üles
Laupäev, 6. juuli 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

6. juuli

7. juuli

8. juuli

9. juuli

10. juuli

11. juuli

12. juuli

13. juuli

Töötajate sünnipäevad

7. juuli

Teade, Õppetöö, kuni 1. september 2024
Rubriik: Intervjuu
Intervjuu / PersonaaliaArmas koolipere!
Reet Lasn, 7. detsember 2011

Me jätkame Kuressaare Põhikoolist tulnud õpetajate tutvustamist. Täna saame lähemalt tuttavaks klassiõpetaja Liivi Erlenbachiga, kes töötab KGs juba teist aastat. Liivi Erlenbach on klassijuhatajaks Va klassile.

Intervjuu / PersonaaliaArmas koolipere!
Ave Jõgi, 28. november 2011

Kahe kooli – Kuressaare Gümnaasiumi ja Kuressaare Põhikooli pered on nüüd edukalt liidetud. Oleme oma kooli juurde saanud hulga vahvaid kaaslasi ja nii mõnegi uue toreda õpetaja. Alates tänasest alustame meie „leheveergudel“ nende õpetajate tutvustamist, kes tulid meile Kuressaare Põhikoolist.

Lood õpetajatest on ette valmistatud Meie KG tegijate poolt eesmärgiga pisut enam teada saada uutest inimestest majas, teisalt tutvustada teda ka teistele õpetajatele ja õpilastele.

„Esimeseks pääsukeseks“ saab inglise keele õpetaja Katrin Liiva. Õpetaja Liiva on 6.c ja 9.c klasside juhataja ning õpetab ka inglise keelt.

Esitasime kolleegidele mõned küsimused. Neid, ja vastuseid, lugedes saab hea pildi õpetaja Katrin Liiva pedagoogiteest ja nii mõndagi temast endast.

Karl-Mihkel Truu, 11.a, 22. november 2011

Äsja möödus Suur Teatriõhtu. Seal võis näha mitmeid erisuguseid etendusi. Kuid kõigile etendustele eelnes ka proov. Küsisin 11.a klassi teatritüki lavastajalt Riin Oeseljalt ja helitehnikult Kristi Reinfeldtilt, kuidas nende proovid möödusid.

Lehekülg: eelmine /18

Kuulutused

Galerii