üles
Teisipäev, 1. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

1. oktoober

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

Rubriik: Uudis
Gert Lutter, 6. juuli 2018

Kuressaare Gümnaasium pälvis suure tunnustuse, kui valiti Saaremaa vallast konkursi "Kaunis kodu 2018" raames Vabariigi Presidendi tunnustuse nominendiks ning on oodatud pidulikule presidendi vastuvõtule 25. augustil Viljandis.

Õnnitlused ja väikesed meened andis koolijuhatajale Toomas Takkisele üle Saaremaa vallavolikogu esimees Tiiu Aro.

Gert Lutter, 26. juuni 2018

Kooli juubeliaastal lõpetasid Kuressaare Gümnaasiumi 40. lennud – 19. juunil oli 9. klasside lõpuaktus ja 20. juunil 12. klasside lõpuaktus.

Siit saad uuesti vaadata mõlema aktuse salvestisi.

Leia end videost, meenuta hetke ja uute kohtumisteni, lõpetajad!

Madli-Maria Naulainen, 24. juuni 2018

Kuressaare Gümnaasiumi vilistlased tähistasid juubelit 22. juunil. Aitäh kõigile, kes armsaks saanud koolimajja kokku tulid, teid oli üle 600! Suur tänu kõigile KG töötajatele ja koostööpartneritele, kes peo õnnestumisse panustasid. Suures piknikusaalis istus koos üle 400 pidulise, diskosaalis lõid meeleolu ja tantsulusti meie oma vilistlas-DJ'd, nostalgiakohvikus lõid keeled ja hääled valla nii mõnedki vilistlased. Oli meeleolukas pidu, loodame, et nautisite. Oleme tänulikud. Kaunist suve!

Eve Tuisk, 21. juuni 2018

Õppeaasta jooksul on KGsse unustatud või kaotatud mitmete kotitäite viisi esemeid, alustades trikoodest ja ujumispükstest, lõpetades spordijalatsite ja dressidega. Kui Sinul või Sinu lapsel on mõni asi kadunuks jäänud, ole hea ja tule sellele järele enne 31. juulit. Kauem neid esemeid alles ei hoita. Asjade kättesaamiseks pöördu tööpäevadel haldustuppa 116.

Madli-Maria Naulainen, 20. juuni 2018

Armsad vilistlased. Oleme pikisilmi oodanud hetke, et teiega taas kohtuda. See hetk on nüüd kätte jõudmas. Juba reedel kohtume armsas koolimajas! Et oma külastust paremini planeerida, tuletame meelde ja täpsustame õhtu sisu.

Gert Lutter, 20. juuni 2018

Täna, 20. juunil kell 14.15 algab Kuressaare spordikeskuses KG 40. lennu lõpuaktus.

On traditsiooniks saanud, et enne või pärast aktust asetavad abituriendid pärja Kuressaare Eesti Vabadussõjas langenute mälestussambale, mälestamaks Eesti Vabadussõjas langenuid. 40. lend viis mälestushetke läbi eile õhtul.

Lühikeste sõnavõttudega esinesid õppealajuhataja Maidu Varik, eesti keele ja kirjanduse õpetaja Merle Rekaya ja 12.c õpilane Cristo Prostang. Pärja asetas Janno Remmel 12.c klassist.

Madli-Maria Naulainen, 15. juuni 2018

Täna külastasid Kuressaare Gümnaasiumi kolleegid Narva Kesklinna Gümnaasiumist, mis on meie kooliga üsna sarnane nii õpilaste kui ka õpetajate arvult. Narva koolitöötajate ja õpetajate huvi oli lähemalt kuulda meie IT-alastest tegemistest, lahendustest ja võimalustest. Kooli tegemisi tutvustasid Toomas Takkis, Madli-Maria Naulainen, Nikolai Räbin ja Maidu Varik.

Eve Tuisk, 13. juuni 2018

Teisipäeval, 12. juunil oli viimane koolipäev 1.–8. ja 10.–11. klasside õpilastele. Pidulikel üleminekuaktustel anti kätte kiituskirjad tublimatest tublimatele õppijatele, tunnustati parimaid klasse spordis, peeti meeles vägevamaid nuputajaid ja silmapaistvamaid lugejaid ning anti üle teatepulgad uutele klassijuhatajatele. Õpetajad aga üllatasid õpilasi sel korral nii ...

Uudis / VariaPärlipäev 2018
Galerii!
Maria Vera Pšenitšnaja, 12.a klass, 12. juuni 2018

Kolmapäeval, 6. juunil toimus Saaremaa kinos Apollo Kuressaare Gümnaasiumi ja huvikooli Inspira parimate õpilaste tunnustusüritus Pärlipäev 2018.

Gert Lutter, 11. juuni 2018

Esmaspäeval, 11. juunil oli meie koolis külas grupp õpetajaid, koolijuhte ja haridusametnikke Peterburist.

Erilist huvi pakkusid külalistele IT-valdkonna teemad.

Kooli tutvustavate ettekannetega esinesid Madli-Maria Naulainen ja Nikolai Räbin, e-õppe võimalustest meie koolis rääkis Maidu Varik ja robootika-alase kava valmistas ette Olle Arak.

Gert Lutter, 11. juuni 2018

11. juunil oli soovijatel võimalik osaleda tunnustatud spetsialisti Ekaterina Koudryavtseva töötoas, teemaks keelte õppimine mängude kaudu.

Marit Tarkini sõnul oli tegemist väga huvitava koolitusega. Olulise teemana tõi ta välja selle, et uue keele õppijat ei tohiks grammatikaga kohe ära ehmatada ning tõi näite, kus kõigepealt räägitakse muinasjutt, arutletakse sõnade erinevate tähenduste üle ja sellega koos tuleb vaikselt grammatika: "Kõigepealt tuleb panna rääkima, siis tuleb ka grammatika."

Eve Tuisk, 11. juuni 2018

27. aprillil valiti Eesti Vabaharidusliidu uus volikogu, mis omakorda valis 5. juunil uueks volikogu esimeheks Margit Düüna, Kuressaare Gümnaasiumi koolituskeskuse Osilia juhataja. Viimased kolm aastat juhtis Eesti Vabaharidusliidu volikogu Reet Valgmaa õppekeskusest Tõru ja enne seda pikka aega koolijuht Ivo Eesmaa meie naabersaarelt Hiiumaalt. Jõudu-jaksu Sulle, Margit!

Riina Haljas, 8. juuni 2018

Reedel, 8. juunil võttis direktor Toomas Takkis vastu Hiina suursaadiku Li Chao ja saatkonna esinduse. Lisaks juhtkonnale olid külalisi vastu võtmas meie hiina keele õpetajad ja õpilased, kes suvel lähevad noortelaagrisse Shanghais.

Maidu Varik, 8. juuni 2018

Sel nädalal olid Kuressaare Gümnaasiumis külas Tallinna Kesklinna vene gümnaasiumi õpilased. 7. klassi õpilaste projekti "Eesti keel selgeks" eesmärgiks oli praktiseerida eesti keeles suhtlemist eestikeelses keskkonnas. "Innovatooriumi" projektis on aga KG ja TKVG koostööpartneriteks nn targa koolimaja arendamisel.

Madli-Maria Naulainen, 7. juuni 2018

Digigirls on 7.–12. klassi tüdrukutele IT-ala tutvustav üritus, mille eesmärk on aidata ka tüdrukutel tehnoloogiateemadega rohkem sina peale saada. Disainimajakas toimunud üritus oli esimene sellelaadne Kuressaares. Varasemalt on tehtud üritusi ennekõike Tallinnas ja Tartus erinevates ettevõtetes.

Jade Marie Laido, 10.a klass, 5. juuni 2018

Kui Merilin tundi jõudis, olid klassikaaslased teda juba õhupallide ja koogiga vastu võtmas. Koogid jagatud, algas pressikonverents. Merilin oli kohustatud pudelit keerutamata vastama kõikidele küsimustele. Arutatud sai sotsiaalmeediat, kostüümidevalikut ning edasisi plaane. Temast on saanud rahulik, positiivselt mõtestatud ning suure elukogemusega noor neiu. "KG on nii vastutulelik, et ma olen väga motiveeritud taas õpingutega alustama, olen rõõmus ja rahul, " ütleb Merilin.

Gert Lutter, 5. juuni 2018

Selle õppeaasta jooksul on olulisemad kooli kodulehekülje osad saanud uue ja senisest mobiilisõbralikuma väljanägemise. Selleks oli ilmselt ka viimane aeg – ligikaudu kolmandik külastusi meie veebilehtedel tehakse mobiilsete seadmetega.

Mis on muutunud?

Gert Lutter, 1. juuni 2018

Täna kirjutavad põhikooli lõpetajad oma esimest lõpueksamit – toimub eesti keele eksam. Kahest osast koosneval eksamil hinnatakse õpilaste teadmisi läbi lugemis- ja kirjutamisülesannete. Head põrumist!

Peale seda jäävad veel matemaatika lõpueksam 8. juunil ja valikeksam 13. juunil ning seejärel ootab üheksandikke juba lõpuaktus 19. juunil.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii