üles
Teisipäev, 27. august 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

27. august

28. august

29. august

30. august

31. august

1. september

2. september

3. september

Töötajate sünnipäevad

1. september

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Geito Jermolov, 9.d klass, 27. märts 2023

Mac Milleri lugu „That's On Me“ on lugu, mis on nii melanhoolne kui ka lohutav nii sõnade kui viisi poolest. Pärast Mac Milleri surma 2018. aastal võttis laulja ja laulukirjutaja Jon Brion Maci lõpetamata albumi „Circles“ enda kätte, et kindlustada albumi võimalikult „puhas“ kõla. „Circles“ lasti lõpuks välja 2020. aasta jaanuaris. Albumis on palju häid lugusid, kuid „That's On Me“ on üks minu lemmikutest.

Anita Kangur, muusikaõpetaja, 27. märts 2023

24. märtsil toimus Kuressaare Nooruse Kooli algklasside laulukonkurss, kus võisteldi kahes vanuseastmes: kell 16.00 1.–2. klassid ja kell 18.00 3.–4. klassid.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 25. märts 2023

Nooruse kooli solistide lauluvõistluse „Nooruse Täheke“ auhinna võidutööd. Autoriteks on Melani Saat, Noora Nook ja Mirtel Salda 6.b klassist ning Melissa Sisas 6.c klassist.

Raina Rääp, 24. märts 2023

3.b voolitud hiired on nii nunnud ...

Voolisime hiiri ja tegime nende kohta lauseid, kasutades äsja õpitud keelereeglit. Kas lugeja tunneb ära, mis reegliga tegu?

Tiina Kaup, 24. märts 2023

Toshikazu Kawaguchi „Enne kui kohv jahtub“ – raamat, mis on meeldinud meie üheksandikele!

Ühel Tōkyō väikesel kõrvaltänaval asub tilluke kohvik, mis on pakkunud oma klientidele hoole ja armastusega keedetud kohvi juba üle saja aasta. Aga see pole kõik: koos kohviga on külastajal võimalus rännata minevikku.

Inge Jalakas, 23. märts 2023

18. märtsil toimus Kuressaares Koolitants 2023 maakondlik tantsupäev, kus osales ka Kuressaare Nooruse Kooli huvikool Inspira tantsurühm Celeste.

Kärt Keert, 23. märts 2023

7.a klass käis projekti „Teater maale“ raames Eesti Noorsooteatris vaatamas etendust „Miks me varastasime auto“.

Raili Kaubi, 23. märts 2023

17. märtsil võõrustas meie kool tehnoloogiavaldkonna ainete olümpiaadi piirkonnavoorust osavõtjaid.

Eve Tuisk, 22. märts 2023

Kodutütardel on põnevad ja kiired ajad. 10.–11. märtsil osaleti kodutütarde viktoriinilaagris Muhus, kus saavutati uhke teine koht!

Nädal hiljem, 18. märtsil korraldati aga ühine õppepäev meie kooli noorkotkastega.

Kristofer Rohi, 8.d, 22. märts 2023

Raamat, mis sobib krossihuvilistele ning kõigile, kes unistavad saada profisportlaseks.

Artikkel / Klassilood3.a lillepidu
Reet Lasn, 21. märts 2023

Digiõpetuse tunnis õppisime referaati kirjutades, kuidas piltidele allkirju panna. Tänases käelise tegevuse tunnis mõtlesime, mis võiks olla minu pildiallkiri. Mõned meie pealkirjadest: „Rõõmus lill“, „Ilusad kevadlilled“, „Minu lilleväli“, „Kevadlilled, armsad, head“, „Lillesuvi“, „Lilleaasaline kevad on varsti kohal“, „Lillepeo päev“.

Eve Tuisk, 20. märts 2023

6.–10. märtsil käisid kaheksa meie kooli õpetajat ja töötajat Erasmus+ õpirändel Kopenhaagenis. Kohtuti konsultatsioonifirma Resonans partneri David Juliga ning külastati Kopenhaageni rahvusvahelist kooli (Copenhagen International School).

Kaarel Kallasmaa, 9.b klass, 20. märts 2023

Indie rock stiilis loo „Do I Wanna Know?“ on kirjutanud tuntud inglise bänd Arctic Monkeys.

Lugu on väga kaasahaarava ja meeldejääva kitarrimeloodiaga, mis kooskõlas vokaalide ja muude erinevate heliliste nüanssidega annavad loole oma isikupärasuse. Seda kuulates tekib mitmeid erinevaid emotsioone.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Portree / Eerik Elias RekayaPortree / Karola JalakPortree / Hannes Pulk
Ene Pidmann, 17. märts 2023

4.b klassi õpilaste kunstitunnis valmined eest- ja külgvaates portreed. Autoriteks on Eerik Elias Rekaya, Karola Jalak ja Hannes Pulk.

Ülle Jasmin, 17. märts 2023

Oli tore päev keskkonnaametis koos Mahe Metsalu ja Margus Otsaga. Linnuteadlane Margus Ots rääkis meile aasta linnust ja õpetas, kuidas meisterdada lindudele pesakaste. Me saime sellega hakkama!

Liigume nüüd rõõmsalt kevadele vastu ja jääme ootama oma pesakastidesse linde.

Kätrin Tamira Kanemägi, 9.d klass, 17. märts 2023

Veebruar oli siiani üks kõige tegevusterohkemaid kuid meie õpilasesindusele. Suurimas fookuses olid meil sõbrapäevanädal, vabariigi aastapäev ja HuNt konverents.

Annely Oolup, 17. märts 2023

Laupäeval, 11. märtsil toimusid Kuressaare spordihoone kergejõustikuhallis kõige noorema vanuseklassi (2012/13. aastal sündinud) sisekergejõustiku meistrivõistlused. Võistlusaladeks 50 m jooks, 200 m takistusjooks, turboodavise, kaugus- ja kõrgushüpe.

Lisette Sepp, 8.b klass, 16. märts 2023

Tänapäeva lapsed vist küll ei hiili varahommikuti naabripoisi aia taha! 

„Krahvilossi varemeil“ on raamat, mille kaudu saab näha eelmise sajandi laste elu ja perekonda ning huvitav lugu paelub iga lugejat. 

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii