üles
Neljapäev, 29. august 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

29. august

30. august

31. august

1. september

2. september

3. september

4. september

Töötajate sünnipäevad

1. september

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Madli-Maria Naulainen, 3. juuni 2022

Laager sai ootamatult ruttu läbi. Tagasiside põhjal saab öelda, et laager õnnestus väga hästi. Nauditi kõiki erinevaid töötubasid, mõnedele meeldis rohkem üks, teistele teine. Lisaks töötubadele õpiti ühisest toimetamisest näiteks tubade korrashoidu ja voodipesude panemist, puhtuse hoidmist ja õigeaegset kohalejõudmist kokkulepitud punkti. Saadi teadmisi loodusest ja arendati loovust, veedeti ühiselt aega. Oleme tänulikud kõigile, tänu kellele laager teoks sai, laagripealikule Gretele, klassijuhatajatele ja kõigile õpetajatele, kes laagris kaasas olid ning töötubasid sisustasid. Aitäh kõigile noortele, kes kaasas olid ja tublisti laagrieluga toime tulid!

Maren Aaviste, 3. juuni 2022

Käesoleval õppeaastal on mitmed tulevased õpetajad teinud oma praktikat Kuressaare Nooruse Koolis. Kolmandale kooliastmele andis matemaatikatunde meie kooli vilistlane Lisete Pukk. Kuidas tal läks?

Ülle Jasmin, 3. juuni 2022

1.a klass luges jaanuarist maini kokku viis raamatut. Õpilaste lemmikuks valiti „Vilista mulle, Johanna“, autor Ulf Stark. Tublimatel oli võimalus lugeda ka rohkem raamatuid ja nad said täita bingot.

Artikkel / KultuurPikapäevakunst
Diana Matt, 3. juuni 2022

1. juuni lastekaitsepäeval joonistasid pikapäevarühma lapsed kriitidega asfaldile lõbusa pildi suveootusest. Et tänaseks on vihm pildi juba ära pesnud, siis avaldame selle meenutamiseks koolilehes!

Tiiu Smidt, 2. juuni 2022

Koolimaja ja ujula lahtiolekuaegade info leiad siit!

Inge Jalakas, 1. juuni 2022

26. mai hommikult sõitis bussitäis õpilasi Hiiumaale tähistama Nooruse kooli esimest Pärlipäeva. KG ajastu järgi toimunuks üritus 27. korda.

Artikkel / KlassiloodTervislik eluviis 3.c klassis
Katrin Kannik, 1. juuni 2022

3.c klassi õpilastel valmisid paaristööna tervislikku eluviisi propageerivad tööd nii sõnas kui ka pildis.

Artikkel / Klassilood7.d ja 2.a koos lilli istutamas
Koos lilli istutamas / Reet LasnKoos lilli istutamas / Reet LasnKoos lilli istutamas / Reet Lasn
Kätriin Maiste 7.d, 1. juuni 2022

Reedel käisid 7.d ja 2.a klassi õpilased koos kooli õuel olevatesse lillekastidesse lilli istutamas.

Uudis / KultuurKülalised Soomest
Helle Rand, 31. mai 2022

Reedel, 27. mail külastas meie kooli üks koor Soomest, nimelt Katedraalikooli koor Espoost. Tütarlastekoor Vocaliisa võttis nad vastu ja toimus ka kahe koori kohtumine ja ühine laulmine.

Jaana Puksa, Gert Lutter, 31. mai 2022

Mis juhtub, kui meediaringi õpilastele anda tunnis vabad käed? Saamuel Vahter ja Sander Lõbus 6.d klassist lavastasid tuntud õudusklassikale väärilise järje. Blair Witchi asemel on seekord küll nimeta hirmutis, ent sarnasused kahe filmi vahel on silmnähtavad! Head vaatamist!

Madli-Maria Naulainen, 31. mai 2022

5. klasside õpilased on jõudnud õnnelikult Jõulumäele ja loov/duslaager on alanud. Igapäevaseid kokkuvõtteid põnevatest tegemistest saab lugeda laagri blogist. Laagri käigus matkatakse metsas ja rabas, õpitakse matkatarkusi, osaletakse erinevates loovtegevuste töötubades, tehakse sporti; Pärnu päeval külastatakse MiniZood ja Pärnu Muuseumi ning Pernova Loodusmaja. Laagris elatakse-toimetatakse laagri päevakava ja kodukorra järgi. Sedakorda kestab laager 30. maist 2. juunini.

Virge Lember, 31. mai 2022

Megaaju 24. hooaeg ongi jõudnud võiduka lõpuni. Kokku osales sel hooajal 39 võistkonda, millest õpilaste võistkondi oli 33 ja õpilastele pakkus konkurentsi tervelt 6 õpetajate võistkonda. Suur tänu kõigile, kes kätt proovisid, ning kiitus neile, kes sel hooajal kõigis voorudes osalesid ja oma teadmised proovile panid. Eelkõige teeme seda kõike ju sellepärast, et koolielu oleks lõbusam, ja sõbralik teadmiste mõõduvõtt tuleb alati kasuks.

Eve Tuisk, 30. mai 2022

Kui lõpetamiseni on jäänud vähem kui kaks nädalat ja kohe-kohe on algamas eesti keele eksam, mõtisklevad 9. klasside juhatajad, mida nad klassiga koos oldud ajast kaasa võtavad ja mida neile teele kaasa annavad.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 27. mai 2022

Lõputöö „Lendu“. Autoriks on Emma Kruuser 9.a klassist. Tuult tiibadesse!

Maria Koppel, 27. mai 2022

21. mail 2022 lõpetas Eesti rahvakultuuri keskuse rahvatantsujuhtide kooli järjekordne lend, nende seas neli saarlast, kellest üks on Nooruse kooli klassiõpetaja Stevelin Tamm.

Mida arvab tantsujuhiks õppimisest praegu lapsepuhkusel viibiv Stevelin ise?

Gert Lutter, 27. mai 2022

21. mail toimus Kuressaare kultuurikeskuses Saaremaa noorte solistide konkurss „Kevadümin 2022“. Kuressaare Nooruse Kooli ja huvikooli Inspira parimad olid esikoha pälvinud Mairo Mäeorg, Mia Maastik, Martin Tiirik ja Martin Vesberg.

Melani Saat 7.b, 27. mai 2022

Kümme 7.a ja 7.d klassi õpilast osalesid Erasmus+ projekti „European Sustainable Tourism“ laagris Saksamaal, kus Eesti, Poola, Hispaania ja Saksamaa noored tutvustasid üksteisele oma piirkonna turismimarsruute, mis arvestaksid jätkusuutlikkust ja säästlikkust. Reisikaaslaste muljed kogus kokku Melani Saat.

Inge Jalakas, 26. mai 2022

Kas tead, et rahvusvaheline lastekaitsepäev on vanimaid rahvusvahelisi tähtpäevi? Vikipeedia andmetel toimus esimene lastekaitsepäev väidetavalt 1920. aastal Türgis. Kuigi mitmed riigid tähistavad lastekaitsepäeva erinevatel aegadel, on Eestis kinni peetud 1. juuni tavast, mis on pärit Ameerikast. Selle päeva keskmes on lapsed, laste õigused ja heaolu ja just sel päeval püütakse lastele pakkuda ka erinevaid elamusi ja rõõmu sellest toredast päevast.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii