üles
Kolmapäev, 2. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

9. oktoober

Rubriik: Uudis
Raido Kahm, 22. veebruar 2018

Käesoleva aasta jaanuarikuust alates lisandus Kuressaare Gümnaasiumi õppekavasse merendusõpe.

Uudis / ÕppetööTeateid matemaatikaradadelt
Raido Kahm, 20. veebruar 2018

Käesoleva kuu algul kogunesid 5.–7. klasside matemaatikahuvilised üle Saaremaa Kuressaare Gümnaasiumisse, et panna oma võimed proovile võistlusel NUPUTA.

Laine Lehto, 20. veebruar 2018

Laupäeval, 17. veebruaril toimus Kuressaare muusikakoolis üleriigilise muusika aineolümpiaadi maakondlik voor. KG-st osales põhikooli vanuseastmes 7.b klassi õpilane Thomas Hendrik Liiv (juhendajad Helle Rand, Laine Lehto ja Lolita Äär), kes saavutas tubli 3. koha. Palju õnne!

Ülle Räim, 19. veebruar 2018

Harva esinev vaatepilt, kus nii ujulas kui ka võimlas on vaikus ja tühjus. Sagimine on koondunud suusabaasi, kus enne kehalise kasvatuse tundi on hulgaliselt noori inimesi. Õpetajad ulatavad oma abikäed, et leida tundi minejale jalga nii sobiv suusapaar kui ka kepid.

Maria Koppel, 16. veebruar 2018

Neljapäeval, 15.02 toimus Salme rahvamajas juba järjekorras 5. maakondlik Jäljendusvaadend. Jäljendusvaadendile pani aluse Aste Klubi juhataja Triino Lest. Nimelt olevat tal tulnud idee, et kui kõik koolid korraldavad Playbacki, siis võiks ka maakonnas ühiselt korraldada ürituse, kus parimad omavahel võistelda saaksid.

Holger Nõgu, 10.a klass, 15. veebruar 2018

Playbackil osales väga palju vapraid ja tublisid õpilasi. Kõigil olid erinevad ja omamoodi head esitused. Tulemused olid järgnevad:

Maidu Varik, 13. veebruar 2018

Megaaju turniiri 5. vooru järel toimus jällegi muutus liidrite osas. 11.c ja õpetajate võistkonnad Takt ning 13õ on kogunud punkte võrdselt, noorematest on eesotsas 8.c, 9.a ja 6.b võistkonnad. Järgmistes voorudes on suurem tähelepanu käimasosolevatele olümpiamängudele ja loomulikult ka lähenevale Eesti Vabariigi sünnipäevale.

Mida pikem liug vastlapäeval, seda megam aju!

Madli-Maria Naulainen, 13. veebruar 2018

Sulle meeldib leiutada, luua ja ehitada uusi ning põnevaid asju? Kui jah, siis see on just sulle! Leiutajate võistlusel avaneb sulle suurepärane võimalus näidata kogu maailmale, millised vahvad leiutised sinu peas on ja kuidas sa nendega maailma muuta saad. Kui sa nii kindel ei ole, siis võta kampa hea sõber, kellele meeldib leiutada, ja osale koos temaga!

Madli-Maria Naulainen, 12. veebruar 2018

Laupäeval, 10. veebruaril toimus Kuressaare Gümnaasiumis maakondlik ajaloo-olümpiaad. Vabariigi sajandal juubeliaastal võttis olümpiaadist osa väga ilus arv õpilasi – 100. 9. klasside arvestuses on parim ajalootundja maakonnas Arlin Pihlas 9.c klassist. Palju õnne! Suur tänu kõigile olümpiaadil osalenud õpilastele ja nende juhendajatele.

Marit Tarkin, 8. veebruar 2018

Juba sel nädalavahetusel, 10.–11. veebruaril toimub keskkoolide vabariiklik II väitlusetapp Lähte gümnaasiumis. KGd esindavad kaks tiimi, koosseisus Rauno Rauniste, Gerly Ots, Richard Mõisaäär ja Ketli Rihkrand, Kirsika Rahu ja Eliisa Täht. Meistrivõistlustel osaleb ka Karoliina Tammel, kes sel turniiril õpib juba meie vilistlase Ann Tarkini juures turniiridirektori ametit. Homme kell 14.45 ootame kõiki huvilisi klassi 305 vaatama väitluseelvooru.

Annely Oolup, 7. veebruar 2018

Meie kooli võrkpallurid võitsid Saaremaa koolinoorte meistrivõistlustel võrkpallis 7.–9. klasside arvestuses I koha ja seda nii neidude kui noormeeste arvestuses! Neidude võistkonda kuulusid Marie Puust, Mia Muru, Kätriin Põld, Maria-Aleksandra Käesel, Katrin Teng, Geidi Tasane, Annabel Metsalu ja Kätriin Allik. Noormeeste võistkonnas mängisid Egert Andrejev, Tanel Tool, Tanel Raamat, Gerdo Pool, Andree Goidin, Marcus Puust, Mart Vahter, Martin Rosljuk ja Kaspar Lest.

Gerta Nurk, 7. veebruar 2018

3. veebruaril toimus Saaremaa Ühisgümnaasiumis 6.–12. klassi õpilastele bioloogiaolümpiaadi maakondlik voor. Olümpiaadil osales maakonna erinevatest koolidest 105 õpilast.

Madli-Maria Naulainen, 6. veebruar 2018

Meie kool kingib Eestile mõtlevad noored. Kõik 9.–12. klassi õpilased said ülesandeks luua kõne Eesti sünnipäevaks. See ei olnud lihtne ülesanne, andsite meile sellest märku. Teame, et see ei olnud lihtne. Aga teame ka, et meie koolis õpivad mõtlevad noored, kes on väljakutseteks valmis. Usume teisse. Ja nii need kõned valmisid. Kokku sai aukartustäratav hulk häid mõtteid, mida alljärgnevalt ja ka kogu veebruarikuu jooksul Meie KG vahendusel jagada tahame.

Ülle Räim, 5. veebruar 2018

Maades, kus talviti esineb rohkelt lund, läbivad tihtilugu lumiseid maastikke risti-rästi suusarajad. Mõningates riikides on suur hulk asulaid rajatähistega varustatud. Paljud suusarajad on valgustatud, nii et inimestel on võimalik suuskadega kodu, kooli ja töökoha vahet sõita. Saaremaal sellised suurepärased võimalused puuduvad. See pole aga ainus põhjus, miks oleme suusad kottidesse pakkinud ja teele asunud.

Eve Tuisk, 1. veebruar 2018

Kolmapäeval, 31. jaanuaril osalesid maakondlikul etlejate konkursil Kuressaare linnateatris meie gümnasistid. Merilyn Tänav 11.b klassist (juh Eve Tuisk) pälvis laureaaditiitli, Rasmus Vendel 10.a klassist (juh Marit Tarkin) pälvis eripreemia proosa esituse eest.

Eve Tuisk, 30. jaanuar 2018

Teisipäeval, 30. jaanuaril korraldatud maakondlikul etlemiskonkursil Kuressaare vanalinna koolis läks KG etlejatel väga hästi. Palju õnne teile, valitsete sõna meisterlikult ja veenvalt!

Eve Tuisk ja Marit Tarkin, eesti keele ja kirjanduse õpetajad, 30. jaanuar 2018

Neljapäeval, 25. jaanuaril külastasid vilistlased Melani Nõu, Henri Kelder ja Laura Oolup oma kooli Kuressaare Gümnaasiumi. Põhjus, miks nad tulid, oli lihtne – me ise ju kutsusime neid Meie KG vahendusel. Ja rohkem polnudki vaja. Meil on väga hea meel, et kooli lõpetanud noored tunnevad KGga sidet ning tahavad ikka ja jälle siia tagasi tulla, et oma kogemusi jagada.

Marju Kirss, 29. jaanuar 2018

27. jaanuaril toimus Kuressaare Gümnaasiumis 65. keemiaolümpiaadi piirkonnavoor 8.–12. klassi õpilastele. Osalejaid oli kuuest maakonnakoolist, kokku 51 õpilast. Esikolmikusse jõudsid Kuressaare Gümnaasiumist 6 õpilast: 9. klassist Janari Mölder I koht, 10. klassist Eliisa Täht I koht, Lauri Trumann II koht, 11. klassist Gariina Kudritskaja I koht, 12. klassist Toomas-Daniel Viskus II koht ja Karoline Malk III koht.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii