üles
Neljapäev, 3. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

Rubriik: Uudis
Uudis / KlassiloodNädal Igaveses Linnas
Maidu Varik, 11. juuni 2015

Vaatamata enam kui 30-kraadisele kuumusele, on 11.a täies koosesisus jätkamas õppereisi Roomas. Lisaks Rooma enda vaatamisväärsustele käidi tutvumas ka antiikse Ostia sadamalinnaga ning kahel päeval on päikest ja Vahemerd saanud nautida ka Lido rannas. Miljonilinna elust ja melust lähemalt juba edaspidi.

Maidu Varik, 26. mai 2015

Seekordne Pärlipäev viis KG tublimatest tublimad Tallinna Energia Avastuskeskusse ja Stenbocki majja. Lähemalt 2015. a pärlitest ja pärlipäevast - õige pea!

Youtube video!Galerii!
Meie KG, 23. mai 2015

Reedel, 22. mail toimus KG aulas meeleolukas tutiaktus põhikoolilõpetajatele.

Katrin Liiv, 23. mai 2015

6.a klassi õpilane Merzeede Liis Ork saavutas vabariiklikul inimeseõpetuse olümpiaadil 6. klasside arvestuses I koha.

Annely Oolup, 22. mai 2015

Reedel, 15. mail, osales meie kooli kergejõustiku paremik 6.- 12. klassini Rakveres Eesti Koolispordiliidu kergejõustiku meistrivõistlustel.

Inge Jalakas, 20. mai 2015

2014/2015 õppeaastal tegutses KG huvikoolis Inspira kokku 84 erinevat huviringi üle 480 õpilasega, ringides osalejaid oli kokku üle tuhande.

Maidu Varik, 20. mai 2015

19. mail kohtus KG õpilastega ja viis 9. klassi ühiskonnaõpetuse tunni läbi Riigikogu aseesimees Jüri Ratas. Õpilastega arutleti kodanikuosaluse ja kodanikuaktiivsuse teemadel.

Reene Kanemägi, 19. mai 2015

Loodusainetes on sel aastal meie kooli väga tublilt esindanud Eliisa Täht, 7.b klassist. Eliisa oli kutsutud nii geograafia- kui ka bioloogiaolümpiaadi vabariiklikku lõppvooru. Janely Rüdein (8.c) esindas meie kooli vabariiklikul geograafiaolümpiaadil.

Marju Kirss, 18. mai 2015

17. mail toimus Tartus 36. üle-eestilise keemiaviktoriini lõppvoor, kuhu pääses ka Kuressaare Gümnaasiumi võistkond koosseisus: Sander Tamm (11.a), Kristel Sepp (11.b) ja Ingrid Pruunlep (10.b), tulemuseks 13. koht. Lõppvooru pääsemisele aitas kaasa ka eelvoorudes osalenud Valeria Liigsoo (11.b).

Uudis / KultuurArmastus
Urve Aedma, 13. mai 2015

See on näidend noortest ja noortele, mille on kirjutanud õpetaja Genadi Noa.

Raamatu on toimetanud meie kooli abiturient Andi Kokk ja kujundanud vilistlane Mart Varik. Kaastööd ja kaasabi on raamatu ilmutamisel osutanud paljud meie kooliga seotud inimesed, keda autor raamatu lõpus ka tänab.

Raamat räägib noorte füüsilisest armastusest, hingelisest armastusest. Puhaste tunnete puhkemisest koos kevadega.

Uudis / ÕppetööNoored uurijad olid tublid
Maidu Varik, 12. mai 2015

Karolin Kärmi (10.c) uurimistöö pälvis preemia Eesti Ajaloo- ja Ühiskonnaõpetajate Seltsi uurimistööde võistlusel "Eesti II maailmasõja ajal".

Saare maakonna õpilaste loodus- ja keskkonnaalaste uurimistööde õpilasteadurite päeval esinesid ettekannetega Carina Vahar, Caroly Käspre (10.b), Merit Lehtsalu ja Triin Uussaar (10.c).

Ott Pukk, 11.a, 8. mai 2015

Kolmapäeval, 6. mail toimus linna gümnaasiumide vaheliste sportmängude viimane voor ehk võeti mõõtu jalgpallis. Ülevaate mängudest annab Ott Pukk.

Ene Pidmann, 6. mai 2015

Laupäeval, 25. aprillil kogunesid 33 kunstihuvilist üle Eesti Tallinna Pelgulinna Gümnaasiumi kunstiolümpiaadile.

Meie KG, 5. mai 2015

Eesti loodusfotograafide aasta tippkonkursil esinesid tublilt nii Kuressaare gümnaasiumi praegused õpilased kui ka meie kooli vilistlane.

Laine Lehto, 5. mai 2015

Käesoleval muusika-aastal osaleb Kuressaare Gümnaasium Eesti Muusikaõpetajate Liidu poolt korraldatud konkursil „Muusikaklass aastal 2015“. Konkursi eesmärgiks on välja selgitada ja tunnustada koole, kus on loodud parimad tingimused riikliku õppekava täitmiseks.

Reene Kanemägi, 4. mai 2015

29. aprillil toimunud Tartu Ülikooli loodusmuuseumi linnuviktoriini võitsid nooremas vanuseastmes Kuressaare Gümnaasiumi 7. klassi õpilased Margarete Trumm, Eliisa Täht ja Harri Laani ning vanemas vanuseastmes said auväärse II koha meie kooli 9. klassi õpilased Mari Tiitson, Karoline Malk ja Karl Jakob Toplaan. Neil tuli tunnistada vaid Tartu loodusmaja ornitoloogiaringi õpilaste paremust.

Uudis / KultuurLaureaaditiitel KG-sse
Merle Tustit, 30. aprill 2015

Teisipäeval, 28. aprillil toimusid Orissaares Saare maakonna algklasside 12. näitemängupäevad. Et suurtel koolidel oli võimalus kooli esindama saata kaks näitetruppi, siis meie kool kasutas seda võimalust ja KG-d esindasid 3.b klass etendusega "Sirli, Siim ja saladused" ning 3.c klass etendusega "Pintselsabad".

Raili Kaubi, 28. aprill 2015

25. aprillil toimus Kuressaare Kultuurikeskuses kolmeteistkümnendat korda Saaremaa koolinoorte kunsti- ja moeloome konkurss LOOK KOOL 2015. Laval astusid üles 18 kollektsiooni üle Saaremaa: nooremas vanuseastmes võistles 8, keskmises 6 ning vanemas 4 kollektsiooni. Üllatusesinejana näitasid veel oma loomingut Helkurmoe loojad.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii