üles
Esmaspäev, 30. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

30. september

1. oktoober

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

Rubriik: Uudis
Katariina Aulik, 11.c klass, 23. september 2020

Kuressaare Gümnaasiumi õpilasesindus ootab sind kandideerima! Selleks tuleb ära täita ankeet, mille leiad ÕE kuulutuse kõrvalt, ning tuua see hiljemalt 28. septembril kell 12 huvijuhtide kätte.

Uudis / VariaEvakuatsiooniõppus
Kas kõik on läinud? Kontrollib Ahti Kuusk turvafirmast Securitas. / Gert LutterKoguneti staadioniesisele teele / Gert Lutter
Tiiu Smidt, 18. september 2020

Head õppusel osalejad!

10. septembril toimunud evakuatsiooniõppus pakkus põnevust ja pani proovile meie kõigi teadmised ohuolukorras käitumisest. Eks koolimajast evakueerumist ole harjutatud juba aastaid ja see on väga vajalik, et õiget käitumismustrit kinnistada.

Jaana Puksa, 16. september 2020

11.–13. septembril toimus purjetamise Eesti meistrivõistluste etapp Pärnus, kus tublilt esinesid ka meie noored sportlased. Parimaks tulemuseks Laser 4,7 klassi pronksmedal.

Ülle Räim, 15. september 2020

Euroopa Spordinädala raames toimuv tervisespordipäev kannab endas sõnumit „Liikudes võidad alati“.

Registreerimine spordialadele isikukoodi kasutades 4.–12. klassidele algab 18. septembril kell 20 ja lõpeb 21. septembril kell 20.

Tiina Kaup, 14. september 2020

Sellel aastal esitlen raamatuid, mis on väga meeldinud meie oma kooli õpilastele või õpetajatele. Alustan menukist, mis ilmselgelt lisareklaami ei vajaks, kuid siin vihje just neile, kellel aega vähe ja juhuslikuks valikuks aega ei jää! Raamat „Kus laulavad langustid“ on kindel valik.

Piret Tenno, 11. september 2020

Päikseline suvi on linnulennul möödumas ja üle pikkade kuude on õpilased taas koolis teadmisi omandamas.

Ka kooli tugisüsteemid on valmisolekus pakkumaks lisatuge neile õpilastele, kellel ühes või teises valdkonnas seda vaja on.

Anu Liik, 8. september 2020

Sügis astub jõudsal sammul lähemale, ühes sellega novembrikuine hingedeaeg, suur pime. See aga ei heiduta meid, sest just siis tuleb Väike Teatriõhtu ja oma loomingu kaudu saabub kohale ka Andrus Kivirähk.

Gert Lutter, 7. september 2020

Eelmise õppeaasta lõpus pidulikku avamist ootama jäänud meie kooli uus staadion võõrustas esimest korda õpilasi, kui seal toimusid 1. septembri aktused. Nüüd on uus spordirajatis ka kõigile soovijatele kasutamiseks avatud.

Maris Rebel, Kuressaare Gümnaasiumi hoolekogu esinaine, 7. september 2020

2020. aasta kevadel kogus hoolekogu lastevanemate esindus õpilastelt ja vanematelt õpetajate töö kohta tagasisidet, mille andsime sel korral üle 1. septembri pidulikul koosviibimisel.

Gert Lutter, 7. september 2020

Traditsiooniline 1. septembri töötajate vastuvõtt oli seekord ühendatud koolijuhi tänuüritusega, kus tunnustati kaastöötajatele silma ja meelde jäänud töötajaid ning kollektiive.

Jaana Puksa, 3. september 2020

28.–30. augustini toimus Lohusalus järjekordne purjetamise Eesti meistrivõistluste etapp, kus viies paadiklassis olid võistlustules ka mitmed KG õpilased.

Uudis / ÕppetööInspira fotoring kutsub!
Gert Lutter, 2. september 2020

16. septembril alustavasse ringi on oodatud kõik fotohuvilised õpilased.

Tundides räägime fotograafiast üldse, valgusest, kompositsioonist ja paljust muust – tehnilistest algteadmistest fototöötluse ja stuudios pildistamiseni. Sekka veel põnevaid praktilisi tegevusi ja kindlasti ka oma tööde eksponeerimist.

Jaana Puksa, 19. august 2020

14.–16. augustini toimus Pirital Eesti meistrivõistluste etapp purjetamises klassidele Optimist, Zoom 8, Laser 4.7 ja Laser Standard.

Raili Kaubi, 12. august 2020

Laupäeval, 8. augustil osalesime Paide muusika- ja teatrimajas 17. üle-eestilisel noorte moekonkursil MoeP.A.R.K 2020, mis kevadel ära jäi.

Jaana Puksa, 10. august 2020

7.–9. augustini toimunud purjetamisvõistlustel saavutasid meie kooli noorpurjetajad väga häid tulemusi.

Jaana Puksa, 17. juuli 2020

14.–15. juulini peeti Roomassaares Saare maakonna purjetamise meistrivõistlusi Optimist, Zoom8 ja Laser Radial svertpaadiklassides.

Tulemustega paistsid silma ka meie noored purjetajad.

Uudis / PersonaaliaJuunikuu tegija on Gerly Ots
Eve Tuisk, 9. juuli 2020

Sõnal on suur jõud. Inimesed, kes seda väge kasutada oskavad, võivad suuri tegusid korda saata. Gerly teab, kuidas sõnadega ringi käia. Just seetõttu usaldati talle 12. klassi lõpuaktusel tähtis ülesanne – pidada kõne lennukaaslaste nimel. Gerly pani justkui mängleva kergusega saalisviibijad heldima: meenutas möödunud kooliaega, proovis sõnadesse panna tundeid, mis valdasid teda seoses äralõigatud koolilõpuga, ja vaatas tulevikku. Nendel kordumatutel hetkedel oli tunda, kuidas saalitäis inimesi hingas ühes rütmis, KG-le omases rütmis.

Kristin Lauri, 28. juuni 2020

23. juunil jagati Kuressaares vabadussõjas langenute mälestussamba juures EV presidendi süüdatud võidutuld, peeti kõnesid ning mälestussambale asetati pärjad vaprate sõdurite auks.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii