üles
Teisipäev, 27. august 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

27. august

28. august

29. august

30. august

31. august

1. september

2. september

3. september

Töötajate sünnipäevad

1. september

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Maris Rebel, 27. aprill 2023

11. aprilli õhtul kogunes Nooruse koolis taas hulk lapsevanemaid, kes soovisid osa saada hoolekogu poolt ellu kutsutud koolitusest, mis keskendus sel korral lapsi ümbritsevatele ohtudele ja võimalustele abi saamisel. Koolituse läbiviijateks olid Politsei- ja Piirivalveamet koos Saaremaa Toetava Hariduse Keskusega.

Tiiu Smidt, 27. aprill 2023

1. mail on koolimaja suletud. Häid pühi!

Kaur Rahnel, 9.b, 25. aprill 2023

„SAUN“ on teine lugu ansambli Meie Poiss albumilt „Puhas Bronks“. Lugu meenutab stiili, mida esitavad paljud popansamblid, näiteks Meie Mees.

Lugu jõudis minuni tänu sellele, et ootasin albumit pikemat aega, ja kui album lõpuks avaldati publikule, armusin ma sellesse kohe.

Sander Ringvee, 8.a, 25. aprill 2023

autovarguste müsteerium

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Loomad / Helen PreiLoomad / Meribel SaatLoomad / Kristiina Andreas
Ene Pidmann, 21. aprill 2023

7.c, 6.b ja 6.c klassi õpilaste graafiliselt kujundatud loomatööd, mille autoriteks on Helen Prei, Meribel Saat ja Kristina Andreas.

Intervjuu / Varia60 päeva lõpetamiseni
Galerii!
Eve Tuisk, 21. aprill 2023

Eesti keele proovieksam on tehtud, matemaatika proovieksam on veel ees, õige pea algaval vaheajal saab teha sisseastumistesti Saaremaa Gümnaasiumisse, juba mõnda aega saab viia sisseastumisdokumente Kuressaare Ametikooli. Mida tunnevad ja mõtlevad 9. klassi õpilased selles virvarris?

Kristin Lauri, 21. aprill 2023

Saaremaa vald valib igas kuus hariduslugu. Märtsikuu hariduslooks valiti podcast (taskuhääling) Saare Noored, mille toimetamiseks on oma jõud ühendanud kolme Kuressaare põhikooli õpilasesinduste õpilased Karola Kuldsaar, Nora-Liisa Viherpuu ja meie kooli õpilasesinduse asepresident Aleksandra Uue.

Annely Oolup, 21. aprill 2023

Reedel,14. aprillil toimusid Kuressaare Vanalinna koolis traditsioonilised rahvastepallivõistlused ja seda juba 26.korda. Osaleda võisid kõik 1.–5. klassi rahvastepallihuvilised erinevatest Saaremaa koolidest. 

Artikkel / KlassiloodLilled tärkavad!
Triin Kõue, 21. aprill 2023

1.c klass kasvatab oma päikselises klassis peiulilli. Ootame esimesi õienuppe avanemas.

Hanna Paju, 8.a, 21. aprill 2023

„Ma ei usu, et su vend seda tegi, ja ma proovin seda tõestada.“

Artikkel / KlassiloodTeater ja alpakad
2.a klass Pärnus / Ülle Jasmin2.a klass Pärnus / Ülle Jasmin2.a klass Pärnus / Ülle Jasmin
Ülle Jasmin, 20. aprill 2023

2.a klass käis Pärnus Endla teatris vaatamas muusikalist etendust „Tipp ja Täpp“. Külastasime ka Ares asuvat alpakafarmi. Päev oli küll pikk ja väsitav, aga muljeterohke. Kodu poole sõites unistasime juba järgmisest reisist.

Raili Kaubi, 20. aprill 2023

14. aprillil 2023. aastal korraldas Tallinna Ülikool põhikooli õpilastele üleriigilise kodunduse olümpiaadi.

Kodunduse olümpiaadi vabariiklikus voorus osalesid Eesti maakondade ning Tartu, Pärnu ja Tallinna parimad, kokku 14 õpilast. Saare maakonda esindas meie kooli 9.d klassi õpilane Kätrin Tamira Kanemägi.

Artikkel / Klassilood2.b klass päästjatel külas
Lapsed päästjate toimetusi uudistamas / Merle TustitLapsed päästjate toimetusi uudistamas / Merle TustitLapsed päästjate toimetusi uudistamas / Merle Tustit
Merle Tustit, 19. aprill 2023

Sel kevadel kutsuti 2. klassi õpilasi Kuressaare päästekomandosse osalema koolitustel „Päästjatel külas.“

Ühel toredal aprillikuu päeval võtsimegi ette külaskäigu Kuressaare päästekomandosse.

Meie klass jagati kahte gruppi ja koolitus võis alata.

Teade / VariaRattaga kooli!
Tiina Käen ja Juhan Kolk, KNK rattasaadikud, 19. aprill 2023

Reedel, 14.aprillil toimus kooli rattaparklates salajane aktsioon. Kokku said loetud kõik kooli territooriumile pargitud 64 jalgratast, 3 tõukeratast ja 7 elektritõukeratast – kokku 74 kaherattalist. Andmed said edastatud FB gruppi „Rattaga kooli“.

Gert Lutter, 18. aprill 2023

3.–9. aprillil toimus järjekordne koolidevaheline liikumisvõistlus. Seekord Liikumisrõõmu mõõduvõtu nime all toimunud kampaania raames sai kokku lugeda nii oma päevas kogutud samme kui ka läbitud kilomeetreid.

Üldarvestuses olid meie kooli usinaimad liikujad Merita Õigemeel (lapsevanemate sammude I koht), Margus Kivi ja Siiri Nurk (vastavalt lapsevanemate kilomeetrite arvestuse I ja III koht) ning Melissa Kivi (õpilaste kilomeetrite kogumise III koht).

Mereohutuse koolitus / Juhan KolkMereohutuse koolitus / Juhan Kolk
Juhan Kolk, 17. aprill 2023

Reedel, 14. aprillil käisid meie 8. klassid basseinis mereohutuse koolituse praktikal. Prooviti päästerõngasse sulberdamist, kummipaadi ümberpööramist, uppunud sõbra pinnale toomist ja vees päästevesti õigesti selga panemist. See oli jätk 24. märtsil toimunud teooriale.

Saaremaa Vabatahtlik Merepääste Selts, Lääne prefektuur ja Kuressaare politseijaoskond – suur suur aitäh teile elutähtsa kogemuse jagamise eest!

Eve Tuisk, 17. aprill 2023

Megaaju 7. vooru võitsid õpilaste arvestuses (ja ka üldarvestuses) 7.b JAH ja 8.c iii (mõlemal 9 punkti). 3.–9. kohta jäid jagama õpilaste võistkonnad.

Parim õpetajate võistkond oli ITT 7 punktiga, jäädes sellega jagama 10.–15. kohta.

Taavet Tenno, 8.d, 17. aprill 2023

„Loomaaed pagasis“ – põnev, naljakas ja õpetlik.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii