üles
Esmaspäev, 7. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

11. oktoober

12. oktoober

13. oktoober

14. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

11. oktoober

Teade / Õppetöö1. septembri aktused
Kristin Lauri, 25. august 2020

Kooliaasta algus kohe on käes.

Vaata ringi, mida sa näed?

Algamas sügis nii kena ja tore,

ega selle vastu meil midagi pole.

Ütlen head aega, vahva suvi,

kool ja sügis nüüd pakub meil huvi.

Ootamas ees on kooliaasta tuus.

Kõik septembris on jällegi uus!

Tiina Kaup, 24. august 2020

Sel aastal laenutatakse õpikuid õpilastele alates 4. klassist kooli raamatukogus kell 9.00–16.00 järgmistel kuupäevadel: esmaspäeval, 24. augustil 4. ja 9. klassid; teisipäeval, 25. augustil 5. klassid ja 11. klassid; kolmapäeval, 26. augustil 6. ja 12. klassid; neljapäeval, 27. augustil 7. klassid; reedel, 28. augustil 8. klassid; esmaspäeval, 31. augustil 10. klassid ning kõik need, kes määratud päeval tulla ei saa.

Kaasa võtta raamatukogu kaart või isikukoodiga dokument.

Õpilased, kellel on raamatukogus võlgnevusi, ei saa õpikuid laenutada enne, kui võlad on likvideeritud.

Intervjuu / PersonaaliaPalju õnne, meie Kolja!
Merle Rekaya, 21. august 2020

Täna on sünnipäev Nikolai Räbinil. Meie KG otsis ta puhkuse ajal üles, et soovida palju-palju õnne ning uurida, kuidas läheb!

Jaana Puksa, 19. august 2020

14.–16. augustini toimus Pirital Eesti meistrivõistluste etapp purjetamises klassidele Optimist, Zoom 8, Laser 4.7 ja Laser Standard.

Eve Tuisk, 13. august 2020

Septembrist alustab KG huvikoolis Inspira oma tantsuõpetajateed Therese Neisalu, kes hakkab noortele õpetama cheerleader & show tantsustiili. Lisaks õpetamisele loodab Therese olla noortele sõber, kelle juurde võib alati tulla.

Ehkki uus tantsuõpetaja kuulab autos peamiselt Retro FMi ja Elmarit, lubab ta, et trennides ei hakata Üllar Jörbergi ega Roxette’i järgi tantsima. Küll aga saab seal end mõnusalt välja elada ning esineda kindlasti ka!

Raili Kaubi, 12. august 2020

Laupäeval, 8. augustil osalesime Paide muusika- ja teatrimajas 17. üle-eestilisel noorte moekonkursil MoeP.A.R.K 2020, mis kevadel ära jäi.

Jaana Puksa, 10. august 2020

7.–9. augustini toimunud purjetamisvõistlustel saavutasid meie kooli noorpurjetajad väga häid tulemusi.

Jaana Puksa, 17. juuli 2020

14.–15. juulini peeti Roomassaares Saare maakonna purjetamise meistrivõistlusi Optimist, Zoom8 ja Laser Radial svertpaadiklassides.

Tulemustega paistsid silma ka meie noored purjetajad.

Uudis / PersonaaliaJuunikuu tegija on Gerly Ots
Eve Tuisk, 9. juuli 2020

Sõnal on suur jõud. Inimesed, kes seda väge kasutada oskavad, võivad suuri tegusid korda saata. Gerly teab, kuidas sõnadega ringi käia. Just seetõttu usaldati talle 12. klassi lõpuaktusel tähtis ülesanne – pidada kõne lennukaaslaste nimel. Gerly pani justkui mängleva kergusega saalisviibijad heldima: meenutas möödunud kooliaega, proovis sõnadesse panna tundeid, mis valdasid teda seoses äralõigatud koolilõpuga, ja vaatas tulevikku. Nendel kordumatutel hetkedel oli tunda, kuidas saalitäis inimesi hingas ühes rütmis, KG-le omases rütmis.

Marit Tarkin, 7. juuli 2020

1. juulil ei saanud noorhärrad KG 42. lennu lõpuaktusel osaleda, sest lavakas oli just alanud näitleja õppesuuna 3. voor, kus 300 kandideerijast jätkas 48. Tuli esitada luulet, laulda, mängida õpitud tekste esitades juuksurit, kirikuõpetajat, kehastuda saunalavaks ja kinosaaliks ...

4. juuli öötundides tuli teade, et pääseti edasi viimasesse vooru, ja eile, et meie mehed on EMTA Lavakunstikooli 31. lennu tudengid.

Palju õnne KG koolipere poolt!

Toimetus, 2. juuli 2020

Teie peegelduste veel, armas 42. lend! Need mõtted on kirjutatud teist ja teile mõeldes.

Marit Tarkin, 29. juuni 2020

3 on maagiline arv, sel numbril on väge. Numeroloogia väidab, et 3 on terviklikkuse ja viimistletuse sümbol. Selle numbriga kaasneb vastutulelik ja kohanemisvõimeline loomus, hea naljasoon, lahkus, kiire mõtlemine, meeldivus ja mõnikord lausa hiilgamine. Sobib hästi meie lennu iseloomustamiseks? Eks? Just seepärast on viimane lugu sarjas „n päeva lõpetamiseni“ seotud numbriga 3 ja meie 42. lennuga.

Kristin Lauri, 28. juuni 2020

23. juunil jagati Kuressaares vabadussõjas langenute mälestussamba juures EV presidendi süüdatud võidutuld, peeti kõnesid ning mälestussambale asetati pärjad vaprate sõdurite auks.

Gert Lutter, 27. juuni 2020

17. juunil said lõputunnistused Kuressaare Gümnaasiumi 9. klasside õpilased. Aktused toimusid seekord kolmele klassile eraldi.

Traditsioonilistest lõpuaktustest veidi teistmoodi pidulik päev üheksandikele õnnestus igati. Aitäh korraldajatele ja kõike head lõpetajatele!

Siit saad vaadata videomeenutusi kõigist aktustest. Head vaatamist!

Artikkel / PersonaaliaPalju õnne, Liia Arikas!
Merike Kivilo, 27. juuni 2020

Minu esimene tutvumine tollase Kingissepa II Keskkooliga toimus kaheksakümnendate alguses augusti lõpus, kui toonane direktor Kusti Kokk minuga oma kabinetis vestles ja siis suunas esimesele korrusele sõjalise õpetuse klassi, kus nüüd arhiiv paikneb. Ta ütles, et teised võõrkeelte õpetajad sorteerivad seal õpikuid. Läksin siis mina alla klassi, aga seal vaid kaks lühikeste kleidikestega tütarlast toimetamas. Teretasin ja olin just küsima hakkamas, et kus teie õpetajad siis on, kui üks neidudest minu poole pöördus ja küsis, kas mina olengi nende uus kolleeg. Need „tütarlapsed“ olid Liia Arikas ja Marje Pesti. Nii meie tutvus alguse sai.

Gert Lutter, 23. juuni 2020

Kuressaare Gümnaasiumi ajalehe Meie KG aasta hakkab samuti lõppema. On aeg vaadata hetkeks tagasi ja tänada kõiki asjaosalisi.

Aga ärge muretsege! Ka suvel jäävad ilmuma juubelilood, põnevad persoonilood, valida tuleb veel juunikuu tegija ja ega see uus õppeaastagi kaugel ole!

Maria Koppel, 23. juuni 2020

Elas kord klassiõpetaja Stevelin. Ühel ilusal päeval juhtus nii, et Stevelin tuli tööle Kuressaare Gümnaasiumisse ...

Paljude oma kolleegide arvates oli Stevelin Õpetaja. Suure tähega Õpetaja. Kohusetundlik, aus, kannatlik, sõbralik ja abivalmis on ju iseloomuomadused, mis igal õpetajal peaks olemas olema.

Täna on tal sünnipäev. Üks üsna ümmargune sünnipäev.

Irja Truumaa, 18. juuni 2020

Noorte Keskkonnanõukogu on noorte hääl looduskeskkonna hoidmisel, mis on loodud Keskkonnaministeeriumi juurde 5. juunil 2019. Nõukogu eesmärgiks on anda ministeeriumile nõu ning luua noortele võimalusi kaasarääkimiseks keskkonnaaruteludes.

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii