anti Saar.

Saame tuttavaks lastekirjanik Anti Saarega. Ta räägib natuke endast ja loeb mõnest oma raamatust katkendi. Kirjanik teeb seda väga meisterlikult. Kui enne lugemist oli aulas nihelemist ja sosistamistki kuulda, siis raamatukatkendeid kuulatakse hiirvaikselt.

Pärast kohtumist kasutatakse juhust ja küsitakse raamatutesse mälestuseks autogramme. Õpilased suunduvad töötubadesse.

Marit Tarkin, sõnaosavuse ringi juhendaja, 24. jaanuar 2022

Sõnaosavus, julgus olulistel teemadel kaasa rääkida ja lihtsalt põhjendatult arutleda on inimesele väga olulised omadused. Sõnaosavuse ringis hakkame arutama selle üle, mis meie ümber toimub, mida me sellest arvame ja miks on meie arvamus just selline. Mängime põnevaid mänge, arutleme elu üle ja tutvume ka väitlusmaailmaga. Ringi tegevus aitab kindlasti kaasa ka eksamiks ettevalmistumisel, sest kirjandis on vaja just enda arvamust põhjendada. Samuti saate aimu, mis on väitlus, ja need, kes sammud gümnaasiumi poole seavad, saavad end juba varem teemaga kurssi viia.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii