üles
Esmaspäev, 30. september 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

30. september

1. oktoober

3. oktoober

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

Töötajate sünnipäevad

2. oktoober

Rubriik: Uudis
Olle Arak, 9. november 2020

Laupäeval, 7. novembril said KGs kokku rohkem kui poolsada noort robootikahuvilist Aste Põhikoolist, Lümanda Põhikoolist, Mustjala Lasteaed-Põhikoolist, Salme Põhikoolist, Kuressaare Vanalinna Koolist, Saaremaa Ühisgümnaasiumist ning Kuressaare Gümnaasiumist.

Uudis / ÕppetööKeskaja päevalaager lossis
Keskaja päevalaager lossis / Anni HaandiKeskaja päevalaager lossis / Anni HaandiKeskaja päevalaager lossis / Anni Haandi
Anni Haandi, 6. november 2020

Esmaspäeval, 2. novembril said meie kooli 8. klassid lõiminguprojekti „Rännak keskaegsel Saaremaal“ raames veeta õppepäeva Kuressaare lossis.

Gert Lutter, 5. november 2020

Etendustele antakse veel viimast lihvi, esinemisjärjekord on selgunud, auhinnad ootavad – teatriõhtu võib alata, kui 10. novembril kell 17 astub esimesena lavale 9.b klass.

Gert Lutter, 4. november 2020

2020. aasta üleriigilise noortevaldkonna konkursi parimate nimekirjast leiab ka tuttavaid. Aasta huvikooli kandidaat on Kuressaare Gümnaasiumi huvikool Inspira. Aasta noorsootöötaja kategoorias on nimetatud Kuressaare Gümnaasiumi noorsootöötaja Kristin Lauri. Aasta kohaliku omavalitsusena leiab äramärkimist Saaremaa vald.

Riiklikul tunnustuskonkursil märgitakse ära inimesi, ettevõtteid ja organisatsioone, kes on panustanud noorsootöösse, edendanud oma valdkonda, algatanud uusi tegemisi ja eriliselt mõjutanud valdkonna arengut.

Laureaadid kuulutatakse välja 2021. aasta veebruari alguses toimuval tänugalal.

Kooliperel on pöidlad peos!

Sander Suurhans, 3. november 2020

Inspira kalastusring on tegutsenud varsti kaks aastat ning põnevatest püükidest puudu ei tule. Püüdnud oleme mitmeid erinevaid kalaliike: särge, säinast, ahvenat, haugi, kokre, räime, lutsu, lesta, tuulehaugi, meriforelli. Kaaspüügina oleme saanud ka viidikat, roosärge, nurgu, tinti, kiiska.

Uudis / ÕppetööMereseiklused Hoppetiga
Youtube video!
Maidu Varik, 2. november 2020

Eesti vanim seilav (ja kõige ilusam) purjelaev Hoppet annab ainulaadse võimaluse meremehe-elu tundmaõppimiseks. Lisaks muule on looduslähedane ja keskkonda säästev reisimisviis ajaloolises õpikeskkonnas praegusel reisipiirangute ajastul heaks võimaluseks väikesaarte ja rannaelu tundmaõppimiseks.

Gert Lutter, 30. oktoober 2020

Eile said alguse peatselt kätte jõudva teatrikuu üritused, kui Väikese Teatriõhtu ettemängupäeval said näitleja Mihkel Vendeli terava pilgu all rambipalavikku kogeda kõik 10. novembril lavalaudadele astuvad 7.–9. klassid.

Tagasisidet jätkus kõigile, nii põhjalikult ette valmistunud truppidele kui ka klassidele, kelle etendus alles pigem idee ja stsenaariumina olemas.

Kristin Lauri, 30. oktoober 2020

Eile, 29. oktoobril sai nurgakivi Saaremaa Gümnaasium. Kuressaare Gümnaasiumi õpilasesindus käis ja pani oma mõtted ka ajakapslisse. Koos genereeritud mõtted luges ette Paula Nõmme 11.a klassist.

Ruth Rist, 27. oktoober 2020

Eesti vanasõna ütleb: „Targaks ei sünnita, targaks õpitakse.“

Margit Düüna, 19. oktoober 2020

23. täiskasvanud õppija nädala raames tunnustas Saaremaa vallavalitsus aasta tublimaid tegijaid täiskasvanuhariduse valdkonnas. Täiskasvanud õppija nädala raames tunnustatakse aasta õppijat, õpitegu, õppijasõbralikku tööandjat ja koolitajat. Igal kevadel ootab Eesti Täiskasvanute Koolitajate Assotsiatsioon Andras eelpool nimetatud tiitlitele kandidaate. Sel aastal esitas koolituskeskus Osilia aasta koolitaja tiitlile meie kooli haridustehnoloogi, õpetaja ja koolitaja Madli-Maria Naulaineni ning aasta õppijasõbraliku tööandja tiitlile Baltic Workboats AS-i. Mõlemad kandidaadid said maakonna tasandil tunnustatud.

Paula Nõmme, 11.a klass, 15. oktoober 2020

Kohe on lõppemas esimene veerand, õppetöö on täies hoos ja nii ka õpilasesindus!

Kaks nädalat tagasi läks lukku õpilasesinduse uute liikmete värbamine. Sel aastal lisandus meie koosseisu kolm liiget: Sandra-Maria Roosipuu, Kristina Teern ja Maria Liis Metsküla. Samuti valisime uued asepresidendid, kelleks said põhikooli astmest Miia Põder ja gümnaasiumist Greteliis Nisu. Presidendi ametis jätkab õpilasesinduses meie usin Katariina Aulik.

Tiina Kaup, 15. oktoober 2020

Karen M. McManuse „Üks meist valetab“ on lugu viiest pärast tunde jäetud noorukist, kellest ellu jääb neli. Nad kõik on kahtlusalused ja neil kõigil on midagi varjata.

Meil kõigil on saladusi, oluline on see, kui kaugele oleme valmis nende varjamiseks minema.

Merle Rekaya, 13. oktoober 2020

Teadmised on aken maailma! Milliseks kujuneb tulevikus sinu maailmavaade või vaade maailma, see sõltub ainult sinust endast – või ka natuke su õpetajast ...

Kuressaare Gümnaasiumi õpetajate ja seeläbi kaudselt ka kõigi õpilaste teadmiste avardamise taga on septembris olnud just õpetaja Madli-Maria Naulainen.

Kersti Kirs, 8. oktoober 2020

Laupäeval, 3. oktoobril toimus inglise keele olümpiaad kuuendatele ja seitsmendatele klassidele. Kuuendikke osales 20 õpilast neljast ning seitsmendikke 21 õpilast kuuest maakonna koolist.

Inge Jalakas, 5. oktoober 2020

Septembrikuu viimasel päeval toimus Kuressaare Gümnaasiumis 8. KG pentatlon. Tegemist on klassidevahelise võistkondliku teatevõistlusega, kus tuleb mõõtu võtta viiel spordialal: mälumäng, ujumine, vaba-/täpsusvisked, rattakross ja jooksmine.

Merle Rekaya, 2. oktoober 2020

Neljapäeval, 1. oktoobril toimus KG aulas selle õppeaasta esimene etlejate mõõduvõtmine – viies D. Vaarandi konkurss „Kasvasin kesk kadakaid“. Aulasse kogunes üle 30 luulehuvilise, kes esitasid nii Debora Vaarandi kui Aira Kaalu luulet.

Jaana Puksa, 2. oktoober 2020

25.–27. septembril 2020 toimus Roomassaare sadamas Saaremaa Merispordi Seltsi regatt, mis pani punkti purjetamise Eesti meistrivõistluste hooajale. Tulemused said kirja ka meie noored purjetajad.

Gert Lutter ja Maria Koppel, 2. oktoober 2020

Laupäeval, 3. oktoobril toimub Alexela Kontserdimajas galaüritus „Eestimaa õpib ja tänab“, kus kuulutatakse välja aasta õpetaja laureaadid, elutööpreemiad ning aastapreemia.

Kuressaare Gümnaasiumist valiti aasta klassiõpetaja nominendiks Lelet Aavik-Part.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii