üles
Kolmapäev, 2. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

9. oktoober

Rubriik: Uudis
Uudis / KultuurTere, ukulele!
Mai Rand, 26. jaanuar 2018

Huvihariduse ja -tegevuse riikliku toetusprogrammi abil õnnestus meil koolile osta 14 vahvat väikest ukulelet.

Maidu Varik, 24. jaanuar 2018

Megaaju 3. voorus olid parimad 11.c ja 6.b võistkonnad ning seetõttu muutus väga pingeliseks ka esikohaheitlus. Senini kindlat liidrikohta hoidnud õpetajate võistkonnad ei saa end oma positsioonil nii kindlalt tunda. IV voor toimub 24. jaanuaril. Lisaks tavapärasele Meie KG küsimusele on sel aastal loomulikult suurem tähelepanu ka Eesti ja meie kooli juubelil.

Endel Tustit, 24. jaanuar 2018

Laupäeval ja pühapäeval toimusid Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti meistrivõistlused seitsmevõistluses U-14 ja U-16 vanuseklassidele. Kuressaare Gümnaasiumist olid võistlustules Karl Berens 6.a klassist ja Jasper Haamer 7.b klassist. Karl võistles U-14 ja Jasper U-16 vanuseklassis.

Uudis / ÕppetööAlustab ettevõtlusõpe
Grete Põldemaa, 23. jaanuar 2018

25. jaanuaril kell 13 ja 15 alustab ruumis 404 praktiline ettevõtlusõpe ruumis 404. JA Eesti Õpilasfirma programmi juhendavad Kuressaare ametikooli õpetajad, kes on selle programmiga oma koolis juba aastaid tegelenud. Valikaine on tegus: toimuvad ettevõtjatega kohtumised ja ettevõtete külastused.

Holger Nõgu, 10.a klass, 23. jaanuar 2018

Klemm ja meie kooli teine robootikatiim Mõlk võtsid osa 14. jaanuaril toimunud Tallinna Laagri kooli FLL Põhja-Eesti II poolfinaalist. Võistlusel saavutasime väga head tulemused. Klemmiga tulime me teiseks ja jõudsime väga kergelt edasi finaali. Samuti jõudis ka Mõlk edasi finaali, ehkki see oli nende jaoks esimene võistlus. Lootused on suured ka finaali jaoks ja kuna nüüd on kauem aega ette valmistada, jõuame palju asju lisada ja täiendada.

Eve Tuisk, 22. jaanuar 2018

Reedel, 19. jaanuaril tunnustati Kuressaare kultuurikeskuses 2017. aasta tublimaid. Tiitli "Aasta tegu hariduses" pälvis Saare maakonna hariduskonverents "Merest kantud tarkus", mida korraldas Kuressaare Gümnaasiumi koolituskeskus Osilia. Palju õnne!

Eve Tuisk, 19. jaanuar 2018

Täna, 19. jaanuaril mängivad KG aulas Saaremaa 6.-9. klasside õpilased korvpalli. Esindatud on KG, Tornimäe, Lümanda, Muhu ja Orissaare meeskonnad. KG võistkonna treener on Sander Suurhans, abitreener vilistlane Ago Oll. Mänge vilistab Gabriel Sepp. Pöidlad pihku!

Eve Tuisk, 11. jaanuar 2018

Seoses voolukatkestusega Kuressaares jäid täna KGs tunnid ära. Kui eile ei olnud paar esimest tundi internetti, sai tundide andmisega kenasti hakkama, siis täna ilma elektrita oleks tundide andmine samuti võimalik olnud, kuid paraku ei saa ilma elektrita süüa teha ega tualettruume kasutada. Seetõttu saadeti õpilased ja töötajad kodudesse.

Malle Tiitson, 8. jaanuar 2018

Juba 9. detsembril tegid parimad geograafiatundjad kõikides Eestis maakondades piirkondlikku geograafiaolümpiaadi, aga kokkuvõtted sai teha alles 22. detsembril.

Janek Reinaru, lauatennise treener, 5. jaanuar 2018

Kuressaare Gümnaasiumi huvikooli Inspira lauatennise õpilased osalesid LTK Kalevi poolt korraldatud jõuluturniiril, mis toimus 17. detsembril 2017 Tallinnas. Turniiril osales kokku 222 osavõtjat: põhiturniiril 135, algajaid lapsi 80 ja paarismängus osalejaid 7. Inspira õpilane Krislin Niit saavutas tüdrukute 13aastaste vanuseklassi A grupis III koha ja Kristiin Aksalu saavutas tüdrukute 15aastaste vanuseklassi B grupis II koha. Palju õnne!

Uudis / KonkurssKirjuta Eestile!
Madli-Maria Naulainen, 3. jaanuar 2018

Sa käid 10.–12. klassis ja Sulle läheb korda, mis Eestis toimub ja kuidas meil läheb. Sa tahad kaasa mõelda ja kaasa rääkida, sest Sa tead, et ühiskond on kõigi meie tegude ja mõtete summa. Sa soovid Eesti Vabariigile 100. sünnipäevaks õnne ühe korraliku sünnipäevakõnega. Tundsid ennast ära?

Madli-Maria Naulainen, 3. jaanuar 2018

Igal aastal kuulutab president välja ajalooalaste uurmistööde võistluse õpilastele. Käesoleval aastal on teemaks “Sada aastat Eesti riiki”. Võistlusele oodatakse töid, mis on pühendatud kõigele, mis selle saja aasta jooksul Eesti riigis toimunud on. Uurimistööde postitamise viimane kuupäev on 31. märts 2018. Konkursi tingimustega on võimalik tutvuda Eesti Ajaloo- ja Ühiskonnaõpetajate Seltsi kodulehel.

Uudis / KlassiloodKauneid pühi ja head uut!
10.a klass Arensburgis / erakoguSõbrad üheskoos meisterdamas / Marit TarkinHeategevuspäeval kultuurikeskuses / erakogu
Marit Tarkin, 22. detsember 2017

10.a klassi viimased nädalad on olnud täis erinevaid tegemisi. Kolmapäeval käidi abis Kultuurikeskuses, seejärel Arensburgis õhtusöögil ja nädal lõppes koos meie väikeste sõpradega 1.a klassist ja ühise jõulupeoga. Suur tänu kõigile meeldiva koostöö eest ja pärast kosutavat puhkust kohtume taas meie armsas KGs! Häid jõule! 10.a koos klassijuhataja Maritiga

Eve Tuisk, 15. detsember 2017

Juba mitmendat aastat meisterdavad KG kodutütred Saaremaalt pärit ajateenijatele jõulukaarte. Meisterdamist juhendas kodutütarde noortejuht Kristel Paju. Kaardid heade soovidega pistetakse sokkidesse, mis enne jõule saarlastest ajateenijatele kätte toimetatakse. Sokikampaaniat korraldab Naiskodukaitse Saaremaa ringkond koostöös Saarte Hääle ning raadio Kadiga ning Saaremaa kodutütred on selle juures samuti heaks koostööpartneriks.

Elena-Liis Lember ja Bret Nepper, 9.b klass, 7. detsember 2017

Kunstitunni raames osalesime noorte arhitektide konkursil „Minu unistuste linnaväljak“. See on neljandat korda toimuv üleriigiline ruumiteemaline ideevõistlus, kus põhikooli- ja gümnaasiumiõpilastel on võimalus mõelda kaasa ja pakkuda loovaid lahendusi linnaruumi kujundamiseks.

Marit Tarkin, 7. detsember 2017

Möödunud nädalavahetusel, 2.–3. detsembril toimus Kiili gümnaasiumis keskkoolide Eesti väitlusmeistrivõistluste esimene etapp. KGd esindas 2 tiimi koosseisus Karoliina Tammel, Rauno Rauniste, Kadi Pirn ja Gerly Ots, Rahel Kirs ja Richard Mõisaäär. Võistlus oli tihe ja tasavägine ja mõlemad tiimid suutsid parandada enda spiikripunkte ja väitluskogemust. Kokku osales üle 30 võistkonna erinevatest Eesti koolidest. Saarlaste osalust kommenteeris KG vilistlane turniiridirektor Ann Tarkin...

Uudis / ÕppetööToimuvad KoodiTunnid
Maidu Varik, 6. detsember 2017

4.–8. detsembrini toimuvat rahvusvahelist programmeerimist tutvustavat algatust Hour of Code / KoodiTund peetakse maailma suurimaks õppimise sündmuseks. Selle raames kutsutakse kõiki inimesi maailmas üles ühe tunni jooksul koodi kirjutama, et tunnetada, kui lihtne ja võimas programmeerimine on.

KoodiTundides osalevad ka KG õpilased. Tunnis mängitakse praktiliselt läbi üks programmeerimismäng, kõik osalejad saavad ka tunnistuse.

Merle Rekaya, 5. detsember 2017

5. detsembril kogunesid Kuressaare Gümnaasiumisse maakonna etlejad, et lugeda Lydia Koidula ja Paul-Eerik Rummo tekste. Maakonna parimad Mariliis Kivimägi ja Mart Truu esindavad 12. detsembril saarlasi Pärnus.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii