üles
Laupäev, 5. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

11. oktoober

12. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

11. oktoober

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 12. veebruar 2021

Nädala kunstitööks on 9.b klassi õpilase Mariliis Maasiku kunstiolümpiaadi kodutöö, mis hinnati neljanda koha vääriliseks. Teemaks oli „Kohtumine loomaga“ ning pildil oli oluline anda edasi looma emotsiooni.

Merle Rekaya, 12. veebruar 2021

Emakeeleolümpiaadi piirkonnavoorud toimusid sel aastal uuenduslikult Tartu Ülikooli veebikeskkonnas Moodle. Kuressaare Gümnaasiumis osales 7.–12. klassini olümpiaadil üle 50 õpilase. Olümpiaad pani proovile nii õpilaste digi-, infootsimis- kui ka järeldamisoskused. Palju õnne olümpiaadil esikümnesse jõudnudtele!

Artikkel / KlassiloodVarsti käes on sõbrapäev
Kaari Maidle, 12. veebruar 2021

3.a klassi laste joonistused sõbrapäeva eel.

Eve Tuisk, 11. veebruar 2021

Täna, 11. veebruaril kuulutati Kadi raadio „Keskpäeva“ saates välja Saare maakonna 2020. aasta noortevaldkonna parimad. Tunnustusüritusel „Noorsootöö ühendab südameid“ pärjati aasta noortevaldkonna tegijaks meie kooli noorsootöötaja Kristin Lauri. Palju õnne!

Karita Aunbaum, 12.c klass, 10. veebruar 2021

Karel Jõeleht on meie uus hiina keele õpetaja ja ta oli nõus meile intervjuu andma.

Gert Lutter, 10. veebruar 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

"Kõige tähtsamad tunnid koolis on eesti keel ja lõunatund, sest need on iga päev," kirjatab klassijuhataja Raina Rääp 1.b klassi foto juurde ja lisab veel, et laste arvates on kõige toredam tund programmeerimine, sest seal saab robotitega mängida.

Jääme ootama 4.a klassi fotot!

Artikkel / KlassiloodMeisterdada on vahva
Ruumilised loomapildid! / 3.c klassRuumilised loomapildid! / 3.c klass
Anu Rand, 10. veebruar 2021

3.c klass meisterdas munakarpidest loomi. Töö oli huvitav ja veidi ka pingutust nõudev. Valminud loomapildid tulid aga toredad ja meeldisid meile kõigile.

Merle Rekaya, 8. veebruar 2021

Saare maakonna 2021. aasta etlejate konkurss toimus veebikonkursina, kus kolme vanuseastme etlejate videosid hindas kolm eraldi žüriid.

Inge Jalakas, 8. veebruar 2021

Eelmisel nädalal tunnustasid Haridus- ja Teadusministeerium ning Haridus- ja Noorteamet 2020. aasta silmapaistvamaid noorsootöö valdkonna tegijaid ja tegusid.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Ene Pidmann, 5. veebruar 2021

Joonistus „Õhk“. Autoriks Mariliis Maasik 9.b klassist.

Kristin Lauri, 5. veebruar 2021

Konkursi eesmärk on leida Nooruse koolile kooli kõige paremal viisil iseloomustav LOGO. Logo peaks saama kasutada nii kooli dokumentidel, erinevatel reklaamtrükistel, meenetel jms.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Henek Tomson
Eve Tuisk, 5. veebruar 2021

Henek Tomson, 32. lennu a-klassi vilistlane (klassijuhataja Sirje Kereme), elab nagu seiklusfilmis. Päriselt! Kuna ta on oma tegemistes tsiteerinud Einsteini: „Kõik tuleb teha nii lihtsaks kui võimalik, kuid mitte lihtsamaks,“ ei olnud allakirjutanul võimalik läheneda intervjuule tavapärases küsimus-vastus-võtmes. Seda enam – meest, kes pidas ülikooli lõpuaktusel lõpetajate nimel kõne ja avaldas äsja raamatu, ei saa piirata konkreetsete küsimustega. Teda saab vaid suunata märksõnadega ... Lugu hargnes, ja veel milline lugu!

Gert Lutter, 4. veebruar 2021

Selle õppeaasta jooksul postitavad kõik meie kooli klassid neile loositud nädalal ühe foto. Nendest piltidest kujuneb tagasivaade Kuressaare Gümnaasiumi nimelise kooli viimasele aastale.

Arnold Vapper ja Karita Aunbaum saadavad meile 12.c klassi fototervituse, millele on pealkirjaks kirjutanud „Gängstad kutid ja ilusad mutid“.

Järgmisel nädalal 1.b klass. Kohtume!

Artikkel / KlassiloodLugema. Lugema? Lugema!
Inna Vann, 3. veebruar 2021

1.c klassi mõtteid lugemisest.

Madli-Maria Naulainen, 2. veebruar 2021

Rahuleping Eesti Vabariigi ja Nõukogude Venemaa vahel sõlmiti pärast keerulisi läbirääkimisi 2. veebruaril 1920 Tartus. Leping lõpetas ligi poolteist aastat kestnud Vabadussõja ning oli esimeseks suureks saavutuseks noore Eesti riigi välissuhtluses. Leping määras ära Eesti idapiiri ning selles tunnustas Nõukogude Venemaa igaveseks ajaks Eesti Vabariigi iseseisvust. Samuti avas see Eestile tee rahvusvahelisele tunnustamisele iseseisva riigina. Lepingu ratifitseerimiskirjad vahetati Moskvas 30. märtsil 1920 ja sellest päevast hakkas leping kehtima.

Gert Lutter, 1. veebruar 2021

Alates jaanuarist on 1.a klassil uus klassijuhataja, kes koos oma vahvate õpilastega õpetajaametit avastab. „Täitsa meeldib ja võiks tõesti olla see, mida edasi õppida,“ arvab väikese maakooli õpilasest suurkooli õpetajaks jõudnud Reelia, kes on õppinud eesti ja soome-ugri keeleteadust ning vabal ajal harjutab kitarrimängu!

Anna Lee Schiff, 12.b klass, 1. veebruar 2021

Kõik, mis toimub meie füüsilise kehaga, mõjutab ka meie mõtlemist ehk vaimset tervist. Sama mõte töötab ka ümberpööratult. Oma „suure kogemusepagasiga“ sellel teemal saan öelda, et see on tõsi. Iga inimene peaks olema oma keha ekspert, sest meie heaolu sõltub sellest.

Reet Lasn, 31. jaanuar 2021

Meie kooli klassiõpetaja Raina Tiidovee tähistab täna oma viielist sünnipäeva. Ja nagu klassiõpetajale kohane, rühib ta kord õpilastega esimesest klassist kolmandani, siis jälle esimesest klassist kuuendani. Ikka ühel eesmärgil: jõuda kuskile lastega koos ja eraldi. Sellel teel ta märkab õpilasi: keegi püüab ja tulemus on kergesti käes, keegi püüab, aga tulemused annavad oodata, keegi püüab ja tulemus jääbki tulemata. Julgustab. Ükskord ikka saavutad endale seatud eesmärgi! Peaasi on eesmärk luua!

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii