üles
Neljapäev, 29. august 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

29. august

30. august

31. august

1. september

2. september

3. september

4. september

Töötajate sünnipäevad

1. september

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Anu Liik, 31. märts 2022

Jack Londoni raamatus „Valgekihv“ saab hundikoopas sündinud väikesest sõbralikust kutsikast algul kelgukoer, siis aga võitluskoer. Sellest olukorrast pääseb ta tänu uuele peremehele. Sanderi samanimeline lugu jutustab kassist ja teistestki.

Artikkel / Klassilood1.a tulbid
Tulbid / 1.a klassTulbid / 1.a klass
Ülle Jasmin, 31. märts 2022

Tulpide voltimine tõi klassi mõnusa kevadmeeleolu. Nüüd ootame, millal aias tulbid õitsema hakkavad.

Reet Lasn, 31. märts 2022

Teatripäeva Esimene Vaatus on I kooliastme õpilastele esimene lavale minek näidendiga. Seepärast astumegi üles viimastena, et veel harjutada ja viimistleda näidendeid.

Esimene Vaatus toimub neljapäeval, 7. aprillil ja meie teemaks on „Mäng on väikese inimese töö“. Vaatame, mis kell ja millises järjekorras lavale tullakse.

Raina Tiidovee, 30. märts 2022

Alates 2019. aastast on meie kool liitunud VEPA Käitumisoskuste Mängu programmiga, mille eesmärk on kaasa aidata õpilaste eneseregulatsiooni ja sotsiaal-emotsionaalsete oskuste arengule. Meie koolis rakendavad VEPA metoodikat paljud I kooliastme õpetajad ning mõned II kooliastme õpetajad.

Reet Lasn, 30. märts 2022

Üllatus! Kui sünnipäevalaps koolimajja jõudis, olid lilled, fotograaf, head sõnad ja armsad sõbrad juba ootamas.

Palju õnne, täna tähistab oma viielist juubelisünnipäeva Sirje Mehik!

Kristin Lauri, 30. märts 2022

28. märtsil toimus meie kooli aulas traditsiooniline Playback. Valiti välja grand prix ja kaks laureaati.

Aire Siinvert, 29. märts 2022

21.–25. märtsil toimus Erasmus+ projekti „Eco-Friendly Robotics for the Future Green Word“ raames õpiränne Läti Vabariiki, võõrustajateks Eastern Latvia Technology High School asukohaga Rezeknes.

Intervjuu / PersonaaliaKuidas läheb?
Jaana Puksa, 29. märts 2022

„Kuidas läheb?“ on rubriik, kus koolileht Nooruse Meridiaan uurib, kuidas läheb meie sõpradel, kooliga tihedalt seotud (olnud) inimestel ... sest me päriselt tahame teada, kuidas teil läheb!

Sarja kuuendas loos räägivad meile oma tegemistest eelmisel õppeaastal meie koolis õppinud ja praegused abituriendid Renee Maripuu, Luise Alle ja Andree Goidin.

Olle Arak, 28. märts 2022

Kuressaare Nooruse kooli robootikavõistkond Nooruse Muumid osales 26. märtsil Tartus AHHAA keskuses toimunud First Lego League Eesti finaalis.

Eve Tuisk, 28. märts 2022

Väikesed ja ilusad detailid, armsalt kodukootud etendus, veenvad vanurid, teistmoodi lähenemine, detailideni viimistletus, mõnus õhkkond, andekad ja loova mõtlemisega noored – sellised ja mitmed teised tunnustavad sõnad kõlasid Kolmandal Vaatusel nähtud etenduste kohta nii žüriiruumis kui ka publiku seast. Nii on, Kolmas Vaatus tekitas mõnusaid emotsioone ja näitas meie noorte motiveeritust ning leidlikkust. Oli nauditav õhtu, mille tulemused, tagasiside ja videod on nüüd teie ees!

Anabel Lanna, 9.c klass, 25. märts 2022

Meie koolis õpib palju andekaid ja tegusaid õpilasi. Kristiin Sooäär, Miia Tamm ja Lisete Kuusk on kolm 7.d klassi tüdrukut, kes koolivälisel ajal on pühendunud tennisemängule. Mul oli võimalus teha üks väike intervjuu, et nende hobist rohkem teada saada.

Virge Lember, 25. märts 2022

Seekordses voorus rebisid ennast 5 punktiga 1.–2. kohale õpetajate võistkonnad ITT ja Joonealused. Kõigest ühe punktiga jäid nendele alla MKM (5.a), 6.a1, Plixid (6.c), Saarenaised (7.b), iii (7.c), Kaurcarrys (8.b) ja Heeringas (8.d).

Katrin Kannik, 24. märts 2022

3.c klassi õpilased tutvusid meie naaberriikidega. Saime teada, millised on lähinaabrite rahvuslinnud ja -lilled.

Seekord meisterdasime meie põhjanaabrite soomlaste rahvuslinnu laululuige.

Reet Lasn, 24. märts 2022

Tänane sünnipäevalaps teeb oma igapäevatööd meie sööklas.

Alati naeratav ja toimekas tumeda peaga naine on Eveli. Ja nagu ikka juubeli puhul kohane, tahaksime temast natuke rohkem teada saada.

Artikkel / KultuurKolmanda Vaatuse NB!
Eve Tuisk, 23. märts 2022

Teatriõhtu Kolmas Vaatus algab neljapäeval, 24. märtsil kell 17.00 aulas. Lavale astuvad kolmanda kooliastme õpilased omaloominguliste näitemängudega teemal „Noorus on ilus aeg”. Teatritulle astuvad kümme truppi. Vaata üle, millises järjekorras seda tehakse ja millele veel enne teatriõhtut mõelda tuleb!

Intervjuu / PersonaaliaKuidas läheb?
Eve Tuisk ja Gert Lutter, 22. märts 2022

„Kuidas läheb?“ on rubriik, kus koolileht Nooruse Meridiaan uurib, kuidas läheb meie sõpradel, kooliga tihedalt seotud (olnud) inimestel ... sest me päriselt tahame teada, kuidas teil läheb!

Sarja sellekordses loos räägivad meile oma tegemistest Elo Jõgi, Mart Aardam ja Aire Seene (Ots).

Artikkel / KlassiloodTere, kured!
Raina Tiidovee, 22. märts 2022

Juba kolmandat aastat võtab 3.b klass osa projektist „Tere, kevad!“. Kas teate, et kured on juba kohal? Meie klass on neid juba kuulnud, seepärast meisterdasimegi kohe enda kured ja mõtlesime välja luuletuse.

Gert Lutter, 22. märts 2022

Teatrikuu saab juba õige pea jätku, kui neljapäeval, 24. märtsil astuvad lavale Nooruse kooli 7.–9. klassid. Seniks aga saab eelmisel nädalal toimunud 4.–6. klasside teatripäeva etendusi video vahendusel uuesti vaadata.

Parimaks tunnistati ja maakonda esindama sõidab meie koolist 6.c klass näidendiga „Koolimõistatus“.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii