üles
Kolmapäev, 28. august 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

28. august

29. august

30. august

31. august

1. september

2. september

3. september

4. september

Töötajate sünnipäevad

1. september

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Kristin Lauri, 5. detsember 2022

Filmifestival on juba üle kümne aasta tegutsenud MFF (Minifilmi festival) nime all ja olnud Kuressaare Gümnaasiumi õpilasesinduse korraldada. Tänavu on korralduse üle võtnud MTÜ Saaremaa Noorsootöö ja Kuressaare Nooruse Kool. Seekordne teema oli „Meil ei ole planeet B-d“.

Filme oli võimalik vaadata Thule Kojas kolmapäeval, 30. novembril Tuleviku Kompassi raames ning päeva lõpus toimus messialal ka autasustamine.

Gert Lutter, 5. detsember 2022

Detsembrikuu hommikuid alustame kahel korral nädalas jõululugude kuulamisega, mida loevad meie kooli töötajad koos oma lastega.

Esimesena kuuleme Andrus Kivirähki lugusid, mida esitavad Juhan ja Laura Kolk. Juhan loeb teksti „Hendrik ja suusad“.

Head kuulamist ja kohtume kolmapäeval!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Fantaasiataim! / Helen PreiFantaasiataim! / Kristelle KiilFantaasiataim! / Eva Mägi
Ene Pidmann, 2. detsember 2022

6.c klassi õpilaste fantaasiataimed. Tööde autorid on Helen Prei, Kristelle Kiil ja Eva Mägi.

Jaana Puksa, Gert Lutter, 2. detsember 2022

Sel sügisel võis teisel korrusel uudistada meediaringi noorte loodusfotograafide Saamuel Vahteri ja Taavet Tenno pilte. Rasmus Sõmmer ja Sander Lõbus otsustasid teha asjaosalistega videointervjuu. Koos pandi kokku küsimused, mida looduspiltnikelt küsida, ning koos võeti intervjuu ka videole. Head vaatamist ning kohtumiseni juba järgmisel näitusel!

Kristin Lauri, 2. detsember 2022

Jõulud hiilivad vaikselt lähemale, juba mõne päeva pärast on käes 2. advent. Ka meie armas koolimaja hakkab vaikselt jõulukuube selga saama. Õpilasesindus tegi sellega täna algust ja tahab teistelegi anda edasi soovid, mis koos kuuske kaunistades tekkisid.

Nautige ühiseid hetki ja mõnusaid mälestusi, mida koostegemine toob. Jõulud on soojuse, andmise ja rõõmu aeg. Loodame, et detsember toob meile Nooruse koolis kõike seda ja võibolla isegi rohkem, sest ärgem unustagem – jõulud on ka imede aeg.

Kersti Kirs, 2. detsember 2022

Teine trimester algas 9. klasside vanemate vestlusringiga kooli aulas. Osalejad said vastuseid põletavatele küsimustele seoses lapse edasiste õppimisvõimalustega. Saaremaa Gümnaasiumi koolijuht Ivo Visak tutvustas gümnaasiumi sisseastumistingimusi, kooli tegemisi ja struktuuri. Kätlin Poopuu andis ülevaate Kuressaare Ametikoolis õpingute jätkamisest.

Artikkel / Klassilood2.b klassi päkapikud
Päkapikud! / 2.b klassPäkapikud! / 2.b klassPäkapikud! / 2.b klass
Merle Tustit, 2. detsember 2022

Koos advendiajaga jõuavad kohale ka päkapikud. 2.b klassi päkapikud juba piiluvad ning hoiavad oma klassi laste tegemistel silma peal.

Jaana Puksa, 1. detsember 2022

Märts 2023 on teatrikuu. III kooliastme teatriõhtu Kolmas Vaatus jõuab lavale 23. märtsil 2023 ning kannab pealkirja „Laul ja lugu“.

Gert Lutter, 1. detsember 2022

Detsembrikuu hommikuid alustame kahel korral nädalas jõululugude kuulamisega, mida loevad meie kooli töötajad koos oma lastega.

Esimesena kuuleme Andrus Kivirähki lugusid, mida esitavad Juhan ja Laura Kolk. Kõigepealt Laura esituses „Kass hakkab jõuluvanaks“.

Head kuulamist ja kohtume esmaspäeval!

Triin Kald, 30. november 2022

Uku Mägi 9.d klassis arutles ühiskonnaõpetuses mitmekultuurilisest ühiskonnast.

Annely Oolup, 30. november 2022

Stardipaugu sai järjekordne TV 10 Olümpiastarti võistlus, mis alustas nüüd juba 52. hooaega. Koos meie kooli võistkonnaga astub võistlustulle 26 suuremat kooli üle Eesti. Vabariiklikke etappe on viis ja need toimuvad erinevates Eestimaa linnades.

Neljapäeval, 24. novembril toimus Kuressaare spordikeskuses sarja I maakondlik etapp.

Artikkel / PersonaaliaPalju õnne, Raina!
Reet Lasn, 30. november 2022

Vaikselt aasta teinud ringi.

Palju lapsi ümberringi.

Saatjaks sul on numbrid, tähed,

laste rõõmsad palged.

3.b klassi õpilased räägivad õpetaja Rainast nii: „Hommikuti ütleb ta ilusti „Tere hommikust!“. Ta on tubli ja aitab meid, sellepärast meeldibki temaga õppida, eriti kunsti teha ja matemaatikas teeme ka vahel toredaid asju. Peale selle on ta veel ilus ja tark, tore, sõbralik, vahel naljakas ja vahel lahke.

Sirje Mehik, 29. november 2022

Viienda klassi ajalootunnis õppisime teemat kiviaeg. Kiviaeg on muinasaja periood enne metallide töötlemise algust, mil inimesed valmistasid tööriistu enamasti kivist, luust ja puidust.

Madli-Maria Naulainen, 29. november 2022

22. novembril toimus videosilla teel kohtumine kahe saare kooli vahel. Kohtusime Jaapani Okinawa saare Uruma linna N-kooliga. Meie vahel laiub umbes 7800 kilomeetrit.

Artikkel / ÕppetööLumine õhtu raamatute seltsis
Galerii!
Kristel Paju, 29. november 2022

24. novembri õhtul, kadrilaupäeval, kogunesid II kooliastme lugemishuvilised lapsed taas koolimajja, et osaleda neljandat aastat toimuval lugemisõhtul „ÖÖ loeb!“. Üheksasse töötuppa registreeris end kokku 85 õpilast.

Annely Oolup, 28. november 2022

Meie kooli 3. klasside poiste võistkond saavutas maakonna 1.–3. klasside rahvastepalli meistrivõistlustel poiste seas tubli 2. koha. 

Madli-Maria Naulainen, 28. november 2022

Oktoobris osales kolm robootikaringi võistkonda Ventspilsi IT-võistluse eelvoorus. Selleaastase võistluse teemaks on katsed.

Reportaaż / ÕppetööSõrvemaa loodus võlub
6.c uudistab Salme laevade asupaika / Grete PihlSõrvemaa loodus võlub / Madli-Maria NaulainenSõrvemaa loodus võlub / Madli-Maria Naulainen
Madli-Maria Naulainen, 28. november 2022

6. klassid käisid oktoobri lõpul ja novembri alguses nautimas Sõrvemaa looduse võlu. Lisaks põigati ka viikingite radadele ja tutvustati Salme leide. Saadi teada palju uut ja põnevat, rännati, uuriti kivistisi ja palju muud. RMK tasuta õppeprogrammi „Sõrvemaa looduse võlu“ sõite toetas Kultuuriranits.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii