üles
Esmaspäev, 30. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

30. september

1. oktoober

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

Rubriik: Uudis
Argo Jürisson, lapsevanem, 11. detsember 2019

7. detsembril sai Võru spordikeskuses avastardi TV 10 olümpiastardi 49. hooaeg. Esimene etapp oli Kuressaare Gümnaasiumile väga edukas, I grupi koolide arvestuses saavutati 4. koht.

Olle Arak, 10. detsember 2019

28. novembrist kuni 1. detsembrini toimusid Hiinas Guangzhous robootikaalade maailmameistrivõistlused Makeblock robotitele. Võistlustel oli kavas neli ala: MakeX Spark, MakeX Premier, MakeX Challenge ja MakeX Starter. Viimane jagunes omakorda nooremaks ja vanemaks vanusegrupiks. Nooremas, kõige osavõtjaterohkemas võistlusklassis osalesid ka meie robotiklubi kaheliikmelised võistkonnad: Andri Karpu ja Robin Pruunlep ning Raimond Metsalu ja Remii Treirat.

Tiia Kuusk, 9. detsember 2019

25.–28. novembrini toimus mõttespordi olümpiaadi I etapp. Kuressaare Gümnaasiumi õpilased võtsid osa kõigist mängudest. Osavõtjate arvu poolest oli KG osalevate koolide seas 5. kohal, kokku osales meie koolist 39 õpilast.

Uudis / ÕppetööTalTechis algas vastuvõtt!
Marcus, Raul ja Martin elektroonikalaboris / Maidu VarikTulevased insenerid Leissi ja Susann-Marell ametis vooluringi koostamisega / Maidu VarikPraktikum paindtootmisüsteemide ja robootika demokeskuses / Maidu Varik
Maidu Varik, 6. detsember 2019

Tallinna Tehnikaülikooli (TalTechi) inseneriteaduskonna kutsel said KG õpilased võimaluse ülikooliga lähemalt tutvuda.

Eve Tuisk, 4. detsember 2019

Jah, just, lugesid õigesti! Hingedekuu – meie koolis tuntud ka kui teatrikuu – tegijad on kadri ja mart, meie esivanemate hingede kehastused. Ei näe just väga tihti, et gümnaasiumiõpilastel ühine siht nõnda silme ees on nagu möödunud mardipäeval, kui nad kõik oma väikestele sõprusklassidele marti jooksmas käisid. On märkimisväärne, et 1.b klass neile kadripäeval vääriliselt vastas ja suisa viiele klassile oma vahvat kadrietendust näitas. Milline suurepärane viis õppimiseks!

Uudis / KultuurSihtkoht Klaipėda!
Gert Lutter, 3. detsember 2019

Sõleseppade „beebi“ sai esimesed ristsed, kui 30. novembril osalesime Europeade 2020 ülevaatusel. Täna selgunud tulemuste põhjal on meid valitud üheks Eestit esindavaks rahvatantsurühmaks viit tuhandet tantsijat, muusikut ja lauljat ühendaval folgipeol Klaipėdas.

Virge Lember, 2. detsember 2019

Mehhikopärased puuristile keritud värvikirevad kaunistused on erineval kujul levinud mitmel pool Lõuna-Ameerikas. Mehhikos Ojo de Dios´e ehk Jumala silma nime kandvaid sümboleid on lihtne ja huvitav ise teha ning usutakse, et need aitavad näha ja mõista seda, mis inimsilmale muidu arusaamatuks jääb. Klassiruumi seinal peaks seega neist kasu olema küll!

Gert Lutter, 25. november 2019

Kaks nädalat tagasi käisid kõik gümnaasiumiklassid oma esimese kooliastme sõprusklassidele marti jooksmas. 1.b klassile meeldis see nii väga, et nad tahtsid vastukülaskäiku teha. Lisaks 10.b klassile jõudsid nad oma kadripäeva programmiga kogunisti veel nelja klassi juurde! Ja loomulikult oli koolimajas kadrisantide seltskondi rohkemgi liikumas! Lisaks sellele sai aulas osaleda Kristin Lauri korraldatud kadripäeva viktoriinis, tantsida ja mängida kadrimänge.

Ilusat kadripäeva jätku!

Annely Oolup, 22. november 2019

Klassidevaheline spordivõistlus algas põhikooli sisekergejõustikuga.

Jaana Puksa, 19. november 2019

Väike Teatriõhtu 2019 on saanud ajalooks. Neljapäeval, 7. novembri esitasid Fr. R. Kreutzwaldi “Eesti rahva ennemuistsete juttude” põhjal oma (muinas)loo üheksa klassi. Oli muinasjutte, mis rääkisid muistsest ajast, oli ka lugusid, mis peegeldasid tänapäeva. Kõik olid kaasahaaravad ning mõtlemapanevad.

Kristel Paju, 18. november 2019

Osalesime klassiga Eesti koolilaste metsapostkaardi konkursil „Metsas on aardeid“. Hääleta alltoodud aadressil ja aitame Saara 24 parima hulka!

Hedili Nõu, 12.c klass, 18. november 2019

Neljapäeval, 14. novembril külastasid majanduse ja merenduse suuna õpilased jahtide ning kaatrite tootmise tehast Luksusjaht OÜ. Ettevõte tegutseb aastast 1998 ning on täielikult erafirma, omanikuks Saaremaal elav rootslane Lennart Apstål.

Firma tegevjuhi Andres Toomi juhendamisel tehti ring peale pea kogu firma tootmiskompleksile.

Ruth Rist, 15. november 2019

Tublid 6.b klassi õpilased Liisa Sall, Luise Õunpuu, Kirke Nook, Sophia Peeters ja Kaarel Kallasmaa osalesid Saaremaa maakondlikul õpioskuste võistlusel ja tõid Kuressaare Gümnaasiumile auväärse II koha.

Ruth Rist, 14. november 2019

Kaheksa tublit 4.a klassi õpilast otsustasid koolivaheajal veidi teisiti puhata.

Gert Lutter, 12. november 2019

Võitluslikus võrkpallilahingus tuli õpetajatel lõpuks siiski tunnistada värskete gümnasistide paremust, kui otsustavad geimid kaotati 17 : 25 ja 10 : 25 ning võideti viimane geim 27 : 25.

Kristin Lauri, 12. november 2019

8. novembril toimus Lääne-, Hiiu- ja Saaremaa Osaluskohvik, mis on kohtumiskohaks noortele ning noortemeelsetele, ametnikele ja otsustajatele. Ühise kohvilaua ümber arutleti nii piirkonna murekohtade kui Eesti tuleviku teemadel.

Kristin Lauri, 11. november 2019

Reedel, 8. novembril täitsid koolimaja sajad salapärased QR-koodid, mis osutusid hoopis kavalateks mardi-koodideks!

Gert Lutter, 9. november 2019

Täna on mardilaupäev, õhtul siis kõik marti jooksma! Eile, reedesel koolipäeval võis 10. novembril tähistatava mardipäeva puhul näha päris mitmeid mardisantide seltskondi, ühed uhkemini kostümeeritud kui teised.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii