üles
Neljapäev, 3. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

Rubriik: Uudis
Uudis / ÕppetööMeie planeedid
Galerii!
Birgit Truu, 4.c klass, 8. detsember 2015

Meie, 4.c klassi tüdrukud, tegime käsitöötunnis päikesesüsteemi mudeleid. Nüüd võite valminud mudeleid vaadata kooli raamatukogus.

Uudis / KonkurssMinecraft eri 2015
Madli-Maria Naulainen, 8. detsember 2015

Kellele meist ei meeldiks reisida ning maailma avastada? Eriti tore on aga see, et vahel ei pea reisimiseks isegi kodust lahkuma. Minecraftis on kõik võimalik! Tänavune võistlus kutsub looma Minecrafti maailma erinevatest Euroopa vaatamisväärsustest, sest Minecraftis on kõik võimalik!

Ehitamise võistlus algab 5. detsembril kell 10.00 ja lõppeb 13. detsembril.

Madli-Maria Naulainen, 8. detsember 2015

„Kobras” on üldhariduskoolide õpilastele mõeldud informaatikaviktoriin, mille teemaderingi mahuvad küsimused arvutite riist- ja tarkvarast, turvalisusest, arvutieetikast, arvutus- ja sidetehnika ajaloost, arvutitega seotud matemaatikast, loogikast ning informatsiooni mõistmisest ja tõlgendamisest üldisemalt. Arvestust peetakse kolmes vanuserühmas: benjaminid (6.–8. klass), juuniorid (9.–10. klass) ja seeniorid (11.–12. klass).

Aija Lember, 4.b klass, 7. detsember 2015

18. novembri õhtul oli Kuressaare Gümnaasiumi 4.b klassil "Musta nuku koolitus". Alguses olime Komandandi Noortekeskuses: rääkisime helkuri ajaloost ja kuidas helkurit kasutatakse.

Eve Tuisk, 4. detsember 2015

Reedel algava Kaitseliidu suurõppuse Orkaan 2015 heaks said panustada ka KG kodutütred. Oma kolmapäevases koonduses lõikasid ja voltisid tüdrukud umbes 250 taskuteatmikku. Ja kõik see jäädvustati ka videole.

Merle Rekaya, 3. detsember 2015

Neljapäeval korraldatud maakondlikul etlemiskonkursil "Koidulauliku valgel" osales meie koolist viis õpilast, kes kõik märgiti žürii poolt ka ära.

Eve Tuisk, 2. detsember 2015

Teisipäeval, 1. detsembril käisid 7. klassid Tallinnas vaatamas etendust „Pal-tänava poisid”, mis toimus Eesti Rahvusraamatukogus.

Laine Lehto, 30. november 2015

Laupäeva, 28. novembri keskpäeval kogunes KG aulasse ligikaudu sada KG huvikooli Inspira kooride ja muusikaringide lauljat, et koos saateansambliga lavaküpseks harjutada Piret Ripsi kantaat „Hingedemaa kellad”. Teos tuleb ettekandele 12. detsembril Kuressaare Laurentiuse kirikus ning on kahe linna huvikooli – novembris 65. sünnipäeva tähistanud Kuressaare Muusikakooli ja mais 10-aastaseks saanud KG huvikooli Inspira ühine jõuluprojekt.

Maidu Varik, 29. november 2015

26. novembril oli KGs külas Kristi Ockba, maailmaharidusele ja arengukoostööle pühendunud organisatsioonist MTÜ Mondo, kes viis päeva jooksul läbi õpilastele islami- ja pagulaskriisi-teemalisi töötube. Osalejate kinnitusel oleks selliseid arutelusid ja kohtumisi teemaga otseselt seotud inimestega kindlasti vaja ka edaspidi.

Maidu Varik, 29. november 2015

27.–28. novembril toimunud Saaremaa miniteaduspäevadel astusid üles ka KG õpilased.

Uudis / KlassiloodKui vahvad õpetajad!
Marit Tarkin, 24. november 2015

"Oi, kui head õpetajad meil on," hõiskas 4.a klassi seltskond, kui abituriendid Gert Tammel ja Taavi Sink avasid aulaukse, et alustada draamatundi. Loeti luuletusi ja arutati, milline üks hea luuleesitus välja näeb. Kuna Taavi ja Gert on luuleesitamisega pea 12 aastat tegelenud ja sellega tuntust ja preemiaid võitnud, oli tore, et nad said enda kogemusi jagada. Aitäh noormeestele!

Merle Rekaya, 19. november 2015

Suur Teatriõhtu 2015 "Mis on see luuletaja luule?" on möödanik. Žürii sõnul oli tase ääretult kõrge!

Tulemused:

grand prix – 12.a "Loe mu luulet"

laureaat – 12.b "Luulelennium"

laureaat – 10.a "Programm"

žürii märgib ära – 10.c "Elu keerdkäigud"

Maidu Varik, 19. november 2015

18. novembril toimunud noorte infomessil Tuleviku Kompass oli loomulikult kohal ka KG esindus. Lisaks n-ö tavapärastele kooliasjadele äratas suurt huvi külastajates meie 3D printer, aga ka hiina kultuuri tutvustus. Messilistele esines ka Inspira ergutusrühm KG Cheer.

Anni Liisi Lauk, 6.c klass, 10. november 2015

Eelmise veerandi viimasel nädalal toimus 6.c klassi spordiõhtu.

Uudis / KultuurLoe parimat!
Urve Aedma, 9. november 2015

Neile, kellele meeldivad koerad:

E. van de Vendel „Koer nimega Sam”

K. Hinrikus „Taanile Teine”, J. Püttsepp "Gibraltari laevapoiste ühing”

Kui Sa tead, mida pead tegema, siis tee seda kohe:

K. Hinrikus „Konnade mäss”

Uudis / ÕppetööSTART on antud!
Eliis Mets, Kristine Trei, 12.b klass, 7. november 2015

“Riikides, kus vaktsineerimine ei ole kohustuslik, ei peaks riik andma sotsiaalseid hüvesid neile, kes ei vaktsineeri lapsi” – nii kõlas tänavuse START (Suur Turniir Algajatele Retoorikaga Tegelejatele) väitlusturniiri teema. Laupäeval, 7. novembri hommikul oli Kuressaare Gümnaasiumi auditooriumisse sisse astudes õhus tunda pinget, võitlushimu ning noorte väitlejate nägudest võis välja lugeda magamata öid. Turniir on mõeldud just algajatele väitlejatele, kellel varasemad kogemused selles valdkon

Uudis / VariaKülalised koolis
Toomas Takkis, 2. november 2015

Jagamine teeb rikkamaks.

Viimastel nädalatel on meie kooli külastanud mitmeid seltskondi Eestist, kes kõik on huvitunud koolis tehtavast. Oleme kooli juhtimist, huvitegevust, projektitööd, tugisüsteeme jms – laiemalt kõike, millest külalised kuulda soovisid, neile tutvustanud ja näidanud.

Tiiu Värkraud, 2. november 2015

Tänu edukaks osutunud Erasmus+ toetustaotlusele sain KG uue projektijuhina 22.–25. oktoobril osa võtta projekte ettevalmistavast kontaktseminarist Schwerinis, Saksamaal. Mitmesse päeva Saksamaa väikseimas liidupealinnas mahtus hulganisti suhtlemist, projekti-ideid, planeerimist ja Erasmus+ programmi süvitsi tundmaõppimist.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii