üles
Esmaspäev, 30. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

30. september

1. oktoober

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

Rubriik: Uudis
Ülle Jasmin, 14. veebruar 2020

Sõbrapäev on tore päev – kauaks, kauaks meelde jääb!

Uudis / KultuurPlayback 2020
11.c etteaste lisas õhtule vürtsi! / Gert Lutter2.b „Soengusamba“ oli väga hästi välja mängitud / Gert Lutter6.d valitud looks olnud Boney M´i „Daddy Cool“ läks žüriile väga peale / Gert Lutter
Käti Saar, 9.c klass, 14. veebruar 2020

13. veebruaril toimus meie koolis taas traditsiooniline Playback, kus sel aastal osales 12 klassi. Paljud kavad olid väga täpse jäljendusega ning ka publik tantsis, laulis ja plaksutas kaasa. Üheks eredamaks hetkeks oli kindlasti 11.c klassi etendus, mis lõppes klassipulma abieluettepanekuga.

Maidu Varik, 14. veebruar 2020

Kolmapäeval kohtus KG abiturientidega Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets. Arutelu käigus räägiti nii uuenenud Euroopa Komisjoni tegemistest kui ka Eesti ees seisvatest väljakutsetest ja arengutest Brexiti-järgses ELis. Kohtumise lõpus said õpilased testida oma teadmisi ka väikeses viktoriinis.

Maidu Varik, 13. veebruar 2020

Eesti merenduse suurejoonelise teadusretkega tähistatakse 200 aasta möödumist päevast, mil Saaremaal sündinud admiral Fabian Gottlieb von Bellingshausen avastas Antarktika. Saarlasest jahtkapten (ja KG lapsevanem) Meelis Saarlaid on sel missioonil kõige pikemat aega kaptenitekil. Merenduse õppijatel oli sel nädalal võimalus kuulata kapteni vahetuid muljeid, enne kui ta uuesti mootorpurjeka Admiral Bellingshausen rooli asub.

Ene Pidmann, 13. veebruar 2020

8. veebruaril toimus Saaremaa Ühisgümnaasiumis maakondlik kunstiolümpiaad, läbivaks teemaks „Eesti Kunstimuuseum 100“.

KG 8.b klassi õpilane Mariliis Maasik saavutas põhikooli 7.–9. klasside õpilaste arvestuses 1. koha.

Eve Tuisk, 11. veebruar 2020

18 meeskonda. 32 mängu. 2 päeva. Õpilased. Õpetajad. Sulgpall. Kätlin ja Iris korraldasid oma loovtöö raames 20. ja 24. jaanuaril klassidevahelised võistkondliku sulgpalli meistrivõistlused ja tekitasid koolikaaslastes ning ka õpetajates parasjagu elevust.

Võistluse üheks eesmärgiks oli arendada meeskonnatöö oskusi, kuid on ju teada, et ühe võistluse korraldamine annab palju rohkem ja et ühele võistlusele kaasaelamine liidab: nii klasse kui ka lende, nii õpilasi kui ka õpetajaid.

Uudis / ÕppetööToimus ajaloo olümpiaad
Madli-Maria Naulainen, 11. veebruar 2020

8. veebruaril toimus Kuressaare Gümnaasiumis 27. ajaloo olümpiaad. Õpilased lahendasid töid erinevatel teemadel, nt maailmaimed, viikingid, Eesti vabadussõda ja Tartu rahu, II maailmasõda, Eesti 18. sajandil jm.

Olle Arak, 10. veebruar 2020

Laupäeval, 8. veebruaril toimus Kuressaare Gümnaasiumis FIRST LEGO League saarte eelvoor. Võistlusele registreerus kokku 16 võistkonda. Osalejaid tuli Hiiu-, Muhu- ja Saaremaalt ning Lääne-Virumaalt. Meie kooli esindas neli võistkonda, kellest kolm pääses FLLi Eesti finaali.

Margit Düüna, 10. veebruar 2020

Jaanuari lõpus sai tänu Osiliale võimalikuks meie töötajate osalemine Euroopa ühel suurimal haridusmessil Londonis. BETT 2020 tõi haridusmaastikule kokku üle 800 ettevõtte ja üle 34 000 külastaja 146 riigist. See on olnud tavapäraselt uue kalendriaasta esimene suur rahvusvaheline haridusmess, mille eesmärk on siduda hariduskogukonda, jagada inspiratsiooni, arutleda tuleviku üle ning tutvustada uusi tehnoloogiaid.

Maidu Varik, 6. veebruar 2020

Gröönimaa pealinnas Nuukis toimunud Nordplus-programmi kokkusaamisel kavandati uus projekt jätkamaks ühistegevusi Niaqornaarsuki (Gröönimaa), Giljanesi (Fääri saared) ja Kuressaare Gümnaasiumi (Saaremaa) vahel.

Laivi Jürisson, 4. veebruar 2020

1.–2. veebruaril toimusid Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti meistrivõistlused U14 ja U16 vanuseklassidele. Kokku oli võistlemas ligi 580 noort kergejõustiklast 40 klubist.

Ülle Räim, 3. veebruar 2020

Viimased lumeta päevad ...

Kohe ta tuleb, valge ...

/Naised köögis „Viimased lumeta päevad“/

Jaana Puksa, 31. jaanuar 2020

Sel õppeaastal alustas huvikooli Inspira ridades tegevust videokroonika ring.

Ringi tegevuse eesmärgiks on jäädvustada video- ja fotomaterjalina meie koolis toimuvad üritused ning koostada neist kord poolaastas väike kokkuvõte, mis jääks meenutama kõike toredat, mida koolipere on kogenud. Ringitöös osalevad ning video panid kokku 10.a klassi õpilased Genver Kõiv, Henri Uue, Henry Saar, Markus Tiitson, Mart Vahter, Martin Rosljuk, Märten Martinson, Orm Maripuu, Oskar Pagil, Riko Toll, Robi Teern, Robin Oopkaup. Mõnusat meenutamist!

Uudis / KultuurSolistica on valmis!
Merle Rekaya, 30. jaanuar 2020

Head lauljad, juhendajad, muusikud, sõbrad!

Me ootame teid! Juba homme kell 17. Meie kodulehelt leiate ajakava ja proovigraafiku. Saate teada, et žüriiliikmed Tõnis Mägi ja Ain Agan koos bändiliikme Mihkel Mälgandiga esinevad meile intiimsel kontserdil „Hetk“, mis toimub Thule Kojas.

Kätlin Kuusik, 8.c klass, 28. jaanuar 2020

20. ja 24. jaanuaril toimusid kooli võimlas klassidevahelised võistkondliku sulgpalli meistrivõistlused, mille korraldajateks olid loovtöö raames Kätlin Kuusik (8.c) ja Iris Pihlas (8.a).

Laivi Jürisson, 27. jaanuar 2020

Laupäeval, 25. jaanuaril toimus Tallinnas Lasnamäe spordikeskuses TV 10 olümpiastardi II etapp, mille järel on Kuressaare Gümnaasium suuremate koolide arvestuses 3. kohal.

Uudis / Klassilood2.b hommikune kalalkäik
Merle Tustit, 22. jaanuar 2020

Paremb haug hannan kui haugas pään, ütleb Rõuge vanasõna ja Kevinile 2.b klassist on päris pirakas haug kätte jäänud! Aitäh Amanda emale mereelu tutvustavate õppevahendite eest!

Olle Arak, 22. jaanuar 2020

Laupäeval, 18. jaanuaril toimus Saaremaa Ühisgümnaasiumis füüsikaolümpiaadi piirkonnavoor, millest võtsid osa kuus KG õpilast. Paremini läks meil põhikooli osas, kus kõik KG õpilased said koha oma vanuseastme esikolmikus. Üheksandate klasside arvestuses ning põhikooli üldkokkuvõttes tuli meile kaksikvõit.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii