üles
Laupäev, 5. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

11. oktoober

12. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

11. oktoober

Uudis / VariaKevadmuna 2021
Maria Koppel, 31. märts 2021

Kohe-kohe on lihavõtted ja sellega seoses ootame kõigi pilte pühademunadest ja kevadkompositsioonidest!

Lisaks sellele korraldab MTÜ Saaremaa Noorsootöö maakondliku võistluse Kevadmuna 2021, kuhu pääsevad iga vanuseastme kolm kuni neli enim meeldimisi kogunud fotot. Maakondlikul konkursil hindab pilte žürii ja mittetulundusühingu Facebooki lehel valitakse välja ka publiku lemmik!

Mikk Meitern, 7.d klass, 31. märts 2021

Valisin ühe eaka inimese, Erika on ta nimi. Ta elab minu lähedal, käin teda mõnikord vaatamas. Ta elab üksi ja tal ei ole enam lähedasi. Ta on 86aastane, on käinud Siberis ja tal on oma elust palju huvitavaid jutte.

Toimetus, 30. märts 2021

5. ja 6. märtsil toimus veebis üleriigilise kirjandusolümpiaadi lõppvoor, kus 10.b klassi õpilane Maria Liis Metsküla saavutas 4. koha.

Vabariiklik eesti kirjanduse olümpiaad toimub igal neljandal aastal ja sel aastal oli teemaks „Koht ja kirjandus“. Maria Liis Metsküla valis uurimisteema allikaks Aarne Mägi lasteraamatu „Maru lugu“ ja uuris, kui palju on selles teoses konkreetse kohaga seotud mõjutusi.

Artikkel / Klassilood4.b klassi kunstinäitus
Ülle Jasmin, 30. märts 2021

4.b klassi lapsed joonistasid kunstinäituseks eriti uhked kuked ja kanad!

Tiiu Smidt, 29. märts 2021

Reedel, 2. aprillil on koolimaja suletud.

Artikkel / KlassiloodPildid tuntud saarlastest
Anu Liik, 29. märts 2021

2.c klass joonistas kodukandi kuulsaid inimesi. Kõige rohkem sattus paberile Ott Tänak.

Anu Liik, 29. märts 2021

Ei tulnud sel aastal kevad teisiti – samamoodi kui eelmiselgi kevadel saab tavapärasest koolipäevast vaid und näha ja kõik oma tunnid tuleb koduseinte vahel ära pidada. Pilt, mis aasta-aastalt igal emakeelepäeval Kuressaare Gümnaasiumi aulas avanes, ajaks praegu tervishoiutöötajatel juuksed peas jubedusest püsti!

Intervjuu / PersonaaliaJooga ise ongi tunne*
Emma-Liisa Nellis, 7.d klass, 29. märts 2021

Intervjueerin oma ema Madli Miklit, kes tegeleb noorte joogaga ja on seda õpetanud ka Namaste stuudios.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Saaremaa / Kristel SaldaSaaremaa / Karola AlderSaaremaa / Kendra Kakkum
Ene Pidmann, 26. märts 2021

6.b klassi õpilaste rahvariiete mustritest inspireeritud tööd pealkirjaga „Saaremaa“. Tööde autorid on Kristel Salda, Karola Alder ja Kendra Kakkum.

Gert Lutter, 26. märts 2021

Kuni 20. märtsini toimunud vabariikliku emakeeleolümpiaadi lõppvoorus saavutas Thomas Hendrik Liiv 10.c klassist tubli 8. koha. Kokku osales Tartu Ülikooli korraldatud mõõduvõtmise 9.–10. klasside lõppvoorus 30 õpilast ja esikuuiku kohtadest jäi Thomas Hendrikut, kelle juhendajaks on Jaana Puksa, lahutama vaid paar punkti.

Intervjuu / PersonaaliaMind lükkab ja sütitab muusika*
Marleen Lehtjärv, 7.d klass, 26. märts 2021

Teen oma intervjuu Kuressaare Gümnaasiumi õpilasega, kelleks on Oliver Leppik. Valisin Oliveri oma intervjuule sellepärast, et ta on minu jaoks huvitav ja inspireeriv inimene ning veel tundub ta hästi entusiastlik õpilane. Minu ülesanne oli küsida ta käest 10 küsimust ja siit need nüüd tulevad koos tema vastustega.

Artikkel / Klassilood6.a klassi kevadekuulutajad
Sirje Mehik, 25. märts 2021

6.a klassi õpilased püüdsid kuldnokad pildile!

Arvamus / VariaOtsime kevadet!
Gert Lutter, 25. märts 2021

Laupäeval, 20. märtsil oli kevadine pööripäev. See on päev, millal kogu Maal on päev ja öö sama pikad ehk 12 tundi. Põhjapoolkeral tähistab see ka astronoomilise kevade algust.

KG õpetajad ja töötajad otsisid samuti nädalavahetusel märke saabuvast kevadest! Aitäh kevademärkajad Ave Jõgi, Diana Matt, Eve Tuisk, Kaja Puck, Kristel Paju, Kristin Lauri ja Tiina Käen!

Grete Pihl, 24. märts 2021

Oleme poolteist nädalat olnud distantsõppel. .....

Artikkel / KlassiloodMinu kaisuloom
Merle Tustit, 24. märts 2021

Kui praeguses olukorras ei ole sõpradega võimalik kohtuda, siis kodus on kõigil lastel olemas kindlasti üks hea sõber, armas kaisuloom. Paljudele on see sõbraks juba lasteaiapäevist. Kaisuloomale saab rääkida ära kõik oma rõõmud ja mured. Tema kuulab alati. Oma kaisuloomast kirjutasid 3.b klassi õpilased. (Need kaisuloomad on lastel isegi koolis kaasas käinud.)

Gert Lutter, 23. märts 2021

Eile kuulutati välja presidendi kõnekonkursi parimad. President Kersti Kaljulaidi selleaastase kõnekorje teemaks oli „Minust sõltub kõik“ ja kokku laekus sellele üle 120 töö.

Äramärkimise leidis ka meie 11.c klassi õpilase Kent Küti luulevormis kõne.

Eve Tuisk, 23. märts 2021

Keerulistel aegadel on inimestel palju tegemist iseendaga: lisaks tavapärastele asjatoimetustele tuleb hakkama saada ümbritseva ebatavalisusega. Sellistes oludes on üdini inimlik, kui muu märkamiseks ei jätku enam aega ega energiat. Meie rõõmuks on Kuressaare Gümnaasiumis inimesi, kes tavapäratutes olukordades pead ei kaota ning asuvad otsustavalt tegutsema. Ja on ka neid, kes seda meeletut panust märkavad. Oleme uhked selliste kolleegide üle! Tiia Kuusk oli distantsõppe eel nagu orav rattas. Tema abil tehti kindlaks lähikontaktsed – et saaks otsustada, kes õpetajatest, kes õpilastest peavad eneseisolatsiooni jääma. Ning seejärel tuli tal sõna otseses mõttes jooksujalu leida lahendusi ...

Ave Jõgi, 23. märts 2021

Minu parimal sõbral on täna sünnipäev. Koos suure sületäie õnne- ja tervisesoovidega püüan täna mõtestada Mareni olemust pisut tavatul moel. Aga nagu öeldakse – puhas klassika!

Lehekülg: eelmine /367 järgmine

Kuulutused

Galerii