üles
Teisipäev, 1. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

1. oktoober

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

Rubriik: Uudis
Maidu Varik, 14. märts 2019

Emakeelepäeva e-etteütlusel said oma teadmisi proovida ka paljud KG õpilased.

Midu vika shul olli???

Laine Lehto, 13. märts 2019

8. ja 9. märtsil toimus Jõgeva Põhikoolis XXIII Alo Mattiisenile pühendatud koolinoorte vokaalansamblite konkurss. KG huvikooli INSPIRA esindas kolm kollektiivi: segaansambel Kolm-kaks-läks! ja tütarlaste ansambel Kõlagu (juh Pilvi Karu) ning noormeeste ansambel Õunaraks (juh Laine Lehto). Oma vanusegrupis laulsid end esikümnesse Kolm-kaks-läks! (8. koht) ja Kõlagu (5. koht). Palju õnne!

Annely Oolup, 6. märts 2019

Meie kooli sportlane Marilis Remmel võistles edukalt Valgevene pealinnas Minskis.

Ene Pidmann, 20. veebruar 2019

7.b klassi õpilase Mariliis Maasiku segatehnikas töö "Eesti uus ja vana kunst" saavutas maakondliku kunstiolümpiaadi kodutööde hulgas 133 punktiga esimese koha.

Kunstiolümpiaad koosneb kolmest osast: kodutöö, teooria ja kohapeal tehtud loovtöö. Üldkokkuvõttes saavutas Mariliis auhinnalise III koha.

Kristin Lauri, 13. veebruar 2019

Võistlus oli äärmiselt tasavägine ja punktivahe peaaegu olematu. Kõige suurem konkurents oli II kooliastmes, kus ettasteid oli kõige enam.

Žürii oli koosseisus Karl-Kevin Lauri (4.c klass), Uku Timm (12.c klass), Elise-Maria Trei ( 9.a klass), Gretten Vaga (11.a klass) ja Kaja Puck.

Ülle Räim, 4. veebruar 2019

Maades, kus talviti esineb rohkelt lund, läbivad lumiseid maastikke risti-rästi suusarajad. Mõningates riikides on suur hulk asulaid rajatähistega varustatud. Paljud suusarajad on valgustatud, nii et inimestel on võimalik suuskadega kodu, kooli ja töökoha vahet sõita.

Madli-Maria Naulainen, 4. veebruar 2019

Täna toimus KGs Tartu rahule pühendatud kõnekoosolek, kus 9.–12. klasside õpilased mõtisklesid Eestist. Oli suur rõõm kuulda, et meie ühiskond noori kõnetab ja jutuks tulid nii rõõmud kui mured. Tähelepanu pöörati eesti keele saatusele, teemaks olid liiklusohud ja meie roll liiklejana, meenutati ajalugu ja olulisi sündmusi, mis meid vabadusse toonud, tänati selle eest, mis meil on. Aitäh kõigile noortele, kes kõnesid koostasid, ning eriline tänu neile, kes oma kõned koosolekul ette kandsid. Oleme rõõmsad ja uhked, sest just teie mõtted ja sõnumid on need, mis meie tulevikku kujundama hakkavad.

Madli-Maria Naulainen, 1. veebruar 2019

Kõik neli Kuressaare Gümnaasiumi 6. klassi käisid ühiskonnaõpetuse tunni raames Kuressaare kohtumajas, et lähemalt uurida, kuidas käib kohtumõistmine ja millega kohtumajas tegeldakse. Oleme tänulikud kohtumajale, kes oma tööajal oli valmis meie õpilasi vastu võtma ja lastele kohtute praktikast rääkima. Suur tänu kohtumaja juhile ja kohtunikule Külli Mõlderile ning kohtunik Kristel Pedassaarele.

Merle Rekaya, 31. jaanuar 2019

29. jaanuaril toimus Kuressaare Vanalinna koolis Saare maakonna etlejate konkurss, kus osales üle 40 sõnaseadja 4.–12. klassini. Eripreemia hea diktsiooni eest pälvis Anna Hamburg 4.c klassist (juhendaja Katrin Liiva) ja laureaaditiitli Riin Suuster 9. klassist (juhendaja Maret Laurson). Palju õnne!

Annely Oolup, 30. jaanuar 2019

Ligi 600 noort kergejõustiklast võistles nädalavahetusel Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti U14 ja U16 vanuseklasside meistritiitlite nimel.

Merle Rekaya, 28. jaanuar 2019

25.–26. jaanuaril toimus Kuressaare Gümnaasiumis seitsmes Eesti noorte lauljate konkurss Solistica. Kolmel võistluskontserdil astus üles 58 Eesti parimat noort solitsti 4.–12. klassini. Lauljaid hindas žürii kooseisus Mikk Targo, Jaan Sööt, Helin-Mari Arder, Kaia Saaremäel, Ahto Nellis, Leana Vapper-Dhoore ja Stefan Airapetjan. Parima saarlase tunnustuse sai meie kooli noormees Oliver Leppik, keda juhendab Helle Rand.

Uudis / ÕppetööMega-uudiseid
Maidu Varik, 25. jaanuar 2019

Megaaju turniir on jõudnud poole peale ja juhtpositsiooni hoiab viie vooru järel 12.c klassi võistkond – maakonna koolinoorte mälumängumeistrile kohaselt.

Annely Oolup, 21. jaanuar 2019

Möödunud nädalavahetusel toimus Tallinnas Lasnamäe spordihallis TV 10 Olümpiastarti II etapp.

Uudis / Klassilood7.b klassi Pärnu reis
7.b klassi Pärnu reis / Marko Kesküla7.b klassi Pärnu reis / Marko Kesküla
Aija Lember, 7.b klass, 18. jaanuar 2019

12. jaanuaril sõitis 7.b klass Pärnusse Terviseparadiisi ja Pärnu vangla põgenemistubadesse.

Annely Oolup, 17. jaanuar 2019

Eelmisel nädalavahetusel selgusid Tallinnas Lasnamäe spordihallis Eesti parimad kergejõustiklased U14, U16, U18 ja U20 vanuseklassides. Selgitati välja Eesti meistrid mitmevõistluses.

Maidu Varik, 16. jaanuar 2019

Koolivaheajal toimus Pärnus juba 29. korda Eesti Koolispordiliidu õpetajate võrkpalliturniir. Turniiril osales 37 võistkonda, lisaks Eesti koolidele olid esindatud Läti ja Soome.

Annely Oolup, 15. jaanuar 2019

Sel korral oli mõlema vanusegrupi ühiseks alaks nii poistel kui tüdrukutel 60 m tõkkejooks. Lisaks võistlesid nooremad poisid teivashüppes ja nooremad tüdrukud kaugushüppes. Vanematel poistel oli teiseks alaks kaugushüpe ja tüdrukutel teivashüpe.

Inge Jalakas, 11. jaanuar 2019

Sulgpall on sobiv liikumisviis igale vanusele ja figuurile.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii