üles
Teisipäev, 27. august 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

27. august

28. august

29. august

30. august

31. august

1. september

2. september

3. september

Töötajate sünnipäevad

1. september

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Gert Lutter, 16. märts 2023

Teisipäev, 14. märts oli 7.–9. klasside teatriõhtu Kolmas Vaatus ettemängupäev. Kell 10 alanud ja kell 16 lõppenud pika päeva jooksul käisid lavalt läbi kõik 12 klassi. Õpilastele jagasid tagasisidet Kuressaare teatri näitleja Tanel Ting ning tuntud raadiohääl ja vabakutseline näitleja Mihkel Vendel. Mõlemad on ka Inspira teatristuudio juhendajad.

Eve Tuisk, 15. märts 2023

Emakeelepäeval viidi läbi Megaaju erivoor, mis oli pühendatud eelkõige meie keele võlule. Küsimused puudutasid murdekeelt, uudissõnu, piltlikke väljendeid ja sõnamõistatusi. Enne Megaaju 7. vooru ja finaali on seis jätkuvalt pinev.

Kristel Salda, 8.b klass, 15. märts 2023

„Vareste kuus“ – noorteraamat, põnev, kaasahaarav, natuke hirmutav, kuid samas ka südant soojendav. 

Soovitan lugeda, sest raamat on põnev ja kaasahaarav ning sündmused ei ole liiga kiire toimumisjärjega. Soovitan lugeda ka teist osa! 

Anu Liik, 14. märts 2023

13. märtsil, kolmanda trimestri esimesel päeval toimus eesti keele tundide ajal kõige vanemas kooliastmes emakeelepäevale pühendatud õigekirjaolümpiaad, et välja selgitada parimad keeletundjad igas klassis, lennus ja kogu III kooliastmes. Osalejateks olid kõik 7.–9. klasside õpilased, v.a puudujad ning need, kellel vahepeal julgus otsa sai, mistap töö jäi esitamata. Täpsuse huvides tuleb lisada, et 7.a ja 7.b klass said oma võimaluse juba reedel, sest esmaspäeval neil eesti keele tundi polnud.

Gert Lutter, 14. märts 2023

Koolis toimub kell 9.45 emakeelepäeva-teemaline Megaaju. Ülejäänud päeva sisustavad üheksandikud teatriga, kui aulas algab kell 10 teatriõhtu ettemäng, kus noortele jagavad tagasisidet Tanel Ting ja Mihkel Vendel.

Gert Lutter, 14. märts 2023

Leedus toimunud jääpurjetamise maailmameistrivõistlustel Ice-Optimist klassis saavutas kolmanda koha Anni Kubjas. Anni käib meie kooli 7.d klassis. Tubli saavutus, Anni, ja palju õnne!

Raina Tiidovee, 13. märts 2023

Järjekordses Tähekese viktoriini voorus teenisid kõige rohkem punkte 1. klassidest Priit Loik, 2. klassidest Madli Tuuling ja Theodor Vabar ja 3. klassidest Nora Org. Nüüd tasub tähelepanelikult lugeda märtsi Tähekest.

Alex Kaju, 8.b klass, 13. märts 2023

„Vääna jäljekütid. Maa ja taeva vahel" – väga põnev ja kaasahaarav. Algul see võib-olla nii ei tundu, sest tutvustatakse kõike ja kõiki, kuid pärast ei suuda lugemist lõpetada enne, kui teos läbi on. 

Kui sul on viimasel ajal väga igav olnud ja otsid põnevust ja väikest adrenaliini, siis on see raamat just sinule. 

Toimetus, 12. märts 2023

Üks ümmargune sünnipäev ei ole üldsegi pisiasi, aga pisiasjad on tihtipeale just need, mis palju rõõmu valmistavad. Kevadist sünnipäeva (seda küll koos lumememmedega!) tähistab täna Ivika Reinart meie tublist töökollektiivist. Soovime Ivikale palju-palju õnne, jaksu ning kõike ilusat kogu koolipere poolt!

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Talv / Gretel SaldaTalv / Kristel SaldaTalv / Anette Tänav
Ene Pidmann, 10. märts 2023

Kunstiringi õpilaste talvetööd, mille autoriteks on Gretel Salda 4.a klassist, Kristel Salda 8.b klassist ja Anette Tänav 4.a klassist.

Karola Alder, 8.b klass, 10. märts 2023

Kui Patricia katuselt surnuks kukub, peavad kõik seda enesetapuks, kuid tegelikult ... 

Raamat räägib tüdrukust, kes ennast katuselt surnuks kukub, ning sellest, kuidas tema paralleelklassist üks tüdruk nimega Lilli seda uurima hakkab, mis tegelikult tüdrukuga juhtus. Lilli teeb seda koos oma sõpradega. Lilli ei usu, et see oli enesetapp, sest päev enne oli ta tüdrukuga rääkinud ning miski ei viidanud sellele, et ta ennast tappa tahaks. Uurimise käigus jõuavad nad selgusele, mis tegelikult Patriciaga juhtus. Nad jõudsid jälile, et ... 

Triin Kald, 10. märts 2023

Pealinnast pärit Ingale on elu toonud põnevaid tööalaseid väljakutseid nii erinevatest lasteaedadest kui muusikakoolist. Lisaks on ta välja andnud ka lastelaulude kogumiku/plaadi „Präänik-Väänik“.

Üheks olulisemaks ja inspireerivaks kogemuseks peab Inga oma seotust rahvamajade ja kultuurikorraldusega, olles juhtinud viimased seitse aastat Laimjala rahvamaja.

Sander Suurhans, 9. märts 2023

Meie kooli 39. lennu vilistlane Risto Lillemets võitis läinud nädalavahetusel Istanbulis toimunud sisekergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel seitsmevõistluses pronksmedali 6079 punktiga.

Madli-Maria Naulainen, 9. märts 2023

25. veebruaril toimus Koerus First LEGO League võistluse üks neljast eelvoorust. Nooruse koolist osales kaks võistkonda: Välgunoored ja Tidrikud. Eelvooru võitsid Tidrikud, kes lisaks robotimängu ja võidukarikale said pääsu aprillis toimuvale finaalvõistlusele. Palju õnne!

Madli-Maria Naulainen, 8. märts 2023

Nädalavahetusel toimus rahvusvaheline veebipõhine robootikavõistlus RoboJam Europe. Võistlus toimus kahel alal: RoboSketch ja Disk Drill. Meie koolist osales kaks võistkonda, kes mõlemad saavutasid väga hea koha ja koondvõitjaks oli meie kool. Palju õnne!

Mairon Nõgu, 9.d, 8. märts 2023

Mitu päeva on põhikooli lõpetamiseni? – see küsimus on iga üheksanda klassi õpilase mõtetes. Mina ei ole erand. Napilt üle trimestri on veel jäänud siin koolis käia, kuid palju on veel teha.

Gert Lutter, 8. märts 2023

Kõik huvilised saavad nüüd etendusi uuesti vaadata, nii et kiika kooli Youtube'i kanalisse ja ela veel kord kaasa tuntud raamatutegelaste seiklustele. Sammalhabe, Toots, Kiir, Arabella, Sipsik, kilplased ja teised tuntud tegelased ootavad!

Anu Rand, 7. märts 2023

2.c klassi lapsed ühinesid Räpina Aianduskooli projektiga „Maasikasõbrad“.

Projekti käigus kasvatame, hooldame ja väetame kuumaasika taimi ja loodetavasti saame ka vilju maitsta. Iga projektis osalev rühm kasvatab ühte punast ja ühte kollast kuumaasika taime.

Kuumaasikas on metsmaasika teisend. Taim kasvab kuni 30 cm kõrguseks. Õisi on taimel õisikus rohkem ja viljad on suuremad kui metsmaasikal.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii