üles
Reede, 4. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

11. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

11. oktoober

Rubriik: Uudis
Inge Jalakas, 19. september 2012

14. septembril toimus Kuressaare Gümnaasiumis 14. korda tervisespordipäev "Reipalt koolipinki". Tervislikku eluviisi propageerivat üritust korraldatakse erinevas vormis üle Eesti. Kartsime, et ilmataat veab meid alt ning olime valmis kõige hullemaks, aga...

Uudis / Klassilood8.b ametid
Ingrid Pruunlep, 8.b, 12. september 2012

Nagu eelmiselgi aastal, valis ka sel aastal 8.b klass endale klassis ametid ja nende esindajad.

Maidu Varik, 11. september 2012

Comeniuse õpirände programmi raames saabus kolmeks kuuks meie kooli Eva Aguilar Velazquez Katalooniast. Eva on pärit samast Institut l'Alt Berguedà koolist Bagà linnast Barcelona lähedalt, kust olid pärit ka meie eelmised vahetusõpilased Sergi ja Lluis. Lähiajal avaneb soovijail võimalus alustada ka hispaania keele õppimisega.

Maidu Varik, 11. september 2012

Esmaspäeval toimus noorte jõutõstmise maailmameistrivõistlustelt pronksmedaliga naasnud 12.c klassi õpilase Ulvar Vahteri ja tema treeneri Jaan Salu auks direktori vastuvõtt. Jagati muljeid võistlustelt ja treeningutelt, vaeti edasisi koostööplaane, asjaosalised said kingituseks kooli logoga sallid.

Inge Jalakas, 6. september 2012

Reedel, 14. septembril toimub Kuressaare Gümnaasiumis 14. korda traditsiooniline ülekooliline tervisespordipäev. „Reipalt koolipinki“ on üle-eestiline nimetus sportlikule päevale, mida korraldatakse koolides erineval kujul üle Eesti.

Madli-Maria Naulainen, 5. september 2012

Poolas toimunud noorte jõutõstmise maailmameistrivõistlustel võitis Ulvar Vahter, meie kooli abiturient, 12.c klassi õpilane, jõutõmbes pronksmedali. Palavad õnnesoovid kogu kooli poolt!

Marit Tarkin, 28. juuni 2012

Palju õnne kõigile gümnasistidele, kes edukalt meie kooli vastu on võetud ja septembrist alustavad õpinguid Kuressaare Gümnaasiumi 10. klassis. Kuna gümnasisti lahutamatuks vaimutoiduks on lugemine, siis tervitavad Teid Teie kirjandusõpetajad ja annavad mõned märgusõnad, mida suvel aktiivse puhkamise kõrval tasakaalustamiseks lugeda. Sügisel alustame I perioodis keeleõppega ja paralleelselt septembrist vestleme ka suvelugemise teemal. Lubame, et tuleb põnev ja vahva aasta!

Suveülesanne: Noor gümnasist loeb suvel läbi 2 (parimad lugejad 3) teost (min 200 lk) , millest 1 on kaasaegsest eesti kirjandusest ja teine kaasaegsest maailmakirjandusest. Kes jaksab rohkem, siis see on ainult hea:-) Kaasaegne kirjandus tähendab 21. sajandil ilmunud teoseid, teosed võivad olla elulood, populaarteaduslik kirjandus, reisikirjad jms. Kel raske valida, siis meie raamatukogutöötajad oskavad teile kindlasti soovitada, mis hetkel põnev ja loetav teos on. Soovime kõigile ilusat suve ja kohtume sügisel! Teie õpetajad Marit Tarkin, Malle Tustit ja Kristi Leepere

Margit Düüna, 20. juuni 2012

Iga-aastane pereheitmine Eesti koolides algab kevadiste lõpetamistega. Nii on see igal aastal kordunud ka Tartu Ülikoolis. Täna saavad kätte diplomid Tartu Ülikooli aulas viis majandusteaduskonna ärijuhtimise magistriõppe Kuressaare rühma magistranti. Magistriõppe eduka läbimise kinnituseks ulatatakse magistridiplomid Relika Sarapuule, Ülle Puppartile, Lea Kalausile, Maire Magusale ja Margit Düünale.

Laine Lehto, 26. mai 2012

Laupäeva õhtul Bakuus toimuval Eurovision 2012 finaalkontserdil esineb Ott Lepland 11ndana, teda on taustalauljana toetamas meie kooli vilistlane Marvi Vallaste. Seega, kõik fännid telerite ette ja pöidlad pihku!

Tiia Leppik, 25. mai 2012

24. mai pärastlõunal toimus Inspira Suur Aktus, kus tunnustati tublimaid õppureid ja ringijuhte ning kuulutati välja aasta parim juhendaja ja ringijuht.

Kui õppurite nimekiri oli Meie KGs juba varem avaldatud, siis parimad õpetajad kuulutati välja alles aktusel.

Sirje Mehik, 25. mai 2012

2011/2012 õppeaasta bioloogiaolümpiaadi põhikooliastme lõppvoor toimus 18. – 20. mail Alam-Pedja looduskaitsealal Kirnas. Meie koolist osales lõppvoorus 6.b klassi õpilane Mari Tiitson, kes saavutas vabariigis tubli 8. koha.

Tuli läbida kirjalik teooriavoor ning kabinetivoorud botaanikas ja zooloogias.

Uudishimu Marile uute teadmiste avastamiseks!

Kristjan Kesküla, 11.c, 23. mai 2012

Laupäeval, 19. mail toimusid Tallinnas Revali spordiklubis noorte, kuni 18-aastaste, ja juunioride,19-23-aastaste, Eesti meistrivõistlused lamades surumises. Kuressaare Gümnaasiumist osalesid võistlustel 11. klassi õpilane Ulvar Vahter ja 10. klassi õpilane Kaspar Kirs.

Laine Lehto, 21. mai 2012

Laupäeval, 19. mail toimus Kuressaare gümnaasiumi aulas traditsiooniline huvikooli Inspira CD salvestus. Kooli 35. juubeliaastal ilmub juba kolmas heliplaat, kus laulavad kooli parimad tegijad muusikas. Sel kevadel avanes tänu meie musikaalsele hiina keele õpetajale Wei Yu`le erakordne võimalus salvestada kooli laul ka hiina keeles.

Eelnevalt inglise ja siis hiina keelde tõlgitud variant kõlab väga originaalilähedaselt ning on suurepäraseks õppematerjaliks meie koolis hiina keelega tegelevatele noortele. Esmakordselt saab kooli laulu hiina keeles kuulata 10.-11. klasside üleminekuaktusel juuni alguses.

Malle Tiitson, 14. mai 2012

9.b klassi õpilane Priidu Saart kutsuti vabariiklikule geograafiaolümpiaadile, mis toimus 11.-13. mail Otepääl. Kokku oli kolm osavõistlust: kirjalik töö, maastikutöö ja viktoriin Valga maakonna ning Otepää ümbruse kohta. Võistlus oli tasavägine ja lõppjärjestus selgus alles viimases voorus minimaalsete punktivahedega, Priidu saavutas 11.-12. koha - palju õnne!

Maidu Varik, 14. mai 2012

Meie kooli traditsiooniline tublimate õpilaste vastuvõtt Pärlipäev toimub sel aastal 17. korda. 26.- 27. mail toimuv direktori vastuvõtt ja preemiaekskursioon viib osalejad seekord Lätimaale. Reisil tutvutakse Riia linna vaatamisväärsustega, Jurmala kuurortlinnaga ja Gauja jõe rahvuspargis Sigulda ja Turaida lossiga.

Direktori kutse Pärlipäevale said parimaid tulemusi ainealastel konkurssidel ja olümpiaadidel saavutanud 5.-12. klasside õppurid, samuti selle aasta tublimad huvitegevuses, spordis, muusikas, kunstis, käsitöös, tantsus ja noorsootöös.

Grete Pihl, 13. mai 2012

Neljapäeval oli I-II kooliastme õpilastel-õpetajatel võimalus osaleda Ivar Leti teatritunnis-etenduses "Tunded udus".

Norma Helde, 11. mai 2012

Teisipäeval toimus meie kooli ujulas 1.- 4. klasside Saare maakonna ujumisvõistlused. Lisaks meie lastele oli osalejaid ka SÜGst, KVKst ja Salmelt. Siginat, saginat ja erutust oli palju, osales 93 last.

Sirje Metsküll, 11. mai 2012

Mitmeid kuid korvpalliteadlikke inimesi on pinevuse all hoidnud maakonna koolide meistrivõistlused noormeestele.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii