üles
Kolmapäev, 28. august 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

28. august

29. august

30. august

31. august

1. september

2. september

3. september

4. september

Töötajate sünnipäevad

1. september

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Vocaliisa käis laululaagris / Helle RandVocaliisa käis laululaagris / Helle Rand
Helle Rand, 26. september 2022

Möödunud reedel ja laupäeval võttis tütarlastekoor Vocaliisa ette sõidu Aste klubi poole, kus neid juba ootasid Hariduse kooli tütarlastekoori Kressendo lauljad. Oli algamas ühine laululaager, kus saadi esimene maik suhu XIII koolinoorte laulupeo repertuaarist.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Sügis / Kristel SaldaKunst sõnas / Andra-Elizabeth VõerasKoolitee / Noora Nook
Ene Pidmann, 23. september 2022

Sõna kui kunstiteos. Autoriteks on Kristel Salda tööga „Sügis“, Andra-Elizabeth Võeras tööga „Kunst sõnas“ ja Noora Nook, kelle töö kannab pealkirja „Koolitee“.

Artikkel / KlassiloodSuveseik: 3.a, 4.c ja 3.c klass
Gert Lutter, 23. september 2022

Suvi on möödunud kui linnutiivul ning seda jäävad meile meenutama mälestusekillukesed. Koolileht Nooruse Meridiaan korjab kokku kõigi klasside killukesed, et sellest saaks ühine suur mälestus.

Kõige kiiremad suvemeenutajad olid 3.a, 4.c ja 3.c klass. Aitäh kiiretele!

Artikkel / Klassilood2.b klassi suvepeegeldused
Merle Tustit, 23. september 2022

Säraval pilgul ja naerusuiselt pilgutab suvi sügisele silma.

Veel üks rõõmus meenutus päikselisele suvele.

Veel üks suvepeegeldus.

Ja sügis saab tulekuks loa.

Oma suve peegeldasid 2.b klassi õpilased ja hüüavad üheskoos just täna alanud sügisele: „Tere, sügis!“

Virge Lember, 22. september 2022

Mis see lugemislaev veel? Mida tähendab lastimine? Neli aastat tagasi heiskas lugemislaev oma purje ja asus teele meie kooli talveaias.

Jaana Puksa, Gert Lutter, 22. september 2022

Eelmisel õppeaastal toimetasid kõik meediaringi õpilased ühe suurema projektiga. Saamuel Vahter ja Taavet Tenno valisid selleks oma isiklikest loodusfotodest näituse koostamise. Suveks tühjaks jäävasse koolimajja polnud mõtet näitust üles panna ning seetõttu oli uue õppeaasta teise ringitunni ühiseks tegevuseks näituse ülesseadmine.

Näitusega saab tutvuda aulaesises koridoris ja vaatajate ees on mõlemalt fotograafilt 14 erinevaid linnuliike kujutavat pilti.

Tule nautima noorte fotokunstnike teravat silma ja ilumeelt!

Kristi Sillart, hoolekogu esimees, 21. september 2022

Iga-aastasel traditsioonilisel Saaremaa Toidufestivali õunakohvikute päeval osales sel aastal esimest korda ka meie kool: kooli hoovis oli lastevanemate ja hoolekogu eestvedamisel avatud kohvik Noorus.

Külastajaid jätkus, panustajaid töötajate, lastevanemate ja õpilaste näol oli palju ning teenitud tulu – 1194 eurot – kulutatakse kooli õueala korrastamiseks.

Hoolekogu nimel tänas asjaosalisi Kristi Sillart. (toim)

Epp Kristel Tuisk, 7.b klass, 21. september 2022

Maskeerimine, esmaabi, kokkamine, orienteerumine ja meisterdamine ... Just sellised tegevused olid meie juhendajad Merike ja Anneli Nooruse kooli kodutütarde nädalavahetuse laagriks välja mõelnud. Laager toimus Kaitseliidu Saaremaa maleva staabis ja kestis kaks päeva – 17. ja 18. septembril.

Triin Kald, 20. september 2022

Millest on tehtud väikesed tüdrukud? Suhkrust ja jahust ja maasikavahust.

Nooruse kooliga liitus sel sügisel mitme aine õpetaja Eliise Belinets – inglise filoloogist suhkrukunstnik.

Ülle Räim, 19. september 2022

Mõtlemapanev küsimus – terves kehas terve vaim või hoopis terves vaimus terve keha?!

Irina Mulenok, 19. september 2022

Käesoleval õppeaastal õpivad ka meie koolis Ukraina õpilased. Neil aitavad õppetööga kohaneda ja kooli kollektiivi sulanduda õpetajad ja koordinaatorid, kes ise samuti Ukrainast pärit on. Nataliia, Iryna ja Tetiana kohalolu meie majas on selgelt nähtav ja tajutav. Nad on õpihimulised, aktiivsed ja oma tegemistes süvitsi minevad. Lisaks sellele, et nad laste heaolu nimel meeletult pingutavad, proovivad nad ka ise uude olukorda sisse elada ja sellega kohaneda! Oleme teile toeks!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Abstraktne värviketas / Melani SaatAbstraktne värviketas / Hendrik ÕigemeelAbstraktne värviketas / Geidi Aadussoo
Eliise Belinets, 16. september 2022

Abstraktne värviketas. 7.–9. klassi tööd, autoriteks on Melani Saat, Hendrik Õigemeel ja Geidi Aadussoo.

Kersti Kirs, 16. september 2022

Suvine koolivaheaeg on õpetajatele suurepärane aeg enesetäiendamiseks, et varustada end tänapäeva noorte õpetamisel ja tähelepanu haaramisel kaasaegsemate tööriistade ja õppemeetoditega. Erasmus+ ja Europass Academy on selleks loonud hulganisti kursusi, kus õpetajad saavad ühildada meeldiva kasulikuga ja lisaks koolitamisele luua uusi rahvusvahelisi suhteid ning laiendada silmaringi avastades uusi paiku.

Reet Lasn, 16. september 2022

Eelmisest õppeaastast töötab meie kooli ujulas Moonika Kasemets. Kunagi pioneerijuhina Mustjala põhikoolis töötamist alustanud Moonika on pikalt tööl olnud kaugejaamas ja elektroonikaalal, nüüd aga hoiab silma peal ujula külastajatel.

Moonikale endale meeldib ikka aias toimetada ja lugeda ning lisaks kõigele muule on ta täitsa ise õppinud akordioni mängima. Täna on tal juubelisünnipäev ja soovime kogu koolipere poolt palju-palju õnne, rõõmu ja jaksu edaspidiseks! Ilusat sünnipäeva, Moonika Kasemets!

Gert Lutter, 15. september 2022

Lisaks mitmele õpetajale alustas sügisest uuel töökohal ka kaks uut inimest halduspoolel. Kristiina Krikun on abiks sööklas ning Reena Rihkrand asus tööle ujula teenindajana.

Juba kevadel tuli tööle Niina Lember, kelle käe all saavad puhtaks esimese korruse klassiruumid, ja veidi varem alustas ujula teenindajana tööd ka Moonika Kasemets.

Uuringi neilt, kes nad on, mida teevad ja kuidas neil meie suures koolimajas läheb!

Jaana Puksa, 15. september 2022

Meie kooliperega liitus sel sügisel sotsiaalpedagoog Betti Truu, kelle töö on ka tema kutsumus. Lisaks armastusele pere ja töö vastu innustab Bettit muusika ja virgutab kvaliteetkohv.

Ülle Jasmin, 14. september 2022

Voltisime, mõõtsime, joonestasime, värvisime, lõikasime, kleepisime ja valmis saigi kaheksakand.

Jaana Puksa, 13. september 2022

Päris esimene tarkusepäev ehk 1. september on alati eriline. See jääb meelde ning tekitab elevust ka aastaid hiljem. Peagi põhikooli lõpetavad noored vaatavad tagasi oma koolitee algusele ning meenutavad seda.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii