üles
Neljapäev, 29. august 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

29. august

30. august

31. august

1. september

2. september

3. september

4. september

Töötajate sünnipäevad

1. september

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Eve Tuisk, 26. august 2022

25. augustil Triigi Filharmoonias toimunud Saare maakonna hariduskonverentsi lõpus tunnustati käesoleva aasta maakonna parimaid haridustöötajaid. Meie suureks rõõmuks pälvis aasta hariduse sõbra tiitli Inspira juhataja Inge Jalakas.

Toomas Takkis pälvis Haridus- ja Teadusministeeriumi tänukirja pikaajalise eduka töö ja 35 tööaasta täitumise eest koolijuhina.

Lisaks sellele olid mitmed meie kooli õpetajad nomineeritud teistes aasta õpetaja kategooriates. Palju õnne teile kõigile, oleme väga uhked!

Gert Lutter, 24. august 2022

Kas päikesel võib olla sünnipäev? Võib küll, sest just sooja ja südamliku, särava ja rõõmsa päikesega võrdlevad Mariat sõbrad ja kolleegid, kellelt tema ümmarguse sünnipäevaloo jaoks pühendust palun.

Annette Rungi, 24. august 2022

Tere, tantsuhuvilised noored! Ehk oled juba märganud, et sel aastal on Inspira tantsugruppides paar väikest muudatust. Kui eelmisel aastal sai gümnaasiumi grupp endale nime, siis sel aastal saavad uued nimed endale kõik tantsugrupid!

Teade / ÕppetööPeagi on käes 1. september
Kristin Lauri, 17. august 2022

Kooliaasta algus kohe on käes.

Vaata ringi, mida sa näed?

Algamas sügis nii kena ja tore –

ega selle vastu meil midagi pole.

Ütlen head aega, vahva suvi,

kool ja sügis nüüd pakub meil huvi.

Ootamas ees on kooliaasta tuus.

Kõik septembris on jällegi uus!

Tiina Kaup, 16. august 2022

Järgmisel nädalal hakatakse laenutama õpikuid kooli raamatukogus kell 9.00–15.00. Seda tehakse järgmistel kuupäevadel:

Jaana Puksa, Gert Lutter, 18. juuli 2022

Täna tähistab oma juubelisünnipäeva Marvi Alder. Kas teate, kes on Marvi? Näeme ja teretame koolimajas teda pea iga päev. Kui meie hommikul vara tööle-kooli jõuame, tuleb tema juba tavaliselt aulast. Suure koolimaja koridoride ja ruumide korrashoidmine pole lihtne töö, aga kas oskate usinate korrahaldjate nime ja näo kokku viia? Seepärast saamegi tuttavaks! Marvi lähedased avavad meile tema olemust ja arvavad, missugune tähendus on ümmargusel sünnipäeval juubilarile endale.

Uudis / ÕppetööÜkssarved kohtusid Viimsis
Madli-Maria Naulainen, 6. juuli 2022

Möödunud nädalal kohtus Viimsi koolis üle 400 tehnoloogiahuvilise tüdruku, noored, kes kõik on osalenud oma kodukohas ükssarvede huviringis. Meie koolis on tüdrukutel olnud võimalus huviringis osaleda juba neljal järjestikusel aastal.

Artikkel / PersonaaliaSisemine tuli põlegu vabalt
Anu Liik, 3. juuli 2022

E ttevõtlikkus

L ahtised käed

I lumeel

S upernaine!

See on meie tänane sünnipäevalaps Elis. Traditsioonilise horoskoobi järgi Vähk, indiaani horoskoobis aga on tema tootemiks rähn. Indiaanlased usuvad, et inimesed kannavad oma tootemitega sarnaseid iseloomujooni.

Gert Lutter, 1. juuli 2022

Möödunud õppeaastal juhtis Kuressaare Nooruse Kooli hoolekogu Melani Veelaid. Melani lõpetas üle-eelmisel õppeaastal meie koolis 10. klassi. Samaaegselt hoolekogu juhtimisega õppis ta Saaremaa Gümnaasiumis. On esmakordne, et hoolekogu tööd juhib teises koolis õppiv gümnasist.

Mida arvab oma tööst Melani ise ja milliste teemadega hoolekogu töös tuli rinda pista?

Eve Tuisk, 28. juuni 2022

Kui me juunikuu keskel lehetoimetusega Kaali kanti sõitsime, ei osanud me veel arvata, kas kokkuvõttekoosoleku lõpuks „valget suitsu" tõusma hakkab või mitte. Hakkas küll – sügisest on koolilehel uus peatoimetaja!

Nüüdseks on jaaniaeg möödas, kuum suvi kätte jõudnud ja õpetajad puhkavad juba mõnda aega. Seega on aeg, et ka koolileht Nooruse Meridiaan läheks üle suveajale, see tähendab puhkuserežiimile. Et sügisel uute mõtete ja energiaga jätkata!

Aga enne veel vaatame korra õppeaastale tagasi.

Uudis / ÕppetööSeitse õppepäeva merel
Anne Keerberg, arendusspetsialist, 22. juuni 2022

Eesti vanim seilav purjelaev Hoppet ja tema meeskond on juba mitmel aastal olnud heaks projektipartneriks Nooruse kooli (ja varasemalt Kuressaare Gümnaasiumi) mereliste õppepäevade korraldamisel. Lisaks meresõidukogemusele õpitakse tundma meretraditsioone ja -tarkusi, ohutusnõudeid ja purjelaeva käsitsemist.

Galerii!
Gert Lutter, 21. juuni 2022

Reedel, 17. juunil 2022 sai oma lõputunnistused Kuressaare Nooruse Kooli 1. lend (KG 44.). Kuressaare spordihoones toimunud aktusele jõudis neli klassitäit ehk 96 noort põhikoolilõpetajat, neist kiitusega ehk viielisi lõpetajaid oli neli.

Intervjuu / PersonaaliaKuidas läheb?
Sirje Mehik, Eve Tuisk, 17. juuni 2022

„Kuidas läheb?“ on rubriik, kus koolileht Nooruse Meridiaan uurib, kuidas läheb meie sõpradel, kooliga tihedalt seotud (olnud) inimestel ... sest me päriselt tahame teada, kuidas teil läheb! Seekord räägivad oma tegemistest meie kooli endised õpilased ja fotograafiaga tegelevad Priidu Saart, Karl Jakob Toplaan ja Krõõt Tarkmeel.

Annely Oolup, 17. juuni 2022

Võistlussarja TV 10 Olümpiastarti viimane, finaalvõistlus toimus Rakvere linnastaadionil 14.–15. juunil. Võistlus kestis kaks päeva, sest tegemist oli mitmevõistlusega.

Osales 162 noorsportlast 48 koolist. Koos meiega pääsesid finaali järgmised suured koolid: Rakvere Reaalgümnaasium, Kuusalu Keskkool, Paikuse Kool, Peetri Lasteaed-Põhikool, Valga Põhikool, Ülenurme Gümnaasium, Põlva Kool, Vanalinna Hariduskolleegium, Saue Gümnaasium, Tartu Tamme Kool, Jõgeva Põhikool, Tallinna 21. Kool ja Türi Põhikool.

koolijuht Toomas Takkis, 17. juuni 2022

Õnnitlused kõigile lõpetajatele põhikooli lõpetamise puhul. Suur tänu koostöö ja toetuse eest auväärsetele lapsevanematele, peredele. Aitäh kõigile õpetajatele ja klassijuhatajatele. Esimesed olla – see on vast päris uhke tunne.

Eve Tuisk, 16. juuni 2022

Kevadel viis meie kooli hoolekogu läbi küsitluse „Märkame Kuressaare Nooruse Kooli õpetajaid“, kus kutsuti üles nii õpilasi kui ka lapsevanemaid tunnustama meie kooli õpetajaid. Esmaspäeval, 13. juunil toimunud direktori vastuvõtul andis hoolekogu esimees Melani Veelaid kiitvad sõnad õpetajatele edasi ja kuulutas välja Nooruse kooli aasta õpetajad.

Gert Lutter, 16. juuni 2022

Samal päeval, kui toimusid üleminekuaktused, mis lõpetasid kooliaasta enamuse õpilaste jaoks, leidis aset ka traditsiooniline koolijuhi tänuüritus. 13. juunil restoranis Castello toimunud pidulikul vastuvõtul tänati tublisid koolitöötajaid, märgiti ära huvikooli edukad ringijuhid ja juhendajad ning kuulutati välja käesoleva õppeaasta kolleegipreemiad. Seekord pälvisid selle tänuväärse tunnustuse Liina Ajangu ja Madli-Maria Naulainen.

Markus Tulk 7.b, 16. juuni 2022

7. klassid on õppeaasta jooksul õppinud intervjuud kirjutama. Sel korral jagame lugu Kuressaare Gümnaasiumi 33. lennu vilistlase Sander Tulgiga.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii