üles
Reede, 4. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

11. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

11. oktoober

Rubriik: Uudis
Uudis / KonkurssVõitja
Merle Tustit, 14. aprill 2014

Rahvusvahelisel noorte kunstnike konkursil "Maa värvid" olid tänavu oodatud illustratsioonid eesti kirjanike teostele.

Otmar Malk 2.b klassist saavutas oma vanuseklassis laureaaditiitli illustratsiooniga Eno Raua raamatule "Naksitrallid". Palju õnne, Otmar!

Renate Pihl, 14. aprill 2014

Möödunud nädalavahetusel toimus Kuressaare Vanalinna kooli võimlas Saare maakonna võimlemis- ja liikumisrühmade festival "Hea rüht kõigile 2014", kus osalesid edukalt ka meie huvikooli õpilased - koju naaseti innustus- ja tunnustuspreemiatega!

Uudis / KultuurKG MFF 2014 tulemused
Anneli Meisterson, 11. aprill 2014

Teatris võib käia, aga kino peab ise tegema!

Raili Kaubi, 10. aprill 2014

Meie kooli 7.b klassi õpilased Kristel Sild ja Krislin Heinsoo osalesid oma töödega vabariiklikul konkursil „Lahe asi“ ning nad valiti 10 finalisti hulka.

Krislini töö teemaks oli „Masintikandiga dressipluus“ ja Kristelil „Masintikandiga kombekas“.

Uudis / SportKooli MV ujumises
Norma Helde, 9. aprill 2014

Teisipäeval oli kooli ujula siginat-saginat täis. Kes võistlemas, kes klassile kaasa elamas. Selle õppeaasta kooli meistriks tuli 10.a klassi võistkond, koosseisus Kert Mandel, Caroliina Kaldma, Kirsti Kask, Alexander Sannik. Järgnesid 11.b ja 9.a klass.

Katrin Liiv, 9. aprill 2014

Oma kooli teatriõhtul etendas 5.a klass lõbusat lugu triki-ja trallimeister Krõllist. Tookord ei osanud arvatagi, et sama etendusega ka koolist välja esinema satume. Aga Krõlli tembud on ettearvamatud...

Eve Tuisk, 5. aprill 2014

Maakondlikul vendade Liivide etluskonkursil läks KG õpilastel väga hästi: Gert Tammel pälvis grand prix' ja Laura Oolup eripreemia siiruse eest. KG-d esindas konkursil veel Taavi Kuusk (juh Malle Tustit).

Maidu Varik, 4. aprill 2014

KG 20. lennu vilistlane Liis Nimik viis 1.aprillil läbi filmikoolituse õpilastele ja 2.aprillil jagas ta filmitegemise mõtteid õpetajatega.

Maidu Varik, 4. aprill 2014

Riin Nõukas (12.a) ja Sander Tamm (10.a) pääsesid lingvistika olümpiaadi eelvooru tulemuste põhjal üleriigilisse finaali, kuhu kutsuti Eesti 40 parimat 9.-12. klassi õpilast, kes võistlevad ühes grupis. Finaalvoor toimub Tartus 26.-27. aprillil. Peame omadele pöialt!

Karmen Vikat, 10.a, 3. aprill 2014

Kevadise aprilli esimesel päeval külastasid meie kooli Luksemburgist saabunud õpilased. Külalisi oli 11 (k a inglise keele õpetaja ja direktor) ning nad saabusid meile ühest Luksemburgi eksperimentaalkoolist. Nende eesmärk kolme päeva jooksul Saaremaal on tutvuda Eesti koolikorraldusega.

Marju Kirss, 1. aprill 2014

28. ja 29. märtsil toimus Tartus Chemicumis 61. keemiaolümpiaadi vabariiklik voor 9.-12. klasside parimatele keemiatundjatele. Keemiaolümpiaadi žürii kutsus lõppvooru 101 õpilast. Meie koolist said kutse Paul Kolk 11. klassist ja Kati Vahter 12. klassist. Tartus võistlemas käis Kati Vahter, kes saavutas pingelises võistluses 26 osaleja seas tubli 11. koha.

Marit Tarkin, 31. märts 2014

Teisipäeval, 1. aprillil jõuab lõpule meie selleaastane lastevanemate koolitus teemal "Õppija toetamine kodus". Lõpuseminaril osalevad ka õpetajad, kes on KG Seminari raames õppimas kursusel "Õppijat toetav hindamine". Lõpukursusel diskuteeritakse kodu ja kooli koostöö teemadel, arutatakse järgmise aasta plaane ja võetakse kokku selleaastased teemad. Kokkusaamine algab 17:30 aulas. Kõik huvilised nii õpetajad kui lapsevanemad on oodatud!

Maidu Varik, 31. märts 2014

31. märtsil kohtus 12. klasside õpilastega KG 17. lennu vilistlane Indrek Sirp, kes praegu töötab Rail Baltic Eesti projektijuhina. Indrek rääkis oma käekäigust ja õpingutest KG lõpetamise järel ning andis ka ülevaate Rail Balticu projekti praegusest seisust. Pikem usutlus temaga ilmub Meie KG-s lähiajal.

Veikko Lehto, 31. märts 2014

Pühapäeval, 30. märtsil toimus meie kooli aulas algklassi lauljatele mõeldud võistlus KG Laululind 2014. Seekordne publik sai nautida 49 andeka ja omanäolise noore solisti musitseerimist.

Laine Lehto, 31. märts 2014

Möödunud neljapäeval Kadrioru lossis toimunud Eesti popmuusika auhindade “Kuldne plaat 2014” auhinnatseremoonial kuulutati meie kooli abiturient Grete Paia aasta artistiks internetis. Palju õnne Sulle, Grete!

Laine Lehto, 24. märts 2014

Laupäeval, 22. märtsil toimus Viljandi Muusikakoolis IV üleriigiline duettide konkurss. Saarlastele kujunes võistlus edukaks, sest juba kolmandat aastat järjest toodi koju 10.- 12. klasside vanuseastme esikoht, mille seekord pälvisid KG huvikooli Inspira lauljad Greete Paaskivi ja Kristiin Koppel (juhendaja Pilvi Karu). Samuti tunnustas žürii eripreemiaga „parim disko“ duetti Alo Benno ja Sten-Erik Liiv (Inspira, juhendaja Laine Lehto), kes saavutasid 4.- 6. klasside vanuserühmas üldkokkuvõttes 7. koha.

Maidu Varik, 23. märts 2014

Koolivaheajal toimunud ajaloo-olümpiaadi üleriigilises finaalvoorus saavutas Riin Nõukas (12.a) III koha. Vaid 1 punkt jäi Riinu lahutama I-II koha jagamisest. Riin võistles teemagrupis "Maailm 1991 -2011".

Marit Tarkin, 14. märts 2014

Emakeelepäeva raames toimus meie koolis ülekooliline kaunikõlalise südamliku ning tunneterohke sisuga emakeelsete lausete kogumine. Kokku laekus ligi 130 erinevat lauset, mis rääkisid kodust, ema hellusest, kodumaa loodusest ja kõigest kaunist, mis me ümber. Suur tänu kõigile osalejaile.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii