üles
Reede, 4. oktoober 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

4. oktoober

5. oktoober

6. oktoober

7. oktoober

8. oktoober

10. oktoober

11. oktoober

Töötajate sünnipäevad

9. oktoober

11. oktoober

Rubriik: Uudis
Maidu Varik, 18. september 2014

Enamus KG 36. lennu vilistlasi on asunud koheselt jätkama õpinguid. Populaarseimaks valikuks osutus ka sel aastal Tallinna Tehnikaülikool (16), järgnesid Tallinna Ülikool (13), Tallinna Tehnikakõrgkool (10) ja Tartu Ülikool (8).

Raina Tiidovee, 15. september 2014

Üle Eestiliselt väikeste kodu-uurijate päevalt tõid saarlased koju kolm võidutööd. Ühe võidutöö koostajaks oli meie kooli 7.c klass.

Uudis / KonkurssUnistuste koolimenüü
Raili Kaubi, 12. september 2014

Kolmapäeval 10. septembril osales 7.c klassi võistkond Saaremaa toidufestivali raames korraldatud konkursil „Teeme ise unistuste koolimenüü“.

Uudis / ÕppetööKoolitee algus koos Lottega
Raina Tiidovee, 2. september 2014

Sellel õppeaastal alustavad meie kooli kõige väiksemad oma kooliteed koos tuliuue Lotte aabitsaga.

Reene Kanemägi, 29. august 2014

26.-27. augustil osalesid Kuressaare Gümnaasiumi loodusosakonna õpetajad Saare maakonna loodusainete õpetajate õppereisil. Külastasime Pärnu keskkonnahariduskeskust, Võrtsjärve järvemuuseumi, Otepää loodusmaja, Põlvamaa keskkonnamaja, Räpina paberivabrikut, Tartu keskkonnahariduskeskust ja Emajõe Lodjaseltsi. Reis oli väga meeleolukas ning ohtralt uusi teadmisi pakkuv.

Renate Pihl, 8. juuli 2014

3.-4. juunil 2014. a osalesid 12. a klassi õpilased õuesõppe- ja pärimusretkel "Idast läände, paadiga Vilsandile", mis sai teoks tänu Keskkonnainvesteeringute Keskuse keskkonnaprogrammi toetusele. Kahe õppepäeva kestel oli osalejatel võimalus osa saada ning tutvuda Vilsandi Rahvuspargi ja selle keskuse Loona mõisaga Kullaperede pere ja Deisi Junsi juhendamisel. Pärimusretke teisel päeval külastati Vilsandi saart, kuhu paljud saarlased (ja nii ka meie klassi omad) ei olnudki varasemalt jõudnud...

Uudis / VariaTäna talveaias
Külli Mänd, 21. mai 2014

Ühepäevaõis talveaias! Kes teab taime täpset nime, andke teada.

Malle Tiitson, 14. mai 2014

9.-10. mail toimus Võrus vabariiklik geograafiaolümpiaad, maakonnavooru põhjal oli meie koolist sinna kutsutud 7.c klassi õpilane Janely Rüdein, kes sai III järgu diplomi, kokkuvõttes jagas 7.-9. kohta.

Sirje Metsküll, 13. mai 2014

Quatloniga lõppes selleaastane klassidevaheline jõukatsumine spordis.

Norma Helde, 8. mai 2014

Teisipäeval, 6.mail toimunud algklasside ujumisvõistlustele kogunes ligi sada last kõigist linna koolidest. Võistlustele pääsesid igast klassist parimad väikesed ujujad. 1. klassi lastele olid need esimesed võistlused ja väike pabin ja ärevus ikka sees. Ujuti vapralt ja tulemused olid väga head, parandati oma klassis ujutud aegu isegi 10 sekundit.

Anneli Meisterson, 8. mai 2014

Eile toimus viimane kohtumine KG vs SÜG spordikarika tiitlile ning kohtumine toimus kolmandal alal ja selleks oli jalgpall, mille võitis KG (tüdrukud 1:0, poisid 5:1)

Malle Tiitson, 7. mai 2014

Tartu Ülikooli loodusmuuseum korraldas 30. aprillil linnuviktoriini ja linnuvaatlusretke. Meie koolist osalesid sellel üritusel Mari Tiitson ja Karoline Malk õpetaja Gerta Nurga juhendamisel.

Marju Kirss, 28. aprill 2014

Sellele ja veel 15 küsimusele tuli vastus anda 35. üle-eestilise keemiaviktoriini lõppvoorus, kus Kuressaare Gümnaasiumi võistkond koosseisus Kati Vahter (12.a), Sander Tamm (10.a) ja Kristel Sepp (10.b) saavutas tubli 7. koha. Kahe eelvooru tulemuste põhjal kutsuti lõppvõistlusele (23. aprill, Tartu) osalema 16 võistkonda, esikohale tuli Nõo Reaalgümnaasium.

Sirje Metsküll, 24. aprill 2014

Jüripäeval toimunud võistlus oli kogu kooliperet kaasav klassidevaheline teatevõistlus.

Uudis / ÕppetööMegaaju 17. hooaeg lõppes
Maidu Varik, 21. aprill 2014

Megaaju finaalvooruga jõudis lõpule mälumängu 17. hooaeg. Kokku osales sel hooajal 61 võistkonda, nende hulgas küll mõned külalisvõistkonnad, kes said osa võtta vaid mõnest üksikvoorust. Noorimateks osalejateks olid 4.a, 4.b ja 4.c, kes kõik osalesid mitme võistkonnaga ning teenisid punkte igas voorus. Osales ka 4 õpetajate/töötajate võistkonda. Aga võistelda tuli kõigil võrdsetel alustel, kiitus vapratele 4., 5. ja 6.-ndikele, kes mitmelgi korral vanematele koha kätte näitasid.

Maidu Varik, 21. aprill 2014

Eelmisel nädalal oli KG abiturientidel võimalus kohtuda kolme tuntud poliitikuga, kes kõik kandideerivad küll ka eelseisvatel valimistel Euroopa parlamenti, ent kohtumistel KG õpilastega rääkisid nad ikka enda südamelähedastel teemadel.

Laine Lehto, 21. aprill 2014

Reedel, 18. aprillil toimus KG aulas järjekordse Inspira parimate tegijate CD 1. salvestuspäev. Eesti hinnatuima helirežissööri Tanel Klesmenti abiga lindistati kuue tunni jooksul kokku 14 laulu.

Marju Kirss, 15. aprill 2014

Võistkonda kuuluvad Sander Tamm (10.a), Kristel Sepp (10.b) ja Kati Vahter (12.a). Keemiaviktoriinil oli kaks eelvooru, neist esimene kirjalik, kus võistkonnad pidid saatma oma vastused küsimustele elektrooniliselt, seal meie võistkonna tulemuseks 3.-8. koht. Teine eelvoor toimus internetipõhiselt, kus osalejad pidid täitma testi etteantud aja jooksul, seal tulemuseks 1.-2. koht. Eelvoorude tulemuste põhjal saavutas KG võistkond kokkuvõttes 2. koha ja tagas pääsu lõppvõistlusele 16 parema võistkonna sekka.

Lehekülg: eelmine /79 järgmine

Kuulutused

Galerii