üles
Teisipäev, 27. august 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

27. august

28. august

29. august

30. august

31. august

1. september

2. september

3. september

Töötajate sünnipäevad

1. september

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Kristel Paju, 31. mai 2023

22. ja 23. mail käisid neljandad klassid õppereisil Läänemaal.

Helle Rand, 31. mai 2023

Reedel, 26. mail esinesid kooli aulas meile koorid ja rahvatantsijad, et peomeeleolu tekitada ka saali kogunenud publikule.

Nataliia Dotsenko, 31. mai 2023

Meie kooli Ukraina õpilased käisid õppereisil Tartus. Lapsed said tutvuda ERMi väljapanekutega, uudistada AHAA teaduskeskust ning isegi Emajõel laevaga sõita! Mida lapsed arvasid, saad lugeda siit.

Annely Oolup, 30. mai 2023

Maikuu jooksul toimus mitu kergejõustikuvõistlust nii maakonnas kui vabariigis. Meie kooli kiiremad jooksjad, hüppajad, viskajad, tõukajad ja heitjad said  juurde palju võistluskogemusi, meeskonnaga tegutsemise oskusi ning ületati kindlasti ka  oma isiklikke rekordeid.

Galerii!
Mairon Nõgu, 9.d, 30. mai 2023

Tutiball – see oli sündmus, mida olin kaua oodanud ja mis tähistas minu põhikooli aastate lõppu. Öeldakse, et tutiball on viimane peatus enne täiskasvanuelu, kuid minu jaoks oli see ennekõike uue alguse sümbol. See õhtu täis tantsu, naeru ja unistusi andis mulle energiat ja otsusekindlust, et kasutada ära järgmised 28 päeva täielikult. Olen valmis seiklusteks ja väljakutseteks, mis mind ees ootavad gümnaasiumis.

Inge Jalakas, 30. mai 2023

Möödunud nädalal toimus Nooruse koolis II pentatlon (KG järgi X). Tegemist on võistkondliku teatevõistlusega, kus tuleb mõõtu võtta viiel spordialal: ujumine, vaba-/täpsusvisked, rattakross, jooksmine ja mälumäng, mis seekord toimus Actionboundi äpiga orienteerudes.

Ülle Räim, 29. mai 2023

Hingamine on tähtis kõikides elu osades - olgu see sportimine, sõjaväe asjad, sukeldumine või avalikult esinemine. Alati aitavad hingamise tehnikad pinget alandada.

Ilotana Ajangu, 7.b klass, 29. mai 2023

Autor kõneleb teoses kolimise, surma-, kummituste, needuse-, hirmu- ja sõpruseteemadel. Ta otsib vastuseid küsimustele, mis juhtub, kui sa ei uuri enne majja sissekolimist, mis selles majas on juhtunud. Kui hea on see, kui saad oma vanematega hästi läbi ja nemad mõistavad sind ja sina neid. Autor jõuab järeldusele, et oma kodu jääb ikka kõige kallimaks kohaks, kus olla, elada.

Jette Tiitus ja Tuule Kalamees, 8.a, 26. mai 2023

Täna kõlas viimane koolikell Nooruse kooli teise lennu lõpetajatele. Tutipäevaaktusel tervitasid tutipäevalisi esimeste klasside õpilased, ühise etteastega esinesid kõik kaheksandikud, koolijuht Marit Tarkin ning sõna võtsid ka noorte endi kunagised 1. klasside õpetajad. Lõpetajate nimel kõneles Karl Vaha. 8. klasside mõtted seadsid kokku Jette Tiitus ja Tuule Kalamees. (Toim)

Artikkel / VariaNädala kunstitöö
Lilled / Lisette LooLilled / Karoli ReinartLilled / Travis Tiitus
Kristin Lauri, 26. mai 2023

7.d klassi õpilaste värviküllased lillekompositsioonid, mille autoriteks on Lisette Loo, Karoli Reinart ja Travis Tiitus.

Tiiu Smidt, 26. mai 2023

Pühapäeval, 28. mail koolimaja suletud. Häid pühi!

Katrin Liiv, 26. mai 2023

Ka neljas päev algas laagrikorra kohaselt hommikuvõimlemisega, mida seekord viisid läbi 5.c tüdrukud Linell Leppik ja Heleena Maria Aas. Ilus päikesepaisteline ilm soosis igati õuetegevusi, nii said 5.a ja 5.b klass matkarajal elusloodusega tutvust teha, 5.c meisterdas vannipalle ja õppis määrama taimi. Eluliste oskuste omandamiseks toimusid esmaabi õpitoad ja erinevate sõlmede tegemise koolitused. Päeva mahtusid sportlikud töötoad liivaväljakul jalgpallireegleid õppides ja kettagolfi harjutades.

Kersti Kirs, 25. mai 2023

Kahel maikuu reedesel hommikul kohtusid kaheksandikud inglise keele tunnis Zoomi vahendusel Zaporizhzhia Gymnasiumi õpilastega, kes Ukraina keerulise olukorra tõttu ühinesid meiega oma kodudest.

Artikkel / Klassilood3.a klassi kevadetulek
Reet Lasn, 24. mai 2023

3.a klassi kevadetulek saabus lillede ja luuleridadega ...

Virge Lember, 23. mai 2023

Kaasahaaravad küsimused, pingeline võistlus ja silmapaistvad saavutused – nii võiks iseloomustada lõppevat mälumänguhooaega, milles nägime osalemas rohkem võistkondi kui kunagi varem. Kõik osalenud võistkonnad väärivad suurt kiitust, sest olite tõeliselt vapustavad! Kuid mõned teist paistsid eriti silma.

Artikkel / KlassiloodMutukad-putukad!
Mutukad! / 2.c klassMutukad / 2.c klass
Anu Rand, 23. mai 2023

2.c klassi õpilaste meisterdatud kevadrüüdes mutukad.

Epp Kristel Tuisk, 7.b klass, 22. mai 2023

Raamat kõikidele, kes nagu Lucie pole veel iial kuulnud toksilise šoki sündroomist, kõikidele, kes usuvad ükssarvikutesse … või siis mitte.

Artikkel / VariaNädala kunstitöö
Tulbid / Birgit SõmmerTulbid / Eti NõguTulbid / Marite Sepp
Sirje Mehik, 19. mai 2023

Tulpide aeg on täies hoos! 5.a klassi kunstitööde autorid on Birgit Sõmmer, Eti Nõgu ja Marite Sepp.

Lehekülg: eelmine /365 järgmine

Kuulutused

Galerii