üles
Teisipäev, 1. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

1. oktoober

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

Rubriik: Uudis
Käti Saar ja Triin Tõnisots, 8.c klass, 17. aprill 2019

Kolmapäeval, 10. aprillil toimusid Kuressaare Gümnaasiumis ujumise meistrivõistlused, mis olid mõeldud tervele koolile, 1.–12. klassile.

Olle Arak, 17. aprill 2019

KG robotiklubi osales laupäeval, 13. aprillil Viimsis Karulaugu spordikeskuses selle kevade suurimal üle-eestilisel robotivõistlusel Robomiku Lahing 2019.

Maidu Varik, 16. aprill 2019

Europarlamendi saadik Urmas Paet rääkis kohtumisel KG 12ndikega maailmapoliitika aktuaalsetel teemadel ja andis ülevaate europarlamendis arutlusel olevatest küsimustest.

Kuna ettekandes juhiti tähelepanu sellele, et seni suhteliselt vaikne Arktika on seoses kliima soojenemisega omandamas suuremat geopoliitilist tähendust, tahtsid ka kuulajatest abituriendid arutada, miks ikkagi poliitikute keskkonnakaitsealased sõnad tihtipeale reaalsuseks ei muutu.

Youtube video!
Aktiivne vahetund võimlas / erakoguAktiivne vahetund võimlas / erakogu
Ülle Räim, 16. aprill 2019

Aktiivne vahetund aitab koolipäeva rõõmsaks teha!

Gert Lutter, 12. aprill 2019

Nagu igal kevadel, ilmuvad soojade ilmade saabudes kooliõuele noored õnneotsijad ja kogu koolimaja võib akendest kaasa elada vahel üsna eripärastele pulmarituaalidele. Kuigi lennupulma ettepanekutega tegi otsa lahti 11.b, siis esimese välisetenduse au läheb 11.a klassi muruniidukite armeele. Richardi juhendamisel toimunud rituaalne kooliõue muruhooldus avaldas väljavalitule sellist muljet, et Leissi jah-sõna ei tulnud kaua oodata.

Klassijuhataja Marit on õnnelik, sest kokku sai superteadmistega noorpaar. "Õige valik!" arvasid ka klassiõed peiu kohta, maakonna eesti keele tasemetöö 100%-liselt sooritamine pole naljaasi!

Uudis / KonkurssMoelennuk 2019
Raili Kaubi, 11. aprill 2019

5. aprillil osalesime Tallinnas noorte poolt korraldataval vabariiklikul moekonkursil Moelennuk 2019.

Sel aastal sai laval näha 13 kollektsiooni 15 noorelt disainerilt ning meie koolist võtsid osa Meeli Kombe (9.b) kollektsiooniga „Погоди” ja Goria Siirak (10.a) kollektsiooniga „Electric love”.

Tiia Kuusk, 9. aprill 2019

Seitsmendat korda toimunud mõttespordi olümpiaad oli ajaloo osalejaterohkeim – võistlusest võttis osa 1076 õpilast 70 koolist.

Laine Lehto, 8. aprill 2019

Reedel, 5. aprillil astusid võistlustulle ETVs laulusaate „Tähtede lava” vanema vanusegrupi kümme parimat, nende seas ka meie kooli 7.c klassi õpilane Oliver Leppik (juhendaja Helle Rand), kelle esituses kõlas Rolf Roosalu ja Aapo Ilvese laul „Tulilinnud”. Žürii koosseisus Hirvo Surva, Sünne Valtri ja Saara Kadak valis välja viis järgmises voorus osalejat, Oliveril on võimalus veel telefonihääletuse teel saada kuuendaks õnnelikuks, kes publiku soovil edasi pääseb. Aega noormehe poolt hääletada on ainult kuni neljapäeva, 11. aprilli pärastlõunani kell 16.

Raili Kaubi, 5. aprill 2019

22. märtsil toimusid tehnoloogiavaldkonna piirkondlikud olümpiaadid.

Raido Kahm, 4. aprill 2019

27. märtsil Kuressaare Gümnaasiumis toimunud Lääne-Eesti regiooni minivõrkpalli finaalvõistlustel oli poiste meeskond võidukas ja tüdrukud saavutasid teise koha.

Raido Kahm, 3. aprill 2019

Möödunud aasta suvel valminud Arensburgi Meridiaani platsil saab nüüd mõnusalt jalgu puhates geograafia üle mõtiskleda.

Annely Oolup, 3. aprill 2019

Meie noortel kergejõustiklastel on võistlussarja TV 10 olümpiastarti III etapp seljataga.

Toimetus, 1. aprill 2019

Õppekava kui diskursus kannab endas implitsiitselt ühiskondlikke arenguid ja eksplitsiitselt nende arengute mõjul kujunenud haridusfilosoofiat.

Õpetajate paremaks ettevalmistamiseks lõimigupõhiseks õppeks otsustasid KG õpetajad teha senisest suuremat ainetevahelist koostööd, mis eeskätt tähendab õpetaja jaoks välja tulla mugavustsoonist, tulles välja enda ainest ja sisenedes hoopis teise aine õpetamisse.

Maidu Varik, 1. aprill 2019

Tulenevalt hinnetega "piitsutamise" lõpetamisest ja põhikooli lõpueksamite kadumisest, on vaja ka uusi kriteeriume õpilaste vastuvõtul gümnaasiumisse – kuna KGsse on jätkuvalt suur tung.

Sel aastal rakendame vastuvõtul esmakordselt teaduslikke uuringuid. Lisaks tavapärasematele uuringutele kehaanduritega ja ajulainete mõõtmisele, pööratakse tähelepanu õpi-geeni olemasolule. Õpilastel on ka ise võimalik uuringutes kaasa lüüa, selgitamaks välja sobivamaid pinginaabreid ja klassikaaslasi.

Triinu Räim, 8.b klass, 26. märts 2019

22.–24. märtsini Saaremaa Ühisgümnaasiumis toimunud 28. Saaremaa Miniteatripäevadelt tõi Inspira teatristuudio koju auväärse laureaaditiitli.

Eve Tuisk, 22. märts 2019

Reede õhtul kell 16.30 astuvad Saaremaa Miniteatripäevadel 2019 lavale Inspira teatristuudio noored etendusega "Peegeldus perroonil". See on loodud Gerly Otsa "Vaksali" põhjal, mis esietendus Suurel Teatriõhtul 2018 ja pälvis laureaaditiitli. Noori juhendab Tanel Ting.

Kohtume õhtul Saaremaa ühisgümnaasiumis, et omadele kaasa elada!

Maidu Varik, 20. märts 2019

eTwinningu raames tehtud rahvusvahelise projektitöö tunnustamiseks kooli tasandil pälvis eTwinningu kooli märgi 8 Eesti õppeasutust, nende hulgas ka Kuressaare Gümnaasium.

Märgi saamiseks peab kool vastama teatud kriteeriumidele, sh aktiivne projektitegevus nii õpilaste kui õpetajate hulgas ja nähtavus ka Euroopa tasandil.

Anu Rand, 19. märts 2019

1.c klassi õpilased ühinesid sel õppeaastal Räpina Aianduskooli projektiga "Tomatisõbrad".

Kasvatame kahte sorti tomateid. Need on "Venus" ja "Vilma". Oleme jõudnud taimed istutada suurematesse pottidesse, kastame neid vajadusel, jälgime nende kasvamist ja arengut. 18. märtsil puhkesid sordil "Venus" esimesed õied. Nii on huvitav õppida!

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii