üles
Kolmapäev, 2. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

9. oktoober

Rubriik: Teade
Madli-Maria Naulainen, 2. oktoober 2012

MTÜ Eesti Taaskasutusorganisatsiooni (ETO) ning Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) korraldatava "Keskkonnakese koduse taaskasutuskoha fotokonkursi" käigus oodatakse lastelt pilte nende kodustest sorteerimiskohtadest.

Anu Saabas, 26. september 2012

Ootame 7.- 9. klasside lapsevanemaid koosolekule teisipäeval, 02. oktoobril algusega kell 18. Alguses toimub üldkoosolek aulas, kus esinevad koolijuht, õppealajuhataja ja külalisesineja. 8. klasside lapsevanematele räägitakse suusa- ja õppelaagrist. Sellele järgneb klassijuhataja koosolek.

Anu Rand, 25. september 2012

Kuressaare Gümnaasium ootab koolieelikuid koos vanematega 29. septembril algusega 11.00 KOOLIEELIKUTE PEREPÄEVALE. Sellel päeval on võimalik: kuulata tervituslaule, tutvuda koolimajaga, saada teavet AB kooli kohta ja osaleda aarete jahil.

Madli-Maria Naulainen, 25. september 2012

28. ja 29. septembril toimub Vikerraadio kodulehel kokkuvõttevõistlus „Tuum“, kus iga soovija saab panna proovile oma oskuse teha žürii antud pikemast tekstist kahesaja-sõnaline kokkuvõte. Võistlust korraldavad haridus- ja teadusministeeriumi väärtusarendusprogramm, Rahvusringhääling ning Tartu Ülikooli eesti ja üldkeeleteaduse instituut, märgib ministeerium oma pressiteates.

Teade / KonkurssSööme ära!
Kristel Paju, 21. september 2012

Tervise Arengu Instituut alustas 17.septembril üldrahvalikku aktsiooni „Sööme ära!“

Merle Rekaya, 21. september 2012

Täna, 21. septembril on Solistica logokonkursi viimane päev. Juhend on 3. septembril Meie KGs ilmunud. Logo kavand, värvide ja kirjatüübi valik ning kunstniku kandidaadi andmed (ees- ja perekonnanimi, e-posti aadress, telefoninumber) saata e-posti aadressile pilvi.karu@oesel.edu.ee . Konkursi tulemused kuulutatakse välja 30. septembril 2012.

Madli-Maria Naulainen, 21. september 2012

MTÜ Kroku Kunstiklubi kutsub õpilasi osalema konkursil "Sõbraga kaadris".

Marju Kirss, 19. september 2012

Tõesti, just nii mitmendat korda see üritus toimub ning nutikatel ja nobedatel Kuressaare Gümnaasiumi õpilastel on taas võimalus end loodusteaduste vallas proovile panna. Sel aastal on üritus kõigile vanuseastmetele.

Pilvi Karu, 19. september 2012

Konkurss, mille alapealkiri on "Pianost forteni ehk laulame mere vagast va´ljuks (saaremurdeliselt III vältes)", toimub 25.–26. jaanuar 2013. aastal Kuressaare Gümnaasiumis Saaremaal.

Kristel Paju, 19. september 2012

Sel aastal toimub Tervise Arengu Instituudi poolt läbiviidav suitsuprii klassi võistlus juba üheteistkümnendat korda. Konkursi toimumise aeg on 08.10.2012- 08.04.2013.

Kristel Paju, 18. september 2012

Saaremaa Tervisenõukogu kuulutab välja Saare maakonna koolidele puu- ja köögiviljapäevade läbiviimise konkursi, mis toimub 17. septemberist kuni 26. oktoobrini 2012.

Urve Aedma, 14. september 2012

Poola suursaadik Grzegorz M. Poznanski kinkis kooli raamatukogule raamatuid, mis tutvustavad Poola ajalugu ja kultuuri. Teosed on eksponeeritud väljapanekuna III korruse klaasvitriinis.

Teade / VariaKaotatud esemed
Tiiu Smidt, 12. september 2012

Meie maja "leiunurk" asub peagarderoobi avatud osas, peasissepääsu juures trepist alla. Sinna viime unustatud-kaotatud-leitud riideesemed ja jalanõud. On võimalus, et just sinu kadunud eseme on keegi leidnud ja nüüd ootab see omanikku. Astu läbi!

Madli-Maria Naulainen, 12. september 2012

Kõik Eesti 5.-12. klassi õpilased saavad taotleda Tulevikutalent 2012 stipendiumi. Võitjate stipendiumifond on kokku 12 000 eurot. Teist aastat järjest toimuva Tulevikutalendi stipendiumi väljaandmise eesmärk on premeerida tublisid ja andekaid 5.-12. klasside õpilasi, kes saavad stipendiumi kasutada oma huvialadega tegelemiseks. Õpilasi hinnatakse eelmise kooliaasta tulemuste ning silmapaistvate saavutuste eest ühes viiest kategooriast - ühiskondlik tegevus; teadus; humanitaarteadus; kunst, muusika ja kultuur; sport ja tervis.

Teade / KonkurssEsseekonkurss
Merle Rekaya, 12. september 2012

Korp! Sakala Stipendiumifondil on hea meel välja kuulutada abiturientide esseekonkurss teemal „Taasiseseisvunud Eesti on sama vana kui ennesõjaaegne: kuidas edasi?“.

Madli-Maria Naulainen, 10. september 2012

6. septembril kuulutasid Ann ja Ants Roos välja oma poja Steni mälestuseks 21. muinasjutuvõistluse.

Teade / SportUjumiskursused
Norma Helde, 7. september 2012

KG ujulas algavad 6. oktoobril ujumiskursused kõigile soovijatele. Tunnid toimuvad laupäeviti.

Madli-Maria Naulainen, 7. september 2012

Riigikohus kuulutab juba kaheksandat korda välja õpilaste kaasuskonkursi. Konkursist on oodatud osa võtma 9.-12. klasside õpilased. Konkursil osalemiseks tuleb õpilastel valida kolmest elulist õigusvaidlust kirjeldavast kaasusest välja üks ning lahendada see oma enese õiglustundest ja eetikast lähtudes. Auhinnatud saavad parimad autorid ja nende juhendajad nii 9., 10., 11. ja 12. klasside arvestuses.

Lehekülg: eelmine /59 järgmine

Kuulutused

Galerii