üles
Kolmapäev, 2. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

9. oktoober

Rubriik: Uudis
Merike Kivilo, 23. september 2016

Meie järjekordsel tervisespordipäeval oli 30-l õpilasel võimalus oma orienteerumisoskust parendada, aga ka saada uusi teadmisi meie linna vaatamisväärtuste ja ajaloo kohta. Näiteks meie linna kaevmajad (Sõrve turu kaev Tolli uulitsal ja kaevmaja Uue ja Kaevu tänava ristmikul) olid õpilastele üllatuseks. Arvati, et niisama majakesed. Aga lisaks meie linna vaatamisväärtusetega tutvumisele said õpilased harjutada ka selfide tegemist ja parimad selfid leiab kooli galeriis.

Uudis / KonkurssEesti otsib leiutajat!
Madli-Maria Naulainen, 22. september 2016

Õpilasleiutajate riikliku konkursi eesmärk on väärtustada teadus- ja arendustegevust ning innovatsiooni õpilaskonnas, stimuleerida õpilaste aktiivsust teadus- ja arendustegevuse ning innovatsiooni alal ning avaldada tunnustust väljapaistvaid tulemusi saavutanud õpilastele ja õpilaskollektiividele, nende juhendajatele ja õpetajatele ning koolidele.

Lelet Aavik-Part, 21. september 2016

Eelmisel nädalal saabus 309 klassi uus ja võimalusterohke interaktiivne ehk puutetundlik tahvel. Juba oleme tahvlil mänginud erinevaid interaktiivseid õppemänge, lahendanud sudokusid, leidnud piltidelt erinevusi, kirjutanud ja joonistanud. 3.d klass on tahvlist kergelt öeldes vaimustuses! Siinkohal palume huvilistel, kes ruumi 309 tundi satuvad, ebameeldivuste vältimiseks tahvlit ilma loata mitte puudutada.

Maidu Varik, 21. september 2016

Tervisespordipäeva traditsioonilisel maleturniiril oli seekord 17 osalejat. Esikoha saavutas ainult võite tunnistanud Kristofer Orglaan (4.d). Teisele kohale tuli Risto Veemees (10.b) ja kolmandaks Joonas Tiitson (8.b). 4.-5. kohta jäid jagama Hugo Pool (5.a) ja Robin Ajangu (.7b).

Merle Rekaya, 15. september 2016

Eile, 14. septembril kell 14 anti Laine Lehtole Toompeal Teaduste Akadeemia saalis üle Riho Pätsi Koolimuusika Fondi stipendiumi laureaaditiitel. Palju õnne, armas õpetaja Laine!

Piret Tenno, 13. september 2016

7. septembril leidis aset Harmooniatoa ametlik avamine, kus kooli juhtkond ja tugikeskus Amare avaldasid tänu toetajatele ja tutvustasid loodud võimalusi teistele lastega töötavatele asutustele ja meie igapäevastele koostööpartneritele.

Madli-Maria Naulainen, 13. september 2016

Konkursi eesmärk on ärgitada noori mõtlema tervist edendavate tegevuste peale ja tekitada positiivset avalikku tähelepanu, kuidas hoida tervist ning tekitada mõtteid, mis suunaksid noori tervislikuma eluviisini. Laekunud projektidest valib žürii välja kuus parimat, millest igaüks saab projekti ellu viimiseks kuni 640 eurot. Lisaks saavad parimate projektide meeskonnad auhinna.

Madli-Maria Naulainen, 13. september 2016

2. septembril kuulutas Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves välja oma ametiaja viimase õpilaste ajalooalaste uurimistööde võistluse. 18. Eesti Ajaloo- ja Ühiskonnaõpetajate Seltsi korraldatav õpilaste ajalooalaste uurimistööde võistlus Eesti Vabariigi Presidendi auhindadele kutsub 2016./2017. õppeaastal uurima teemat "Eesti iseseisvumise eeldused".

Madli-Maria Naulainen, 13. september 2016

26.–30. septembrini toimub järjekorras 11. Teadlaste Öö Festival, mille teemaks on tänavu teadus ja ulme. Festival võtab fookusesse teaduse ja tehnoloogia kiire arengu ning selle n-ö ulmelised mõõtmed ja toob sellel aastal kaasa üle 900 teadussündmuse rohkem kui 40 kohas üle terve Eesti. Festivali tänavuseks peateemaks on teadus ja ulme.

Madli-Maria Naulainen, 13. september 2016

Tartu Ülikooli haridusteaduste instituut ja Eesti Õpilasesinduste Liit kutsuvad õpilasi märkama imelisi õpetajaid ja üllatama neid õpetajate päeval ühe toreda tänuvideoga. Haridus- ja Teadusministeeriumi andmetel on Eestis ligi 25 000 õpetajat.

Madli-Maria Naulainen, 13. september 2016

Eesti Loodusmuuseum, MTÜ Aasta Loom ja http://looduskalender.ee kutsuvad koolilapsi osalema aasta looma teemalisel luulevõistlusel. Mägrateemalist loomingut on esitama oodatud kõik huvilised algklassidest gümnaasiumi lõpetajateni. Parimaid kirjutajaid premeeritakse auhinnaretkega.

Madli-Maria Naulainen, 13. september 2016

Juba 15. korda toimub EENeti arvutijoonistuste võistlus, mis tänavu on esmakordselt pühendatud ajalooteemadele. Võistlusele on oodatud nii lapsed kui ka täiskasvanud, pilte saab esitada 1. septembrist kuni 18. novembrini. Arvutijoonistuste võistlus annab osalejatele võimaluse kasutada arvutit aktiivseks loominguks ja eneseväljenduseks ning siduda omavahel eri aineid: ajalugu, loodus-, ühiskonna-, kunsti- ja arvutiõpetust.

Grete Kaal, 12.c klass, 12. september 2016

Alates 12. septembrist võib järgneva nelja päeva jooksul kohata Kuressaare Gümnaasiumi territooriumil nii kloune, piraate, Tommy Cashi jäljendajaid kui ka mitmeid teisi huvitavaid isikuid.

Jan Robin Lauk, 9.a klass, 9. september 2016

7. septembril külastas meie kooli grupp noori Soomest. Meie 9. klassid võtsid nad vastu. Kuulsime, et selles Turu koolis on palju võimalusi sportimiseks. Meie külalised olid ka spordiklassist. Eelnevalt oli meile teada, et mängime nendega jalgpalli.

Merle Rekaya, 1. september 2016

See õppeaasta toob KGsse juurde 11 uut töötajat, kellega Meie KG augusti viimasel nädalal veidi juttu puhus. Kõigi töötajate lood on üleval Pesonaalia rubriigis, aga saab ka siit artiklist lingi kaudu õige loo juurde liikuda.

Maidu Varik, 20. juuni 2016

Üheks traditsiooniks KG gümnasistide lõpurituaalides on saanud ka lillede viimine Vabadussõjas langenute ausambale. Seekord toimus lennuesinduse poolt korraldatud mälestushetk lõpuaktuse eelsel päeval, 19. juunil.

Maria Koppel, 18. juuni 2016

Kevadel, veel enne kooli lõppu toimusid ülekoolilised laheda õpetaja 2016 valimised. Laheda õpetaja valimised korraldas õpilasesindus, et näidata, kui väga õpilased oma õpetajaid hindavad. Valimas käis 424 õpilast, kes kõik andsid oma hääle enda vanuseastme õpetajatele.

Heidi Carolina Martinsaari, 17. juuni 2016

Eile õhtul saabusid lõpuks matemaatika riigieksami tulemused.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii